2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok gecmis olsun canım bı tekrar doktora mi gitseniz acaba böyle hasta olan çocukları duyunca oğlumun bebekligi aklıma geliyor daha 40 günlükken hastalanmisti evde serum fizyolojik su ile burnunu açmaya çalışmıştım sık sık emzirdim kim ne dediyse onu yaptım ilk çocukluğun verdiği cahillik ile kim ne dediyse onu yaptım 40 günlük bebeğe ıhlamur ver elma suyu ver günlük diye bir ot var onu yap diyorlardı bebeğimde senin dediğin sesi cikardigi zaman öyle üzülüyordum ki belki şifa olur diye her yolu denedim tabi hastahaneyede gittim bı hava verip eve gonderiyorlardi ama gün geçtikçe çocuk kötü oldu en sonunda bir gece saat ucde çocuk boğulur gibi oldu ağladım ölüyor diye hemen özel bir hastahaneye gittik doktor hava verdi hemen ve çocuğun ciğerlerine inmiş dedi bu çocuğu bu akşam eve götürürseniz ölür dedi Ege üniversitesine gidip yatış yapın dedi ve biz o gece ege üniversitesi dahil olmak üzere 9 hastahane gezdik kimse almadı bizi neymiş yer yokmuş en son sabaha karşı 6 gibi Behçet uz çocuk hastahanesi var oraya gittik orada yer yok diyince yukarı çıkıp baş hekime yalvardım ağladım yeteki tedavisi baslansin oda veya sedye istemiyorum bı kanepede bile olur dedim o gün bız bir tekli koltuğun üstüne oturup tedaviye başladık ve 13 gün hastahanede yattık o günleri bir ben bir Allah bilir küçücük candan kan alınırken damar yolu açılırken benim canımın nasıl yandığını
Kusura bakma uzun oldu ama hasta çocuk görünce dayanamayıp anlatıyorum aynı şeyleri kimse yasamasin istiyorum bir yeri agriyor ki ağlıyordur yavrum biz giitigimizde çocuk zature olmuştu korkutmak istemem ama yinede tekrar gitmekde fayda var

Gittik canim doktora 2 farkli doktor gordu. bizimki zaturreye donmedi bronsiyolit olmus. Iyilesme yoluna girdi ama henuz gecmedigi icin huzursuz oluyor. Evde hava makinemde var hava veriyorum surekli.
Sizin bebeginiz 40 gunlukmus bide o yuzdende agir olmus tabi cok gecmis olsun allahim bi daha yaşatmasın insallah.
Insallah bizde bi an once iyilesiriz. Bu surecte 4 kez doktora gittik zaten gitmeye de devam ediyoruz. Doktor kontroluyle ilerliyoruz surekli

Öncelikle masallah diyeyim bence devam et anne yedirmeye demek istiyor
Ya valla cidden anlasilmasi zor. Boyle birinin agzini kapattiginda 1-2 saniyelik araliklarla mmmm ve iiii sesi cikardigini dusunun ayni oyle. Mesela yerde sikildim beni kucaginiza alin demek icinde bunu yapiyor. Yani evetide bu hayirida bu sanirsam. Umarim zorla beslemiyorumdur
Bizimki ööö die öğürüyor bazen ama keyfi yerindeyken ses çıkarıyor siznki gibi yemek istiyor sanırım
Umarim daha cok ver anne inlemesidir keza diger turlu agzina zorla tikiyor olabilirim

Kızlar sizce bunlar yakında patlarmı??

Eklentiler

• 3D708B93-1201-463D-87B7-1408E70A83BC.jpeg
    271,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar selam, malum kış geldi benim bebişe bir astronot mont almak istiyorum ama alan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa kısa montlardan mi almak daha faydalı

Kızlar çok gemiş olsun bebişler hastalanmış .Rabbim acil şifalar versin inşallah
Kızlar bu kan damlaları kilo başı bi damla veriyoruz ya aslında kilo başı ml olarak vermeliymişiz.Yani bebek 8 kilo ise 8 ml. 8 damla =8 ml demek değilmiş.8 kilo çoçuğa eğer damla ile vereceksek 18 damla vermemiz gerekiyormuş.Bu da 8 ml’e tekabül ediyormuş.İnstada bi doktoru takip ediyorum ondan öğrendim.Böyle yapanlar var mı?

