• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Prima hariç markaları kullanmamıştım hiç. Prima 4 kaçırmaya başlayınca bir de geçen sene 1.90 tl'den stokladığım 5 numara 5 TL olunca ilk defa değişik markalardan sipariş verdim denemek için direkt 6 numara sipariş verince bi tuhaf oldu. Hatta arkadaşlara sordum bizde mi sıkıntı var 6 aylık bebeğe 6 numaraysa 2 sene sonra ne kullanacağız diye😂
Bende hep prima kullandim ogluma 1.5 yasindayken slepy i kesfedip memnun kalinca kizima 3 ay premium care kullanip direk slepy bio naturale gectim oglum da hep 6 da kalmisti bez suresi bitene kadar boy falan uzayip bıngıllar azalınca olmaya devam ediyor :) prima gercekten alinacak gibi degil benim icin onemli olan pisik yapmasin bebek rahat etsin poposu ıslak kalmasın bunlarin hepsini karsiliyor kullandigim bez prima biraz israf gibi geliyor artik bana almam o sebeple bende bio natural de uctu son zamanlarda 2.80 den asagi bulunmuyor kampanya denk gelmezse

Benim kiz beni görünce direkt ağlamaya başlıyor, kucağıma aliyorum ısırmaya calisiyor ,tam ensemden saçıma yapışıyor 😔üzülüyorum vallahi ya ,başkalarına böyle degil beni sadece meme olarak görüyor galiba

Benim oğlumda 10 kg biz hala sleepy bio natural 4 numara kullanıyoruz ki evdeki stoklara göre biraz daha kullanırız 🙈ama öyle taşırma olmuyor bizde

Bende hep prima kullandim ogluma 1.5 yasindayken slepy i kesfedip memnun kalinca kizima 3 ay premium care kullanip direk slepy bio naturale gectim oglum da hep 6 da kalmisti bez suresi bitene kadar boy falan uzayip bıngıllar azalınca olmaya devam ediyor :) prima gercekten alinacak gibi degil benim icin onemli olan pisik yapmasin bebek rahat etsin poposu ıslak kalmasın bunlarin hepsini karsiliyor kullandigim bez prima biraz israf gibi geliyor artik bana almam o sebeple bende bio natural de uctu son zamanlarda 2.80 den asagi bulunmuyor kampanya denk gelmezse
Çok artmış prima fiyatları, ben geçen şubat ayında 1 numaradan 5 numaraya kadar stok yapmıştım o yüzden hiç bakmadım fiyatlar ne durumda diye. Bakmaz olsaydım şimdi de keşke. 4-5 TL olmuş bir bez, yazık. Pişik yapmasın içinde rahat etsin önemli olan o

Benim kiz beni görünce direkt ağlamaya başlıyor, kucağıma aliyorum ısırmaya calisiyor ,tam ensemden saçıma yapışıyor 😔üzülüyorum vallahi ya ,başkalarına böyle degil beni sadece meme olarak görüyor galiba

Banada yapıyor ya saç yolmak en sevdiğiii😉
Bide memelere yüzüyle sürtünmeye başladı şmdi isteyince belli de ediyor artık😅

Selam kızlar allahtan kayınvalidem bizim kız 2.5 aylıkken evi bezle doldurmuş stoklarımız bitmek üzereydi bez fiyatlarına yuh artık dedim molfixde indirim vardı geçen hafta aldım. İstanbuldan dönerken kayınvalidem de 2 tane paket bez gönderdi evde 1 ay idare edecek kadar bez var şimdi. Ek gıdada ilk kez çorba denedim denemez olaydım kız bana ne verdin böyle der gibi yüzünü bir ekşitti ki sormayın. Topu topu bir küçük havuçu kaşlarım tam buğday unu ve zeytinyağ koydum sulandırıp. Öyle bi tavır yaptı ki kendimden utandım. Kıza gerçekten o kadar kötü mü yaaa demişim. Yemedi. Ben de napayım yaptığım yoğurdu verdim şapır şupur 😂😂
Bu arada meme isteyince bizim kız kendini ok gibi dış bükey büküp memeye hizalıyor.😂
Diş sorunumuzdan bıktım. Salya her yer salya saç baş yolmalar ellerini yemeler yetmedi benim annemin babamın ellerini ağza sokmalar. Karşı karşı bi çıkamadı 🤦🏼‍♀️
Diş buğdayı yapcam valla çıkart kız artık incileri yeterrrr 😢

