• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok benim süt kalmamış 4.5 saat evden gittim ,harika bir yemek yedim,eğlendim eve geldim simdi sağıyorum 2kere 15 dakika 2 meme toplamda 100 cc çıktı 😏buzlukta süt kalmadi napicam bilmiyorum
Günde yarım kilo cikiyor iste en kotu yeter aslinda ek gidayi yese mamaya gerek kalmaz

Yok benim süt kalmamış 4.5 saat evden gittim ,harika bir yemek yedim,eğlendim eve geldim simdi sağıyorum 2kere 15 dakika 2 meme toplamda 100 cc çıktı 😏buzlukta süt kalmadi napicam bilmiyorum
Bebekten ayrıyken sütünüzü sağabiliyor musunuz? Ayrıyken süt azalmasın diye emzirme sıklığınca sağmak gerekiyor diye biliyorum.
Ama bide 100 cc iyi bence ben bi kere sağmıştım benden hiç çıkmamıştı ama tabi sizin stok yapmanız gerektiği için bilemiyorum. Halledersiniz inşallah.

Müdürünüzde size bilenmişti en son. Şimdi nasıl sizi zorluyor mu

Kızlar dün gece bebeğim 1de uyandı. Sabah ezanı okunuyodu 6yı geçmişti hala uyumamıştı ıııı diye ağlıyo kafayı yicektim oturdum ağladım bu çocuk niye uyumuyo diye.. var mı başka bebesi uyumayan ya böyle bi şey olabilir mi? Dr normal diyo nası normal olur çıldıracağım

Kızlar dün gece bebeğim 1de uyandı. Sabah ezanı okunuyodu 6yı geçmişti hala uyumamıştı ıııı diye ağlıyo kafayı yicektim oturdum ağladım bu çocuk niye uyumuyo diye.. var mı başka bebesi uyumayan ya böyle bi şey olabilir mi? Dr normal diyo nası normal olur çıldıracağım
Benim oglum boyleydi 2.5 sene surdu bahsetmistim daha önce burda 1 1.30 gbi istisnasiz kalkardi sabah 7 8 9 sallatirdi kendini ama asla uyumazdi ama genel olarak olan bi durum degilse dis sorunu falan vardir belki yada bi skntisi olmstur

Bugün 6. Ay aşımızı olduk.şükür 9. Aya kadar rahatız.ek gıdaya yavaş yavaş başladık ama ben çok tedirgin oluyorum nedense aslında ikinci çocuk ama ilk oğlumda yaptığım hataları yapmaktan korkuyorum.Suan çok seçici bir çocuk hersey yemez takintilidir bu seferde öyle olmasından çok korkuyorum

Bnce normal değil🤣 gece uyumamak nasıl normal olabilirki🤯

Benim oglum boyleydi 2.5 sene surdu bahsetmistim daha önce burda 1 1.30 gbi istisnasiz kalkardi sabah 7 8 9 sallatirdi kendini ama asla uyumazdi ama genel olarak olan bi durum degilse dis sorunu falan vardir belki yada bi skntisi olmstur
Allahımmm nası dayandınız 2 buçuk sene 😱😱 bi çözümü yok muydu çok korkuyorum bi süredir böyle ama hasta oldu olalı böyle şuan hastalığı daha iyiye gidiyo ama uyumuyor yinede bilmiyorum çok kötüyüm

Bugün armutun 3. Günü öncesinde fazla emdiği için tükürdü sürekli 🤦🏼‍♀️

Bebekten ayrıyken sütünüzü sağabiliyor musunuz? Ayrıyken süt azalmasın diye emzirme sıklığınca sağmak gerekiyor diye biliyorum.
Ama bide 100 cc iyi bence ben bi kere sağmıştım benden hiç çıkmamıştı ama tabi sizin stok yapmanız gerektiği için bilemiyorum. Halledersiniz inşallah.

