Bizim okadar uzun olmuyor doyunca birakiyor ortalama 8 10 dakika sabahları baya dolu olursa göğüslerim 20 dakikayı buluyor benim kızım zaten süt bitince boş memeyi emmiyor hiç emmedi direk bırakıyor baya zamandır bazen yakin olmak istiyorlar diş derdi vs emzik niyetine kullanabiliyorlar ama geçen ay az kilo aldı diyordun diye hatirliyorum açlık ihtimalide olabilir mi bilmiyorum sen daha iyi anlarsın benim kızım aç oldugunda daha sık uyanıyor deneyimledigim kadariyla.. mamaya gerek olmaz artik buralara kadar geldiler bikac aya daha güzel ek gıda alacaklar zaten internette bakıyorum 6 aylik bebek 24 saatte 4 5 defa bazen 6 defa emer yaziyor buda 4 5 saatte bir e tekabül ediyor bizde süre okadar hiç uzamiyor ben mi hata ediyorum anlayamadimArkadaşlar ,sadece anne sütü verenlere bir sorum var.Ek gıdada henüz tadım boyutundayiz onuda cok arzulamiyor ama neyse.Benim kizin memede kalma süresi iyice arttı gecede 4 kere falan kalkıyoruz ve yarim saat sonra bile emzirsem emecek. Emzik tikayip yatiyorum çünkü zaten 5te kalkıyorum ,süt sağ emzir hazırlan, büyük çocuğun okul hazırlığı falanemme suresi sizlerde nasil, bırakıp yatirinca ağlıyor, cok vicdanım sızlıyor. Zaten bırakıp gidiyorum diye ama uykusuzluktan bitiğim.Gelişimi iyi olmasa doymuyor diyeceğim, gelisimi de iyi.Anne sütü icin o kadar çabaladiktan sonra mama vermem zaten ki sütte var.
Arkadaşlar ,sadece anne sütü verenlere bir sorum var.Ek gıdada henüz tadım boyutundayiz onuda cok arzulamiyor ama neyse.Benim kizin memede kalma süresi iyice arttı gecede 4 kere falan kalkıyoruz ve yarim saat sonra bile emzirsem emecek. Emzik tikayip yatiyorum çünkü zaten 5te kalkıyorum ,süt sağ emzir hazırlan, büyük çocuğun okul hazırlığı falanemme suresi sizlerde nasil, bırakıp yatirinca ağlıyor, cok vicdanım sızlıyor. Zaten bırakıp gidiyorum diye ama uykusuzluktan bitiğim.Gelişimi iyi olmasa doymuyor diyeceğim, gelisimi de iyi.Anne sütü icin o kadar çabaladiktan sonra mama vermem zaten ki sütte var.
Biz sadece anne sütü hala devam. Bir kaç güne yoğurtla ek gıdaya başlayacağız. Emme süremiz bizim de çok kısa ama bu kısalık bi süredir vardı kontrolde korkmuştum az kilo çıkar mı diye ama gayet güzel almış minişim. Demekki doyuyorlar. Ama şöyle de bi durum var biz gece saat başı kalkıyoruz 4. Ay atağından beri bitik durumdayım. En başından beri gece uykusuna geçmeden mama verir öyle uyuturdum (günde 1 kez sadece gece uykusundan önce veriyorum) verdikten yarım saat sonra bile uyandığı oluyor. Yani açlıktan uyandığını sanmıyorum kucağa alıp pışpışlayınca susuyor. Muhtemelen seninki de öyledir. İlla temas istiyorlarArkadaşlar ,sadece anne sütü verenlere bir sorum var.Ek gıdada henüz tadım boyutundayiz onuda cok arzulamiyor ama neyse.Benim kizin memede kalma süresi iyice arttı gecede 4 kere falan kalkıyoruz ve yarim saat sonra bile emzirsem emecek. Emzik tikayip yatiyorum çünkü zaten 5te kalkıyorum ,süt sağ emzir hazırlan, büyük çocuğun okul hazırlığı falanemme suresi sizlerde nasil, bırakıp yatirinca ağlıyor, cok vicdanım sızlıyor. Zaten bırakıp gidiyorum diye ama uykusuzluktan bitiğim.Gelişimi iyi olmasa doymuyor diyeceğim, gelisimi de iyi.Anne sütü icin o kadar çabaladiktan sonra mama vermem zaten ki sütte var.