Bu arada bebek bilekliği aldık kızımıza babası alamanyalardan Euro gönderdi 🤣
Harflerin arkasında dua yazıyor 🙏🤲

Eklentiler

• 412837AC-B124-4527-BA87-615D3410D2F0.jpeg
    412837AC-B124-4527-BA87-615D3410D2F0.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar lcw 2.5 tog uyku tulumu almıştım ama baya kötü yorumlar okudum şimdi moralim bozuldu hiç kullanan var mı daha öncesinde

Kızlar lcw 2.5 tog uyku tulumu almıştım ama baya kötü yorumlar okudum şimdi moralim bozuldu hiç kullanan var mı daha öncesinde
Lcwnin tutumları cok kaliteli oluyor normalde ama direkt ürünle ilgili sorun varsa bilmiyorum

Kızlar merhabaa bizim bugün kontrolümüz vardı hoş kontrol olmasada biz yine hastahaneye gidecektik ☹️
Çünkü eliztosum bugüne kadar aman abisi gibi hasta olmasin olursa kesin onun gibi bronşit olur diye gözümden sakıniyordum.
Ama malesef abisi okuldan hastalık getirince korktuğum başıma geldi önce burnu aktı, sonra öksürmeye ve en son ne kadar dikkat etsemde bronşit oldu doktor hava verdiğinde dört kere ve iki antibiyotik, bir burun açıcı, bir tanede alerjik ilaç yazdı çok üzüldüm el kadar bebege bir ton ilac neyseki keyfi yerinde, yemesi, içmesi iyi şükür 🙏
Gelelim güzel haberlere benim minnoş 9 kg 69 cm☺️ gerçi ben onuda kafaya taktım da normalde 7500 kg olması lazım ama önden gidiyor çocuk yaşıtlarına göre 🤷
Ek gida için günde üç öğün ver dedi sonra kilosuna bakınca iki öğün versende olur dedi çorbalara ve meyvelere başlayabilir kahvaltılık verebilirsin labne, yumurta sarısı, cici bebe, pekmez şimdilik böyle
Dualarınızı bizden esirgemeyin inşallah bir an önce toparlanıriz,🤲

Kızlar merhabaa bizim bugün kontrolümüz vardı hoş kontrol olmasada biz yine hastahaneye gidecektik ☹️
Çünkü eliztosum bugüne kadar aman abisi gibi hasta olmasin olursa kesin onun gibi bronşit olur diye gözümden sakıniyordum.
Ama malesef abisi okuldan hastalık getirince korktuğum başıma geldi önce burnu aktı, sonra öksürmeye ve en son ne kadar dikkat etsemde bronşit oldu doktor hava verdiğinde dört kere ve iki antibiyotik, bir burun açıcı, bir tanede alerjik ilaç yazdı çok üzüldüm el kadar bebege bir ton ilac neyseki keyfi yerinde, yemesi, içmesi iyi şükür 🙏
Gelelim güzel haberlere benim minnoş 9 kg 69 cm☺️ gerçi ben onuda kafaya taktım da normalde 7500 kg olması lazım ama önden gidiyor çocuk yaşıtlarına göre 🤷
Ek gida için günde üç öğün ver dedi sonra kilosuna bakınca iki öğün versende olur dedi çorbalara ve meyvelere başlayabilir kahvaltılık verebilirsin labne, yumurta sarısı, cici bebe, pekmez şimdilik böyle
Dualarınızı bizden esirgemeyin inşallah bir an önce toparlanıriz,🤲
Çok geçmiş olsun. Bronşitten bizde çok çektik. 2 kutu antibiyotik içti alerji ilacı havalar. Ama geçmeyince göğüs hastalıkları doktoruna gittim. Antibiyotik ve diğer ilaçlar bu hastalığın tedavisi değil dedi. Sadece Fısfıs şeklinde 2 farklı hava verdi biri hırıltı için biri tedavi edici. Ventolini kestik ama diğer tedavi edici olanı yavaş yavaş azalta azalta bırakacağız.

