Biz de aynı durumdayız ben de hergün kontrol ediyorum ama henüz bi şey göremedimKizlar oglumun alt dis etlerine bi bakiyim dedim bayadir bakmamistim elime sertlik geldi iki tane beyazlik var çizgi halinde resmen alt iki disi patlamisgünlerdir asiri huysuzdu gece saatte bir uyanmaya baslamisti atak diye dusunmustum diş de eklenmis meger buna
Hepimiz sıradan hasta oluyoruz heralde ya. Ateş olmadı ama burun akıntısı ve hapşuruk oldu bizde de bol bol kıyısından döndük. Ama ben baya grip oldum hala da tam iyileşmedimMutlu haftalar kızlar
Okullar açıldı bizde açılışı yaptık mübarekk
Büyük kızım ateşlendi boğaz enfeksiyonu antibiyotik başldık bizde kendimizi koruduk sözde dün bende hastalandım ve bebiş de ateşlendi dün bütün gün inledi yavrum hep meme emdi ağzımda maske yatarak emzirdim hep bende çok halsizdim ama kendimi unuttum çocuklardan
Gece yatarken calpol verdim Bugün iyi çok şükür düşmüş ateşi
Hepimiz sıradan hasta oluyoruz heralde ya. Ateş olmadı ama burun akıntısı ve hapşuruk oldu bizde de bol bol kıyısından döndük. Ama ben baya grip oldum hala da tam iyileşmedimçok geçmiş olsun canım kış boyu bi daha hastalanmayalım inşallah bununla gelmiş geçmiş olsun
Öyle canim ya artik ihmal etmem kesinlikleDişleri görmeden nerden bilcektin canım ilk bebek tecrübesizliği oluyor bazen
Bize daha 3.ay kontrolünde doktor dişler erken gelcek demişti her gün mutlaka bakıyorum
Canim belki yakindir gelmesi cunku ayni seyleri yasiyoruz seninle dayanilmaz bi huysuzluk hali vardı, insallah cikarir da rahatlar minnoşBiz de aynı durumdayız ben de hergün kontrol ediyorum ama henüz bi şey göremedimsizin güneşli günler yakın o zaman oh hem atak bitti hem diş
Benim 14 gün gecikmişti. Tam korkmaya başlamıştım ki oldu :)Kızlar ya Bişey sorucam size
Ben geçen ay ilk reglimi oldum neyse bu ay eski düzenime göre 3 gün önce olmam gerekiyodu ama hala olmadım
Ama 1 haftadır karnım belim ağrıdı durdu ha geliyo dedim durdum ama yok
Şuan iki gündür ağrım sancımda geçti gelen giden yokböyle bi olup sonra geciken oldumu aklıma başka bişey getirmek istemiyorum
Ben bi kere adet oldum gibi oldu. Kahverengi lekelenme seklinde geldi 40 ciktiktan bi kac hafta sonraydi sanirim. Sonra bi daha adet olmadim. Ara ara benimde kasik agrim oluyo adet olacakmis gibi ama hamile degilimdir heralde ya zira esimle haftada 1 fln anca gorusebiliyoruz bebis sagolsunKızlar ya Bişey sorucam size
Ben geçen ay ilk reglimi oldum neyse bu ay eski düzenime göre 3 gün önce olmam gerekiyodu ama hala olmadım
Şuan iki gündür ağrım sancımda geçti gelen giden yokböyle bi olup sonra geciken oldumu aklıma başka bişey getirmek istemiyorum
Oh iyi ettin dur bide ben dökemKizlar ya bebisim uyumuyor gercekten nasil bu kadar uykusuz kalabiliyor anlamiyorum. Butun gun ayagimda sallarken ya da kucagimdaysa uyuyo biraktigim an uyaniyo. Yarim saat uyuyo bide, uykusunu almis gibi uyaniyo gulucukler saciyo fln. Sonra yarim saat sonra tekrar uykusu geldigi icin aglamaya basliyo. Uyumuyor yani. Gece uykusunada cok gec yatiyo 11 bucuk 12 bazen 12yi bile geciyo. Gecede saat basi uyaniyo. Sabahta 7.40ta uyaniyo mubarek. Hic aksatmiyo. Hic boyle degildi yaaaallahim duzelsin nolur..