Mumkun degil 1,5 saat en fazla emzirmeden durabilirim.Gecen ay az aldi ama totalde kilosu zaten iyi olduğu icin doktor sorun olarak kabul etmedi, meme bağımlısı mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.Boğa burcu diyeceğim ama ayni iştah ek gidada yokBizim okadar uzun olmuyor doyunca birakiyor ortalama 8 10 dakika sabahları baya dolu olursa göğüslerim 20 dakikayı buluyor benim kızım zaten süt bitince boş memeyi emmiyor hiç emmedi direk bırakıyor baya zamandır bazen yakin olmak istiyorlar diş derdi vs emzik niyetine kullanabiliyorlar ama geçen ay az kilo aldı diyordun diye hatirliyorum açlık ihtimalide olabilir mi bilmiyorum sen daha iyi anlarsın benim kızım aç oldugunda daha sık uyanıyor deneyimledigim kadariyla.. mamaya gerek olmaz artik buralara kadar geldiler bikac aya daha güzel ek gıda alacaklar zaten internette bakıyorum 6 aylik bebek 24 saatte 4 5 defa bazen 6 defa emer yaziyor buda 4 5 saatte bir e tekabül ediyor bizde süre okadar hiç uzamiyor ben mi hata ediyorum anlayamadim
Yaaaa bilemiyorumki ,her gün progrqmim farkli ,bir standartı yok maalesef. Ama aktif emiyor da bilemiyorumYa bizim de değişiyor gündüz uyanıkken 10 dk falan emiyor kendi kalkmak istiyor bitince ama uyku halindeyken gece falan süt çekmesede öyle emzik gibi durmak istiyor
Bazı gece daha sık sık uyanıyor bazen deliksiz uyuyor hiç belli olmuyor
Şimdi biraz senden ayrı kaldıgı için daha özlüyo olabilir mi kaç saat okuldasın
Valla artik sayamıyorum ama zaten gece uykusuna en erken 10 da yatmasına rağmen saat 5 e kadar en az 4 kere kalkıyorum ve en az yarım saat emziriyorum.Biraz emmesi azalınca artik uykusuzluktan çekip yatiyorum ,bu sefer ağlamaya başlıyor ve ben vicdan yapiyorum ,zaten ise gidecegim diye.Sonrq sabah 5 te süt sagmak icin kalkıyorum, uyuyamadığım için süt cok az çıkıyor ve dolaptaki stokta iyice azqldi.Kisacasi bitik ve yorgunum .Dun sebze puresini guzel yedi ama yoğurdu inatla yemiyor ,bakalim ne olacakBiz sadece anne sütü hala devam. Bir kaç güne yoğurtla ek gıdaya başlayacağız. Emme süremiz bizim de çok kısa ama bu kısalık bi süredir vardı kontrolde korkmuştum az kilo çıkar mı diye ama gayet güzel almış minişim. Demekki doyuyorlar. Ama şöyle de bi durum var biz gece saat başı kalkıyoruz 4. Ay atağından beri bitik durumdayım. En başından beri gece uykusuna geçmeden mama verir öyle uyuturdum (günde 1 kez sadece gece uykusundan önce veriyorum) verdikten yarım saat sonra bile uyandığı oluyor. Yani açlıktan uyandığını sanmıyorum kucağa alıp pışpışlayınca susuyor. Muhtemelen seninki de öyledir. İlla temas istiyorlar
