2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Dün akşam cocuklari esime bırakıp dışarı çıktım ve bir daha çıkamayacağımı anlamış oldum.Kendini de perisan etmis,babayla abiyi de 10 gun sonra ise başlayacağım, bakalim nasil olacak.Biberonu bir sekilde icirmiş eşim ama sonra yarısını kusmuş,of ki of

Canim ben de yapmistim o hatayi aglama kriziyle sonuclandi yarim saat sonra geri dondum ben ücretsiz izin aldim 2 3 ay daha geçsin bakicam duruma su anda asla birakmiyo beni

Kizlar oglumun alt dis etlerine bi bakiyim dedim bayadir bakmamistim elime sertlik geldi iki tane beyazlik var çizgi halinde resmen alt iki disi patlamis günlerdir asiri huysuzdu gece saatte bir uyanmaya baslamisti atak diye dusunmustum diş de eklenmis meger buna

Canim ben de yapmistim o hatayi aglama kriziyle sonuclandi yarim saat sonra geri dondum ben ücretsiz izin aldim 2 3 ay daha geçsin bakicam duruma su anda asla birakmiyo beni
Ben aslında 3,4 saat kaldim yasağolsun eşim yansıtmamış bana üstün bir çabaya girmiş. Ama 40 gündür falan eve dönmüştük ,çok bunalmistim ,ihtiyacım vardı.Aslinda ben henüz calismayacaktim ama uzman öğretmenlik süreci için Ocağa kadar çalışacağım sonra ucretsiz izin alacağım. Sağolsun ailem gelecek eğer bir pürüz olmazsa bizi 3 ay idare edecekler. Yoksa dediğin gibi bırakılacak durumları yok

Maşallah, hadi sağlıklı hayırlı dişleri olsun inşallah

Döne döne gezmeye başlayanlar var mı?

Kizlar uyku egitimi konusunda ne dusunuyorsunuz ataktan dolayi bozulan bu uyku duzeni geri gelir mi eğitimle? Kendim verebilecegimden supheliyim egitim alinmali mi sizce ? Birsuru kisi var Instagramda kime güvenilir o da mechul
Ben uyku eğitimini doğru bulmuyorum o kadar kokumuza ihtiyaçları var ki memede bizimle uyumaları en doğal hakları bence emerken böyle elimi tutmayı çok seviyor mesela bizimle mutlular sonsuz büyüdükçe geçecek zaten bu günler bağımsız birer birey olacaklar bıdıklar araştırmalar da gösteriyor ki bu ilk yıllarda bebeğin istediği şekilde yapışık yaşarsan asıl bu zamanlar özgüven temeli oturuyormuş çocuğun ve daha bağımsız ayakları üzerinde duran bir insan oluyormuş ama tabi uyku eğitimi konusunda takdir sizin

Yaa ne iyi yapmış eşin ama iyi gelmiştir sana da cok yoruluyoruz cok bunaliyoruz annemlerdeyken 15 dakika onlarin kucağında gezmesi bile rahatlatıyordu. Ailenin gelmesi cok iyi, yoksa bakıcı durumları da zor ben bakıcı da bulamadim.
Maşallah, hadi sağlıklı hayırlı dişleri olsun inşallah
Teşekkür ederizz
Döne döne gezmeye başlayanlar var mı?
Bizimki henüz sırtustunden yuzustune donebiliyor
Kesinlikle cok haklısın canim ama benden baskasinin da uyutabilmesini cok istiyorum yoksa ise baslayinca durumumuz fena Esime bile bırakip bi yere gidemiyorum uykusu gelince illa meme olacak. Yoksa cok guzel bir sey tabi ki hele o emerken gozlerini dikip bakmasi elimi tutması temas etmek istemesi sürekli

Kozlar bizim bıdığın atağı bitmiştir. Saat 17.30da yattı hala yatıyor obareyyy
Bu arada bugün önce yüzüstüne oradan da sırt üstüne döndü. Yuvarlandı resmen.

Ah gözünaydın canım dişlerini yicem onların sağlıkla tamamlansınlar inşallah. Bizimde çıktı çıkacak gibi ama henüz yoklar bakalım biz ne zaman göreceğiz

Bazen dönerek bazende tek dönüşle gezmeye başladık bir ileri 5 geri giderken artık sadece geri gidiyoruz
Benimkide odada dolanmaya başladı bıraktığım yerde bulamıyorum maşallah onlara,done done tavaf ediyor

Kozlar bizim bıdığın atağı bitmiştir. Saat 17.30da yattı hala yatıyor obareyyy
Bu arada bugün önce yüzüstüne oradan da sırt üstüne döndü. Yuvarlandı resmen.
Bak gene nazar etme kenxi kendine

Oof her şeye de bi laf buluyorlar
Gerçekten takmamak lazım. Ben bunu beceremiyorum ama çabalicam..
64 cm sizinki daha uzunsa zayif mi gorunuyor acaba
Yaklaşık 2 ay önce 62 cm demişlerdi asm de. Gerçi baştan savma ölçüyorlar. Biz sormadan bilgilendirmiyorlar. 5 ekim de aşıya götüreceğim. insaAllah uzamistir

Benim bebeğim de öyle inan bir yere hiç gidemedim işe başladım 2 hafta oldu kokmuş tişörtümü bırakıyorum bakıcıya öyle uyuyor yapacak bişi yok

Ah gözünaydın canım dişlerini yicem onların sağlıkla tamamlansınlar inşallah. Bizimde çıktı çıkacak gibi ama henüz yoklar bakalım biz ne zaman göreceğiz
Tesekkur ederiz canim inşallah heryerlerini isircaksin bu minnoslarin inşallah sağlıkla gelsin sizinkiler de canim tecrubesiz olunca anlamamisim cocugumun derdi varmis meger, sen benim gibi kontrol etmeyi ihmal etme
Benim bebeğim de öyle inan bir yere hiç gidemedim işe başladım 2 hafta oldu kokmuş tişörtümü bırakıyorum bakıcıya öyle uyuyor yapacak bişi yok
Oy kiyamam ona öyle uyuyabiliyor mu biz de deneyelim

Dişleri görmeden nerden bilcektin canım ilk bebek tecrübesizliği oluyor bazen
Bize daha 3.ay kontrolünde doktor dişler erken gelcek demişti her gün mutlaka bakıyorum

Mutlu haftalar kızlar
Okullar açıldı bizde açılışı yaptık mübarekk
Büyük kızım ateşlendi boğaz enfeksiyonu antibiyotik başldık bizde kendimizi koruduk sözde dün bende hastalandım ve bebiş de ateşlendi dün bütün gün inledi yavrum hep meme emdi ağzımda maske yatarak emzirdim hep bende çok halsizdim ama kendimi unuttum çocuklardan
Gece yatarken calpol verdim Bugün iyi çok şükür düşmüş ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…