• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben 2. Aydan beri düzenli oluyorum. Ondan önce ilaçla olurdum pko var bende. 3/4 ay olmadığım olurdu. Bende şaşkınım doğum yapınca pkom geçti mi acaba 🤷‍♀️
Bende normalde çok duzenliyimdir doğumdan sonra gecikmeler yaşıyorum ama 3.bebegim korunurken olduğu için çok korktum gecikince test yaptım negatif çok şükür sonrada oldum zaten 😬

Bizim de hala berbattt uyku gerilemesinden beri böyleyiz bi ileri gidemedik valla. Saat başı uyanıyor şanslıysak 2 saatte bir. tam yatırıyoruz hiç uyumamış gibi uyanıyor 🤧 bi daha uyutt. Derdi meme de değil emip uyumuyo da çözemedik ya. Akşam uykusuna yatır daha 12 olmadan 50 kere geri uyutma faslı, artık çok yorucu oldu 🤧 C Carpediem4 A Atalanteda
Bu bebelerin dertleri ne ya😔 bizde de diş çıktı ama toparlanamadik canim uyku sorunumuz duzelmedi maalesef ruya gibi geliyor 2 3 aylikkenki uyku duzeni kesintisiz uyumalari falan. Sayamiyorum artik kac kere uyandigini yine 5 te basladik gune zaten🥲
Ayyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi😅😅

Aslında hata bizde bebeği uyutur uyutmaz yatıp bizimde uyumamız lazım ama bizde insanız. Kendimle vakit geçirmek istiyorum. Puzzle yapmak kitap okumak dizi film izlemek istiyorum çok mu 😅😅😅 sonra bunları yapıyorum tam yatıcam bebem uyanıyor ve saatlerce uyumuyor gecenin bi yarısı uykusuz sinirler bozuk bi halde aktivite yaptığıma pişman oluyorum ama hep aynı şey 😅😅
Ama bizim de ihtiyacimiz vae biraz vakit geçirmeye onu da o zaman yapmazsak ne zaman yapacağız 😅 gerci ondan da bi sey anlamıyorum yani uyuttuktan sonra saatte 1 odaya git dizi bölük pörçük
Üst dişlerde hemen gelebiliyormuş. Oğlum 4 dişini birlikte çıkarıcakmış🥹🥹 alt dişler çıkmak üzere 4ü ne zaman tamamlancak bakalım💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Ayy canım gerçekten mi oy kuzum kiyamam cok zor dordunun birden agrisi 😔 maşallah saglikla gelsinler 🙏 bizim de diş olabilir o zaman ekstra huysuzlugumuz da var zaten🌚

Bizimki bir süredir böyle ve böyle kalmasından korkuyorum 😂
Bi de şöyle oluyo bizde aynen dediğin gibi çay kahve faslı oluyo bi şeyler izleyelim diyoruz falan izliyoruz bölük pörçük 😂 sonra tam odaya giriyorum ses de çıkarmadan yatağıma kıvrılıyorum ve saniyesinde uyanıyo 🤯 ben şok 😂
Ayyy aynisiii odaya girer girmez uyanıyor kokumuzu mu alıyorlar nedir tam gözümü kapatcam ih ih ih ses😂

Ben aktiva 4 lü probiyotik yogurt aliyorum migrostanda tire gunluk süt alip 1 litreye 1 kutu activa ile mayaliyorum cok guzel tutuyor o tozlari once sutle maya haline getirmek gerekiyo diye biliyorum sonra yogurda maya olarak kullaniliyo diye biliyorm ama sizin bahsettiginz farkliysa onu duymadim ben acik süt asla kullanmadim oglumdada simdide allah korusun kaynamakla ölmeyen bakteriler hastaliklar var sütte denk gelirse eger yavrucaklar mahvolur cok cok bilindik bi sutcuyse bi nebze olabilir ama yinede göze alamam oğlum 5 yasinda 1 kere babanesinde açık süt icti daha
Günlük sütü ısıtmak yeterli oluyormu kaynatıyormusunuz mayalamak için

Benim kızımda elmadan nefret ediyor. Pişmişte diride hemen seçiyor. Kokusundann tanıyor. Elma haricinde verdiğim herşeyi yedi. Elmayı ya tükürüyor tüküremezse kusuyor. Vermiycem artık. Halbuki tadı da güzel.
Doktorumuz sevilmeyen meyveleri dut ya da üzüm pekmeziyle deneyebilirsiniz demişti sizede fikir olsun🥹

Bu bebelerin dertleri ne ya😔 bizde de diş çıktı ama toparlanamadik canim uyku sorunumuz duzelmedi maalesef ruya gibi geliyor 2 3 aylikkenki uyku duzeni kesintisiz uyumalari falan. Sayamiyorum artik kac kere uyandigini yine 5 te basladik gune zaten🥲

Ama bizim de ihtiyacimiz vae biraz vakit geçirmeye onu da o zaman yapmazsak ne zaman yapacağız 😅 gerci ondan da bi sey anlamıyorum yani uyuttuktan sonra saatte 1 odaya git dizi bölük pörçük

