Çok gecmis olsun canım bı tekrar doktora mi gitseniz acaba böyle hasta olan çocukları duyunca oğlumun bebekligi aklıma geliyor daha 40 günlükken hastalanmisti evde serum fizyolojik su ile burnunu açmaya çalışmıştım sık sık emzirdim kim ne dediyse onu yaptım ilk çocukluğun verdiği cahillik ile kim ne dediyse onu yaptım 40 günlük bebeğe ıhlamur ver elma suyu ver günlük diye bir ot var onu yap diyorlardı bebeğimde senin dediğin sesi cikardigi zaman öyle üzülüyordum ki belki şifa olur diye her yolu denedim tabi hastahaneyede gittim bı hava verip eve gonderiyorlardi ama gün geçtikçe çocuk kötü oldu en sonunda bir gece saat ucde çocuk boğulur gibi oldu ağladım ölüyor diye hemen özel bir hastahaneye gittik doktor hava verdi hemen ve çocuğun ciğerlerine inmiş dedi bu çocuğu bu akşam eve götürürseniz ölür dedi Ege üniversitesine gidip yatış yapın dedi ve biz o gece ege üniversitesi dahil olmak üzere 9 hastahane gezdik kimse almadı bizi neymiş yer yokmuş en son sabaha karşı 6 gibi Behçet uz çocuk hastahanesi var oraya gittik orada yer yok diyince yukarı çıkıp baş hekime yalvardım ağladım yeteki tedavisi baslansin oda veya sedye istemiyorum bı kanepede bile olur dedim o gün bız bir tekli koltuğun üstüne oturup tedaviye başladık ve 13 gün hastahanede yattık o günleri bir ben bir Allah bilir küçücük candan kan alınırken damar yolu açılırken benim canımın nasıl yandığınıKizlaaar dun bebegim aksam 8de bi basladi iiiiio diye aglamaya gece 4u geciyodu hala iiiiiliyodu. Allahim o kadae kotuydu ki o kadar uykusuzum ki.. mahvetti bizi.
Suan bile hala ayagimda salliyorum uyuyo 5 dakikada bi iiiii diye aglayarak uyaniyo kafayi yemek uzereyim. Allahim iyilessin artik bebegim nolur ya 2 hafta oldu nerdeyse hala iyilesemedi onun huzursuzlugu var
Kusura bakma uzun oldu ama hasta çocuk görünce dayanamayıp anlatıyorum aynı şeyleri kimse yasamasin istiyorum bir yeri agriyor ki ağlıyordur yavrum biz giitigimizde çocuk zature olmuştu korkutmak istemem ama yinede tekrar gitmekde fayda var