Canim ben de yapmistim o hatayi aglama kriziyle sonuclandi yarim saat sonra geri dondumDün akşam cocuklari esime bırakıp dışarı çıktım ve bir daha çıkamayacağımı anlamış oldum.Kendini de perisan etmis,babayla abiyi de10 gun sonra ise başlayacağım, bakalim nasil olacak.Biberonu bir sekilde icirmiş eşim ama sonra yarısını kusmuş,of ki of
Ben aslında 3,4 saat kaldim yaCanim ben de yapmistim o hatayi aglama kriziyle sonuclandi yarim saat sonra geri dondumben ücretsiz izin aldim 2 3 ay daha geçsin bakicam duruma su anda asla birakmiyo beni
Maşallah, hadi sağlıklı hayırlı dişleri olsun inşallahKizlar oglumun alt dis etlerine bi bakiyim dedim bayadir bakmamistim elime sertlik geldi iki tane beyazlik var çizgi halinde resmen alt iki disi patlamisgünlerdir asiri huysuzdu gece saatte bir uyanmaya baslamisti atak diye dusunmustum diş de eklenmis meger buna
Ben uyku eğitimini doğru bulmuyorum o kadar kokumuza ihtiyaçları var ki memede bizimle uyumaları en doğal hakları bence emerken böyle elimi tutmayı çok seviyor mesela bizimle mutlular sonsuz büyüdükçe geçecek zaten bu günler bağımsız birer birey olacaklar bıdıklar araştırmalar da gösteriyor ki bu ilk yıllarda bebeğin istediği şekilde yapışık yaşarsan asıl bu zamanlar özgüven temeli oturuyormuş çocuğun ve daha bağımsız ayakları üzerinde duran bir insan oluyormuşKizlar uyku egitimi konusunda ne dusunuyorsunuz ataktan dolayi bozulan bu uyku duzeni geri gelir mi eğitimle? Kendim verebilecegimden supheliyim egitim alinmali mi sizce ? Birsuru kisi var Instagramda kime güvenilir o da mechul
Yaa ne iyi yapmış eşin ama iyi gelmiştir sana daBen aslında 3,4 saat kaldim yasağolsun eşim yansıtmamış bana üstün bir çabaya girmiş. Ama 40 gündür falan eve dönmüştük ,çok bunalmistim ,ihtiyacım vardı.Aslinda ben henüz calismayacaktim ama uzman öğretmenlik süreci için Ocağa kadar çalışacağım sonra ucretsiz izin alacağım. Sağolsun ailem gelecek eğer bir pürüz olmazsa bizi 3 ay idare edecekler. Yoksa dediğin gibi bırakılacak durumları yok
Teşekkür ederizzMaşallah, hadi sağlıklı hayırlı dişleri olsun inşallah
Bizimki henüz sırtustunden yuzustune donebiliyorDöne döne gezmeye başlayanlar var mı?
Kesinlikle cok haklısın canim ama benden baskasinin da uyutabilmesini cok istiyorum yoksa ise baslayinca durumumuz fenaBen uyku eğitimini doğru bulmuyorum o kadar kokumuza ihtiyaçları var ki memede bizimle uyumaları en doğal hakları bence emerken böyle elimi tutmayı çok seviyor mesela bizimle mutlular sonsuz büyüdükçe geçecek zaten bu günler bağımsız birer birey olacaklar bıdıklar araştırmalar da gösteriyor ki bu ilk yıllarda bebeğin istediği şekilde yapışık yaşarsan asıl bu zamanlar özgüven temeli oturuyormuş çocuğun ve daha bağımsız ayakları üzerinde duran bir insan oluyormuşama tabi uyku eğitimi konusunda takdir sizin
Bazen dönerek bazende tek dönüşle gezmeye başladıkDöne döne gezmeye başlayanlar var mı?
Ah gözünaydın canımKizlar oglumun alt dis etlerine bi bakiyim dedim bayadir bakmamistim elime sertlik geldi iki tane beyazlik var çizgi halinde resmen alt iki disi patlamisgünlerdir asiri huysuzdu gece saatte bir uyanmaya baslamisti atak diye dusunmustum diş de eklenmis meger buna
Benimkide odada dolanmaya başladı bıraktığım yerde bulamıyorumBazen dönerek bazende tek dönüşle gezmeye başladıkbir ileri 5 geri giderken artık sadece geri gidiyoruz
Bak gene nazar etme kenxi kendineKozlar bizim bıdığın atağı bitmiştir. Saat 17.30da yattı hala yatıyor obareyyy
Bu arada bugün önce yüzüstüne oradan da sırt üstüne döndü. Yuvarlandı resmen.
Oof her şeye de bi laf buluyorlarHalt yemiş onlar benim kizimda ayni kiloda hiçde zayif durmuyorlar 7 kiloluk cocuk nekadar zayif durabilirki bakmayin siz onlara benim oglumada obez yapmissin diyorlardi beni elestiriyorlardi ne olsa laf ederler etcek yer bulurlar gercekten hic takmayin cunku takilcsk bi durumu yok bebisin beslenmese bu kiloya gelmezdi
Yaklaşık 2 ay önce 62 cm demişlerdi asm de. Gerçi baştan savma ölçüyorlar. Biz sormadan bilgilendirmiyorlar. 5 ekim de aşıya götüreceğim. insaAllah uzamistir64 cm sizinki daha uzunsa zayif mi gorunuyor acaba
Çok fena oldular çokBenimkide odada dolanmaya başladı bıraktığım yerde bulamıyorummaşallah onlara,done done tavaf ediyor
Benim bebeğim de öyle inan bir yere hiç gidemedim işe başladım 2 hafta oldu kokmuş tişörtümü bırakıyorum bakıcıya öyle uyuyor yapacak bişi yokYaa ne iyi yapmış eşin ama iyi gelmiştir sana dacok yoruluyoruz cok bunaliyoruz annemlerdeyken 15 dakika onlarin kucağında gezmesi bile rahatlatıyordu. Ailenin gelmesi cok iyi, yoksa bakıcı durumları da zor ben bakıcı da bulamadim.
Teşekkür ederizz
Bizimki henüz sırtustunden yuzustune donebiliyor
Kesinlikle cok haklısın canim ama benden baskasinin da uyutabilmesini cok istiyorum yoksa ise baslayinca durumumuz fenaEsime bile bırakip bi yere gidemiyorum uykusu gelince illa meme olacak. Yoksa cok guzel bir sey tabi ki hele o emerken gozlerini dikip bakmasi elimi tutması temas etmek istemesi sürekli
Aman dilimizi ısıralım tahtalara vuralım totomuzu kaşıyalımBak gene nazar etme kenxi kendine
Tesekkur ederiz canim inşallahAh gözünaydın canımdişlerini yicem onların sağlıkla tamamlansınlar inşallah. Bizimde çıktı çıkacak gibi ama henüz yoklar bakalım biz ne zaman göreceğiz
Oy kiyamam ona öyle uyuyabiliyor mu biz de deneyelimBenim bebeğim de öyle inan bir yere hiç gidemedim işe başladım 2 hafta oldu kokmuş tişörtümü bırakıyorum bakıcıya öyle uyuyor yapacak bişi yok
Dişleri görmeden nerden bilcektin canım ilk bebek tecrübesizliği oluyor bazenTesekkur ederiz canim inşallahheryerlerini isircaksin bu minnoslarin inşallah sağlıkla gelsin sizinkiler de canim tecrubesiz olunca anlamamisim cocugumun derdi varmis meger, sen benim gibi kontrol etmeyi ihmal etme
Oy kiyamam ona öyle uyuyabiliyor mu biz de deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?