Su an ortalama kaç kilo ,benim kiz 7.5 civari olçüyorum ,persentilde kiz bebek kilosuna gore gayet normal duruyor.Biz sadece anne sütü hala devam. Bir kaç güne yoğurtla ek gıdaya başlayacağız. Emme süremiz bizim de çok kısa ama bu kısalık bi süredir vardı kontrolde korkmuştum az kilo çıkar mı diye ama gayet güzel almış minişim. Demekki doyuyorlar. Ama şöyle de bi durum var biz gece saat başı kalkıyoruz 4. Ay atağından beri bitik durumdayım. En başından beri gece uykusuna geçmeden mama verir öyle uyuturdum (günde 1 kez sadece gece uykusundan önce veriyorum) verdikten yarım saat sonra bile uyandığı oluyor. Yani açlıktan uyandığını sanmıyorum kucağa alıp pışpışlayınca susuyor. Muhtemelen seninki de öyledir. İlla temas istiyorlar
Sizin kız meme bagimlisi olmuş geçmiş olsunMumkun degil 1,5 saat en fazla emzirmeden durabilirim.Gecen ay az aldi ama totalde kilosu zaten iyi olduğu icin doktor sorun olarak kabul etmedi, meme bağımlısı mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.Boğa burcu diyeceğim ama ayni iştah ek gidada yok
Bizimde o civarlardadır kontrolümüz önümüzdeki salı günü canımSu an ortalama kaç kilo ,benim kiz 7.5 civari olçüyorum ,persentilde kiz bebek kilosuna gore gayet normal duruyor.
merhaba. ben de yeni başladım tadımlara. yoğurtla başladım. yoğurdu mayalayıp dolaba koyuyodum, sonra dolaptan çıkarıp veriyodum. bu şekilde hiç yemedi hep çıkardı. sonra forumda okudum biri soğuk sevmiyorlar yazmış. mayaladıktan sonra hiç dolaba koymadan vermeye başladım. baya baya yedi öyle. belki sizinki de yer, bi deneyin isterseniz.Valla artik sayamıyorum ama zaten gece uykusuna en erken 10 da yatmasına rağmen saat 5 e kadar en az 4 kere kalkıyorum ve en az yarım saat emziriyorum.Biraz emmesi azalınca artik uykusuzluktan çekip yatiyorum ,bu sefer ağlamaya başlıyor ve ben vicdan yapiyorum ,zaten ise gidecegim diye.Sonrq sabah 5 te süt sagmak icin kalkıyorum, uyuyamadığım için süt cok az çıkıyor ve dolaptaki stokta iyice azqldi.Kisacasi bitik ve yorgunum .Dun sebze puresini guzel yedi ama yoğurdu inatla yemiyor ,bakalim ne olacak
Uzun soluklu olmasa da oturabiliyor.yavaş yavaş oturmaya başlayacaktır sizindeKızlar selam benim kızım desteksiz oturamıyor. Sizinkiler oturabiliyor mu?
Masallah masallah küçük hanıma.bizde ne su içme var ne el gıda yeme ne de emme aç geziyor resmen çocuk ama keyfi gayet yerinde işin garibiSelam ek gıda ilk 3 gün kabak bitti. 3. Gün yani bugün 1 yemek kaşığı kabağı baya baya çıkardı. 2 memeyi emdikten yarım saat sonra. Yarın saat 12 gibi uyandıktan sonra tek meme sonrası vericem ek gıdayı bakalım nolacak. Günde 30 cc su içiyoruz her gün ek gıdadan 3 gün önce su vermeye başladım alıştırma bardağı ile. Diş kaşıyıcı gibi kullanıyor tutsun diye verince
Yani kafasını göğsüme dayayarak evet oturuyor ama bırakınca devriliyor. İnternetten baktım 7. Ayda oturabilirmiş öyle yazıyor. Aceleciyi anamUzun soluklu olmasa da oturabiliyor.yavaş yavaş oturmaya başlayacaktır sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?