Sizde bi an önce atlatırsınız inşallah. Bide biz eve oksimetre aldık doktor tavsiyesiyle. Oksijenini ölçün parmağından 92nin altına düşerse acile gidin hava verdirin dedi. Düşmedi çok şükür.

Bide bu sene covid rsv ve influenza şeklinde 3lü salgın ilan edilmiş çocuklarda. Mümkün olduğunca hastanelere gitmeyin diyor çocuk doktorumuz. Haberiniz olsun kızlar. Elinizden geldiğince uzak durun hastanelerden.

Çok geçmiş olsun. Bronşitten bizde çok çektik. 2 kutu antibiyotik içti alerji ilacı havalar. Ama geçmeyince göğüs hastalıkları doktoruna gittim. Antibiyotik ve diğer ilaçlar bu hastalığın tedavisi değil dedi. Sadece Fısfıs şeklinde 2 farklı hava verdi biri hırıltı için biri tedavi edici. Ventolini kestik ama diğer tedavi edici olanı yavaş yavaş azalta azalta bırakacağız.

Sizde bi an önce atlatırsınız inşallah. Bide biz eve oksimetre aldık doktor tavsiyesiyle. Oksijenini ölçün parmağından 92nin altına düşerse acile gidin hava verdirin dedi. Düşmedi çok şükür.

Bide bu sene covid rsv ve influenza şeklinde 3lü salgın ilan edilmiş çocuklarda. Mümkün olduğunca hastanelere gitmeyin diyor çocuk doktorumuz. Haberiniz olsun kızlar. Elinizden geldiğince uzak durun hastanelerden.
Teşekkürler canım ❤️ bakalım doktor 10 güne kadr geçmezse tekrar getirin dedi inşallah ilerlemez ve alerjik değildir
Allah yardımcımız olsun büyük cocuklarda okula gidince bu dediğin virüsler hep başımızda olacak sanırım ☹️
Bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım bir önce toparlanır minikler

Arkadaşlar gün içinde neler yediriyorsunuz ,miniklere?

Teşekkürler canım ❤️ bakalım doktor 10 güne kadr geçmezse tekrar getirin dedi inşallah ilerlemez ve alerjik değildir
Allah yardımcımız olsun büyük cocuklarda okula gidince bu dediğin virüsler hep başımızda olacak sanırım ☹️
Bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım bir önce toparlanır minikler
Geçiyor ya 5 güne max bi haftaya fln toparlıyorlar ama yoruyo o sürede uyuyamıyorlar falan Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim bizim minik çok şükür atlattı tekrar etmez inşallah. Doktor bize grip aşısı yaptırın dedi bebeğe bana ve kreşe giden kızıma

Benimki hala düzenli değil ama bi kere sabah yumurta sarısıyla peyniri karıştırıp vermiştim. Bi kez muzla irmiği karıştırıp verdim. Akşam havuç kabak irmik zeytinyağı karıştırıp verdim. Bunlar şimdilik çoğunluk hala emiyor

Bebeğim bi türlü kilo almıyor ya.😒
1 ay önce boyu 71 cm di. 7.5 kg.
Üzerine o kadar titriyorum ki.. ama olmuyor
Hem beni hiç emmedi,hem de kgsi ilerlemiyor diye çok üzülüyorum. 2.3 aydır aynı kilo da :/
İştahsız bir de. Ooff offf.

Sizin bebeişlere 🧿🧿

Ben yogurt veriyorum bazen muzla bazen elma kabak patates havuç bal kabağı haşlayıp zeytinyağı ile veriyorum doktor artık çorba ve kahvaltı vereceğimi söyledi bakalım yarın çorba ve kahvaltı vereceğim

Son düzenleme:
Back