Müdürünüzde size bilenmişti en son. Şimdi nasıl sizi zorluyor mu
Yok vallahi sağacak ortam yok maalesef, ilk bir kaç gün sıkıntı yaşadım şimdi de eh işte

Bugün 6. Ay aşımızı olduk.şükür 9. Aya kadar rahatız.ek gıdaya yavaş yavaş başladık ama ben çok tedirgin oluyorum nedense aslında ikinci çocuk ama ilk oğlumda yaptığım hataları yapmaktan korkuyorum.Suan çok seçici bir çocuk hersey yemez takintilidir bu seferde öyle olmasından çok korkuyorum
Bugün biz de olduk aşıyı ve bizim durumda aynı,oğlum da seçiciydi buda öyle görünüyor

Allahımmm nası dayandınız 2 buçuk sene 😱😱 bi çözümü yok muydu çok korkuyorum bi süredir böyle ama hasta oldu olalı böyle şuan hastalığı daha iyiye gidiyo ama uyumuyor yinede bilmiyorum çok kötüyüm
Bilmiyorum nasıl dayandım inanın pskolojik olarak çok dayanılmaz bir süreçti çok tahammülsüz bi insan haline gelmiştim hata kaza uyudu dediğim gün bile olmadı cok yere goturduk tahlil üstüne tahlil hicbirsey yoktu bende okdar olmasada cok uykusuzmusum ufakken halada öyleyim umarım sizinkide hastalıktandır yoksa cok zor bir surec bukdr neden uzadi hastaligi acaba ya en kotu ihtimalle 2 haftada gecer oglumdan biliyorum bizde cok ugrastik alerjik bronsiolit olabilirmi o mu surekli tekrarlatiyor acaba

Hasta ya şuan bronşit devam ediyor hala o yüzden normalmiş. Siz hastayken sinirlenmez misiniz diyo 😬😬 hayır ben hastayken bol bol uyuyorum benim kız uyumuyo 😬😬
Hastayken bende uyurum ya normalde. Ama şu an hastaym mesela uyuyamıyorum. Bu bebek gibi uyumak deyimini kimdi buldu ya🤣 resmen yalan dolan

Bilmiyorum nasıl dayandım inanın pskolojik olarak çok dayanılmaz bir süreçti çok tahammülsüz bi insan haline gelmiştim hata kaza uyudu dediğim gün bile olmadı cok yere goturduk tahlil üstüne tahlil hicbirsey yoktu bende okdar olmasada cok uykusuzmusum ufakken halada öyleyim umarım sizinkide hastalıktandır yoksa cok zor bir surec bukdr neden uzadi hastaligi acaba ya en kotu ihtimalle 2 haftada gecer oglumdan biliyorum bizde cok ugrastik alerjik bronsiolit olabilirmi o mu surekli tekrarlatiyor acaba
Bende astım olduğu için bebeğimde astım gibiymiş. Hassasmış. Öncedinde nebülizatör kullanmıştık onu maskesiz kullanıyorduk taktırmıyodu. O yüzden verdiğimiz ilaçlar bebeğin ciğerine tam gitmemiş tam iyileşememiş bu son gittiğimiz göğüs hastalıkları doktorunun söylediği. Çarş. Gitmiştik. 10 gün sürer düzelmesi demişti bakalım daha 5 gün oldu biraz azaldı gibi hırıltısı. Ayın 8inde kontrolü var

Gece mesajlara bakmak istedim girdim buraya sizleri tanımıyorum isimlerinizi çoğu şeyinizi bilmiyorum ama seviyorum merak ediyorum birinin bebeğine bişe olsa üzülüyorum dua gönderiyorum 1 yıldan fazladır burada neler konuştuk paylaştık birbirimize ışık olduk bilgi aldık bilgi verdik tecrübelerimzi anlattık rahatladık yarı aile gibi olduk ısındık birbirimize ayy iyi ki varsınız hepiniz ya ♥️♥️♥️

Benim bebiş yoğurt aşkına kaşığı yiyecekti😂🧿
Havuç u pek sevmedi pütürlü diye sanırım😝
Ufak ufak tattırmaya başladımm
Ooyy benim oğlumda havuç için ağladı😂😂 ben biraz su ile açıyorum zaten salyalardan ağzında da ıslanıyor daha güzel yiyor😅

Ooyy benim oğlumda havuç için ağladı😂😂 ben biraz su ile açıyorum zaten salyalardan ağzında da ıslanıyor daha güzel yiyor😅

Yaaa çok tatlılar amaaa🧿🤭🤭🤭
Ben de Zeytinyağı koymuştum sanırım onu sevmediiii
biraz süt damlatcam bi dahakine

Back