Bu arada bide surekli emmek istiyo ama emdikce kusuyo..
Eli hep agzinda. Parmaklarini agzina sokmaktan parmaklari burusuyo bazen. Dislerinde de bi sey yok daha gordugum ama.
Icimi doktumhepinize sevgiler saygilar..
Benim lohusa kanaması 37.gün bitmişti. 45.gün adet oldum üstünden 3 ay geçti ki dün adet oldum sonunda. Ben arada korkup test bile aldım korunurken bir yerde bi hata mı yaptık diyeKızlar ya Bişey sorucam size
Keşke 4. Ay atağıyla o da çıkıverseydi aradanÖyle canim ya artik ihmal etmem kesinliklehadi bakalim saglikla gelsinler
Canim belki yakindir gelmesi cunku ayni seyleri yasiyoruz seninle dayanilmaz bi huysuzluk hali vardı, insallah cikarir da rahatlar minnoşay hadi insallah gunesli günleri görürüz hala huysuzuz ama gecer umarim, hepimiz gunesli günler görelim
Uyumuyorlar sabaha kadar da konuşsak yok uyumuyorlarKizlar ya bebisim uyumuyor gercekten nasil bu kadar uykusuz kalabiliyor anlamiyorum. Butun gun ayagimda sallarken ya da kucagimdaysa uyuyo biraktigim an uyaniyo. Yarim saat uyuyo bide, uykusunu almis gibi uyaniyo gulucukler saciyo fln. Sonra yarim saat sonra tekrar uykusu geldigi icin aglamaya basliyo. Uyumuyor yani. Gece uykusunada cok gec yatiyo 11 bucuk 12 bazen 12yi bile geciyo. Gecede saat basi uyaniyo. Sabahta 7.40ta uyaniyo mubarek. Hic aksatmiyo. Hic boyle degildi yaaaallahim duzelsin nolur..
Bu arada bide surekli emmek istiyo ama emdikce kusuyo..
Eli hep agzinda. Parmaklarini agzina sokmaktan parmaklari burusuyo bazen. Dislerinde de bi sey yok daha gordugum ama.
Icimi doktumhepinize sevgiler saygilar..
Acaba gaz mi geliyo ki o arada benimkide bazen emerken tepiniyo kaldirip gazini cikariyorum gooorrrk diye bi geyiriyo kurbaga gibi sonra rahatliyo.Oh iyi ettin dur bide ben dökemcins oldu bunlar hepten gercekten konustugumzla kaliyoruz onlar hayatina devam ediyo bnde surekli ac ac deyip duruyorum agladikca cunku yaklasik 1.5 aydir meme reddi yasiyoruz denebilir sutun tazyikli kısmı bitince basiyo yaygarayi halbuki cekse icinde var ama tazyik istiyo sagiyorum yokmu diye var cikiyor kesilicek diye korkuyorum gercekten diyorum bebeler bos meme somuruyo benimki nye boyle yapip aglayip duruyo o löngür löngür kisim bittigi an birakiyo hal boyle olunca yenidogandan beter haldeyiz 1.5 2 saat arasi emip duruyor güya atagimizda bitti daha beter olduk duzelecegiimz yere allah yrdmcimz olsn hepmzin gercekten
Ayyy yalniz degilmisizUyumuyorlar sabaha kadar da konuşsak yok uyumuyorlar9 da akşam uykusuna yatmış olan kız şimdi yatana kadar 50 kere kalkıyo saat 9 hak getire. Gece de saat başı kalkıyoruz bu ara gündüz de yarımşar saatten uykularımız. Dışarda içerde kucakta her yerde yarım saat ama istisnasız.
