Bizimki yeni yeni içmeye başladı genelde alıştırma bardağı ile dişini kaşıyorMasallah masallah küçük hanıma.bizde ne su içme var ne el gıda yeme ne de emme aç geziyor resmen çocuk ama keyfi gayet yerinde işin garibi
Benimkide oturamıyor desteksiz. Desteklide 10 dk falan oturup kaydırıyor kendini.Kızlar selam benim kızım desteksiz oturamıyor. Sizinkiler oturabiliyor mu?
Abla gerçekten içe boşalma olsa bile koruyor mu ne gibi yan etkileri olduKızlar nexplanon yani deri altı implant taktırdım. Oh kafam 3 sene rahat şimdi
Benimkide cok fazla ve sık sık emiyor. Gece defalarca uyaniyo artik saymiyorum ben kac kere uyandigini. Uykulu bizimki gece az emiyo, doymadan geri uyuya kaliyo galiba bende uyku sersemi dalinca hemen yatiriyorm yarim saat sonra fln bi daha uyaniyoArkadaşlar ,sadece anne sütü verenlere bir sorum var.Ek gıdada henüz tadım boyutundayiz onuda cok arzulamiyor ama neyse.Benim kizin memede kalma süresi iyice arttı gecede 4 kere falan kalkıyoruz ve yarim saat sonra bile emzirsem emecek. Emzik tikayip yatiyorum çünkü zaten 5te kalkıyorum ,süt sağ emzir hazırlan, büyük çocuğun okul hazırlığı falanemme suresi sizlerde nasil, bırakıp yatirinca ağlıyor, cok vicdanım sızlıyor. Zaten bırakıp gidiyorum diye ama uykusuzluktan bitiğim.Gelişimi iyi olmasa doymuyor diyeceğim, gelisimi de iyi.Anne sütü icin o kadar çabaladiktan sonra mama vermem zaten ki sütte var.
Benimki kisa sureli oturuyo ama birden devriliyoKızlar selam benim kızım desteksiz oturamıyor. Sizinkiler oturabiliyor mu?
Teşekkürler ben direkt dolaptan vermiyorum soğuk olur diye ,en az yarım saat bekletiyorum aslındamerhaba. ben de yeni başladım tadımlara. yoğurtla başladım. yoğurdu mayalayıp dolaba koyuyodum, sonra dolaptan çıkarıp veriyodum. bu şekilde hiç yemedi hep çıkardı. sonra forumda okudum biri soğuk sevmiyorlar yazmış. mayaladıktan sonra hiç dolaba koymadan vermeye başladım. baya baya yedi öyle. belki sizinki de yer, bi deneyin isterseniz.
Hic denemedim desteksizKızlar selam benim kızım desteksiz oturamıyor. Sizinkiler oturabiliyor mu?
Oturamiyor 10 saniye durup devriliyorKızlar selam benim kızım desteksiz oturamıyor. Sizinkiler oturabiliyor mu?
Başınız sağolsunKızlar selam teyzem 54 yaşında alzheimer olmuştu. Beyin küçülmesi erken yaşta alzheimer denmişti. 11 sene önce. Yatalaktı. 5-6 gün önce yoğun bakıma kaldırılmıştı. Vefat haberini aldık. Dünyamız başımıza yıkıldı. Bugün kızımın yarım yaşını kutlamıştık doğum gününde ailemle olamayacağız pastasını yesinler bari kızımın diye. Kutlama bitti uykusu geldi baya bi huzursuzlandı. bir an önce uyusun diye annem mama veriyordu telefon çaldı ölüm haberini ben dayımdan aldım. Anneme haberi ben verdim kanı dondu kadıncağızın. Hemen bilet aldım yolda şimdi. Kurtuldu diyoruz. Allah taksiratını affetsin.
Bu aydan sonra kg alımları düşüyor ama zaten bizimde 5. Ayda 650 gr almıştı.doğum kilosu da önemli gelişimini anlamak icin tabii ama bence normal bir kiloda içiniz rahat etsinArkadaşlar merhaba benim kız çok tatlı oldu maşallah görsenizama kilomuz azmı biraz bana mı öyle geliyor .. 5. Ay kontrolümüzde 6600 cıktık ama biz mama sadece 2. Ayda aldık onun dısında almadı kzım cok fazla full anne sütü besleniyor 530 gram bu ay almış , boya gitmişiz yanlız boy 65 cm ,, hımm size sorum kilomuz az mı? Doktor bu ay gunde 2-3 kere 90 cc mama verebilirsiniz dedi , ama bgune kdr mama hiç verdirmedi doktorumuz gerek yokmuş ..4. Aydan sonra düştü kilo alımı ztn 4. Ay 500 almıstı mesela sizce kilomuz braz düşük mü? Ona ragmen 6. Ay dolmadan ek gidaya baslamıyoruz dedi?
Arkadaşlar merhaba benim kız çok tatlı oldu maşallah görsenizama kilomuz azmı biraz bana mı öyle geliyor .. 5. Ay kontrolümüzde 6600 cıktık ama biz mama sadece 2. Ayda aldık onun dısında almadı kzım cok fazla full anne sütü besleniyor 530 gram bu ay almış , boya gitmişiz yanlız boy 65 cm ,, hımm size sorum kilomuz az mı? Doktor bu ay gunde 2-3 kere 90 cc mama verebilirsiniz dedi , ama bgune kdr mama hiç verdirmedi doktorumuz gerek yokmuş ..4. Aydan sonra düştü kilo alımı ztn 4. Ay 500 almıstı mesela sizce kilomuz braz düşük mü? Ona ragmen 6. Ay dolmadan ek gidaya baslamıyoruz dedi?