Ayy canım gerçekten mi oy kuzum kiyamam cok zor dordunun birden agrisi 😔 maşallah saglikla gelsinler 🙏 bizim de diş olabilir o zaman ekstra huysuzlugumuz da var zaten🌚
Ay hayırlısıyla bir gelsinlerde😅 minicik canları rahat etsin kıyamam hiçbirine🥺
Özellikle en çok gece uykumuza olanlar oldu🤧 dişler çıkınca düzelir diyordum ama sizin düzelmemiş😢 inşallah dişlerdendir ve düzelir bir an önce🙏🏻💆🏻‍♀️

Ayyy aynisiii odaya girer girmez uyanıyor kokumuzu mu alıyorlar nedir tam gözümü kapatcam ih ih ih ses😂
Bebelere gece bi haller oluyo bi enerji bi şeyler😂 eşim diyo ki güzelim bak bizde uyuyoruz bi şey kaçırmıyosun yat uyu 😂😂😂

Ay kızlaaar eşimin akrabalarıyla toplu oturmaya gittik. Bi kere mi ağlamazsın be çocuk. Bi iki kere beni göremeyince başkalarının kucağındayken yabancılama ağlaması yaptı oda sessizce. Onun dışında millete gülücük saçmalar uslu uslu oturmalar. Herkes ne kadar akıllı ne kadar uslu ne güleç diyip durdu😒😒😒 nazar is loading..
Yine bize sabahlar olmayacak anlaşılan..
hayır evde akşama kadar ııııı diye ağlayan benim sanki 😒😒 çok sinir oldum

Ay kızlaaar eşimin akrabalarıyla toplu oturmaya gittik. Bi kere mi ağlamazsın be çocuk. Bi iki kere beni göremeyince başkalarının kucağındayken yabancılama ağlaması yaptı oda sessizce. Onun dışında millete gülücük saçmalar uslu uslu oturmalar. Herkes ne kadar akıllı ne kadar uslu ne güleç diyip durdu😒😒😒 nazar is loading..
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Millet ay şöyle tatlı böyle güler yüzlü dedikçe evde kök söktürüyor hatuniye bana ☹️

Gece saat başı mı deseeem yarım saatte bi mi deseem sürekli uyandı kabus gibiydi ya😩😩

Yaa bence evde canları sıkılıyo bu bıdıkların🫣
Gezmek oldu mu insan gördüler mi şenleniyolar😂

Kızlaaaarrr kızımın veli toplantısı var. Süt sağıyodum bebek babasıyla evde kalacaktı. Birden sağarken biberon düştü sütler döküldü. 😭😭😭 zaten bi saat uğraştım sağmaya hepsi döküldü napcam şimdi bi daha sütte çıkmaz 😭😭 bebeğide mi götürsem acaba ya

Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi

Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi

Valla 4 bize de artık küçülüyo 5 e geçicem paket bitsin, sleepy dar biraz prima olsa 4 olur da

Oğlum 9,5-10 kilo civarında prima ve molfix 5, baby turco ve sleepy 6 numara rahat oluyor. Üzerinde yazan kilolarla alakaları yok. Paket bitene kadar 4 numara prima kullanmaya devam edeceğim ama çok kaka sızdırmaya başladı. Küçük gelmesine yoruyorum

Oğlum 9,5-10 kilo civarında prima ve molfix 5, baby turco ve sleepy 6 numara rahat oluyor. Üzerinde yazan kilolarla alakaları yok. Paket bitene kadar 4 numara prima kullanmaya devam edeceğim ama çok kaka sızdırmaya başladı. Küçük gelmesine yoruyorum
Aynen prima zaten 1 beden genis sleepye gore artik zaten 5 6 kullanacagiz hep benim oglumda bu aylarda 10 11 kiloydu 2 yas civarinda hala 6 numara kulot bez oluyordu sonra birakmistik zaten ama eskiye gore kaliplar ufalmis baya.. tasiyorsa ufak geliyordur 5 numara , 6 kafidir sizin dosuna 😄

Aynen prima zaten 1 beden genis sleepye gore artik zaten 5 6 kullanacagiz hep benim oglumda bu aylarda 10 11 kiloydu 2 yas civarinda hala 6 numara kulot bez oluyordu sonra birakmistik zaten ama eskiye gore kaliplar ufalmis baya.. tasiyorsa ufak geliyordur 5 numara , 6 kafidir sizin dosuna 😄
Prima hariç markaları kullanmamıştım hiç. Prima 4 kaçırmaya başlayınca bir de geçen sene 1.90 tl'den stokladığım 5 numara 5 TL olunca ilk defa değişik markalardan sipariş verdim denemek için direkt 6 numara sipariş verince bi tuhaf oldu. Hatta arkadaşlara sordum bizde mi sıkıntı var 6 aylık bebeğe 6 numaraysa 2 sene sonra ne kullanacağız diye😂

Back