Kızlar selam, malum kış geldi benim bebişe bir astronot mont almak istiyorum ama alan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa kısa montlardan mi almak daha faydalı
Merhaba normal mont için henüz küçükler bence ben hmden astronot mont aldım. Tek parça giydir çık miss bir yeri açıldı mı üşüdü mü derdi olmadan.

Merhaba normal mont için henüz küçükler bence ben hmden astronot mont aldım. Tek parça giydir çık miss bir yeri açıldı mı üşüdü mü derdi olmadan.
Evet evet bizdede aynısı hm de astronot mont aldm mont kardeşliği tek üst montlar kucaklarken sürekli toplanıyor.

Ay evet baktım şimdi cok cici şeyler var bi de keşke azıcık daha ucuz olsalaaar

Selam kızlar kızımla 4 gün sonra 20 ekimde uçakla İstanbul’a ordan da arabayla Bulgaristan’a gideceğiz arabayla 11 saat sürüyor Bulgaristan bittim ben

Ya astronot tulum alıcam ama 6 9 mu alsam 9 12 mi bilemedim kıyafetleri şuan 6 9 giyiyo genelde ama tulumların kalıbı genişse 9 12de büyük mü olur ki gerçi önünüz kış 4 ay boyunca giyecek

Pinky93 yolunuz açık olsun canım kolaylıklar dilerim
Teşekkür ederim canım benim
Oo yolunuz baya uzunmuş allah guc kuvvet versin yeni hayatıniz güzelliklerle gelsin

inşallah verir canım. Yarın vize evraklarım kontrol edilecek ve para ödeyeceğim. Ayrıca kızıma 6. Ay aşıları ve nimenrix yapılacak. Köpeğimden titrasyon için kan alınacak. Salı günü evraklar işleme konulacak perşembe kayınvalidemlere gideceğim ki aramız iyi değil hala. 2 gün sonra sanırım vizem çıkmış olur istanbuldan da varnaya gideceğiz arabayla gümrükte beklemek vs çok uzun oluyor. 3 gün Varna’da pasaport sürecek sonra geri İstanbul sonra da Antalya. Offff kafamda çok büyüyor düşündükçe.

Ya astronot tulum alıcam ama 6 9 mu alsam 9 12 mi bilemedim kıyafetleri şuan 6 9 giyiyo genelde ama tulumların kalıbı genişse 9 12de büyük mü olur ki gerçi önünüz kış 4 ay boyunca giyecek
Ya bende kararsızım bu konuda hm de beden bekliyodum bende. Şu havalarda giymelik peluş tulumlardan aldım. Her markada beden farkı oluyor ne yapıcaz ben de bilmiyorum

Ben kizima 9 12 aldim onlari giyiyor suan normal günlük kiyafet olarak.. biraz buyuk oluyo ama kisi cikaririz ki tombul bi bebekte degil 7600 gr. Mutlaka ribanalı alirim kollar ve bacaklari ozaman kayip gidemiyo kiyafet hemde rahat ediyo tulumdada 9 12 aldim oglumdan kafayi cok vurdugum icin.. buyuk ama buyuk olsun elimde ufalip kaliyor sibir oluyorm snra 550 lira az degil ufak gelecegine buyuk kalsin hc sknti degil

Ben 6-9 aldım. Boyumuz uzun diye tereddüt ediyordum ama Hm astronot tulum konusunda bir tuhaf kollar ve bacaklar inanılmaz uzun. Vücut tam kalıp. 9-12 inanılmaz büyük olur giyemezdik. 6-9la kışı bitirmek kısmet olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…