Bence cok iyi almis biz 400 grama yakin almistik 5. Ay kontrolunde 7200 gramdi ona ragmen mama demediler bu ay zaten tam bi fiyasko oldu 10 gundur kilo alamiyor lavman yapildiktan sonra biseyler oldu cocuga yarin aşımız var 300 gram almis benim ölçümüme göre moralim bozulmadı değil 7.5 kilo suan ve 10 gundur ayni kilodaArkadaşlar merhaba benim kız çok tatlı oldu maşallah görsenizama kilomuz azmı biraz bana mı öyle geliyor .. 5. Ay kontrolümüzde 6600 cıktık ama biz mama sadece 2. Ayda aldık onun dısında almadı kzım cok fazla full anne sütü besleniyor 530 gram bu ay almış , boya gitmişiz yanlız boy 65 cm ,, hımm size sorum kilomuz az mı? Doktor bu ay gunde 2-3 kere 90 cc mama verebilirsiniz dedi , ama bgune kdr mama hiç verdirmedi doktorumuz gerek yokmuş ..4. Aydan sonra düştü kilo alımı ztn 4. Ay 500 almıstı mesela sizce kilomuz braz düşük mü? Ona ragmen 6. Ay dolmadan ek gidaya baslamıyoruz dedi?
Bence cok iyi almis biz 400 grama yakin almistik 5. Ay kontrolunde 7200 gramdi ona ragmen mama demediler bu ay zaten tam bi fiyasko oldu 10 gundur kilo alamiyor lavman yapildiktan sonra biseyler oldu cocuga yarin aşımız var 300 gram almis benim ölçümüme göre moralim bozulmadı değil 7.5 kilo suan ve 10 gundur ayni kiloda
Bizimki zaten anne sutu alirken rota asisindan sonra hep haftada 1 yapmaya baslamisti 8 9 gunu bulduguda oluyodu ama kaka kivami normaldi ozaman lavman yapilmadi hic ben fitil verdim 2 defa 8 9 gunu bulunca ama kabiz sayilmiyormus 10 gune kadar normalmis cocuk rahatsizlik duymuyosa sdce anne sutu alanlarda normal yani sende takma bnce biz ek gida denemelerine baslayinca hergn yapmaya basladi ve keci pisligi seklinde kabiz yapiyodu kakasini eltim yulaf unu verdikten sonra cocuk kivrandi kaldi goturduk sindirememis o sebeple lavman yapildi smdi probiyotige falan basladik sukur iyiyiz 3 gunde 1 normal kivamda yapiyor ama bilmiyorm 10 gundur hic kilo almamis olmasi beni uzdu baya sabahtan beri cok moralim bozukCanım 6. Ayda 300 gr aldıysa iyi bence gitgide düşüyor zaten
Lavmanı kaçıncı günden sonra yaptılar
Bende kaka bekliyorum 6 gün bugün sinirim bozuldu
Bizimki zaten anne sutu alirken rota asisindan sonra hep haftada 1 yapmaya baslamisti 8 9 gunu bulduguda oluyodu ama kaka kivami normaldi ozaman lavman yapilmadi hic ben fitil verdim 2 defa 8 9 gunu bulunca ama kabiz sayilmiyormus 10 gune kadar normalmis cocuk rahatsizlik duymuyosa sdce anne sutu alanlarda normal yani sende takma bnce biz ek gida denemelerine baslayinca hergn yapmaya basladi ve keci pisligi seklinde kabiz yapiyodu kakasini eltim yulaf unu verdikten sonra cocuk kivrandi kaldi goturduk sindirememis o sebeple lavman yapildi smdi probiyotige falan basladik sukur iyiyiz 3 gunde 1 normal kivamda yapiyor ama bilmiyorm 10 gundur hic kilo almamis olmasi beni uzdu baya sabahtan beri cok moralim bozuk
Bizimde oyleydi ilk 3 ay gunde kac kere yapiyodu asiyi bi oldu bicak gibi kesildi kakalar haftada bir e dustu gercekten denk geldiyse de enteresan yani simdide 3 gunde 1 yapiyoruz buna bile sukur diyorum kulak cubugunu yaglayip zeytinyagiyla poposunu bi uyar bakalim az ice dogdru degdir fitilsiz o sekildede yaptiriyodum ben doktorda fitil kullanacagina boyle yap bi dene demisti cogu zaman yapiyodu kabiz oldugumuzdada baktim ikinip tikiniyor cok yaptirdik bu sekildeYa ben de düşünüp duruyorum acaba bizim de mi rotadan sonra böyle oldu başlarda çocuk günde kaç kere kaka yapıyordu dediğin gibi yine anne sütüyle hadi max gün aşırı olsun şimdi bu ne kaç gün oldu
Rotadan sonra asıl ishal görülür diyo bide ben anlamadım bu işi Sen de daha gitmeden bozma moralini Tartıdan tartıya bile fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?