Ağız mendilleri battaniye ne bulursa ağzına sokup emiyo diş kaşıyıcı arada keyfi isterse
Ne zaman rahata kavuşcaz çok merak ediyorum bende beklemeyi bıraksam kabullensem mi
Ah deniyorum da her yolu ama olmuyor hep ayni şey uzun zamandir agzina lök lök gelcek inerken yapmiyo lök lök nefes alamayarak yuttugu kisim bitince basliyo yaygaraya gaz cikarmayida denedim ama ne bileyim eskiden uzun uzun emerdi 1.5 aydir kalmadi dun biraz dha uzun emdi insallah duzeliriz nendiyeyim umarim ataktan kaynaklidir atagimz bitti insallah duzeliriz benimde oglum 5 yaşında bebegi gorunce diyorum ay bu oglusum bu hale nasil geldi diye buyuyup gidyorlar gercektenAcaba gaz mi geliyo ki o arada benimkide bazen emerken tepiniyo kaldirip gazini cikariyorum gooorrrk diye bi geyiriyo kurbaga gibi sonra rahatliyo.
Bide benimkide ilk basta sut hemen inmiyo bazen o arada sinirleniyo o zamanda elimle sagiyorum memeyi inmesi hizlaniyo. Bide o tepindigi zamanlar sizde elinizle sagin bebisin agzindayken belki birakir tepinmeyi gelince.
Ayyy yalniz degilmisiz
Geciyo ama biraz surecek 2 yasina dogru duzeliyo
Bak suan 4 yas kizim var dun 9da yatti sabah 8de kalkti 9da da okuluna gitti miss valla 4 yas cok guzel, 4 yastan bildiriyorum. Gozunuzede cok gibi gelmesin valla ne ara 4 oldu anlamadim cok hizli buyuyolar
Benim 14 gün gecikmişti. Tam korkmaya başlamıştım ki oldu :)
Ben bi kere adet oldum gibi oldu. Kahverengi lekelenme seklinde geldi 40 ciktiktan bi kac hafta sonraydi sanirim. Sonra bi daha adet olmadim. Ara ara benimde kasik agrim oluyo adet olacakmis gibi ama hamile degilimdir heralde ya zira esimle haftada 1 fln anca gorusebiliyoruz bebis sagolsun
Emzirirken duzensiz olabiliyor bi oluyosun iki olmuyosun fln.
Benim lohusa kanaması 37.gün bitmişti. 45.gün adet oldum üstünden 3 ay geçti ki dün adet oldum sonunda. Ben arada korkup test bile aldım korunurken bir yerde bi hata mı yaptık diye
Ah deniyorum da her yolu ama olmuyor hep ayni şey uzun zamandir agzina lök lök gelcek inerken yapmiyo lök lök nefes alamayarak yuttugu kisim bitince basliyo yaygaraya gaz cikarmayida denedim ama ne bileyim eskiden uzun uzun emerdi 1.5 aydir kalmadi dun biraz dha uzun emdi insallah duzeliriz nendiyeyim umarim ataktan kaynaklidir atagimz bitti insallah duzeliriz benimde oglum 5 yaşında bebegi gorunce diyorum ay bu oglusum bu hale nasil geldi diye buyuyup gidyorlar gercekten
Ozaman emerken süt bitti diye ağlamasın var icinde birakip agliyor lök lök gelsin istiyor gercekten cocuk enteresan oldu kilo alamasa kesin aç kaliyor diyecegimBenim kızda yapıyor canım onu daha hızlı Doyuyorlar artık bence O yüzden uzun süre Memede tutmaya çalıştığımızda sinirleniyorlar Sanki
Ilk cocugum(oglum) 5-6 aylikti ismine tepki vermiyordu goz kontagi kurmuyordu sonra hareketler basladikca surekli el ayak bileklerini ceviriyordu yere birakinca gobeginln ustune durup kol ve bacaklarini kus gibi cirpiyordu simdi 6 yasinda okula basladi yurumeye basladiginin ertesi gunu kosmaya basladi megerse enerji patøamasi varmis o gunden sonrada bir daha totosu yer gormedi. En son bebek arabasina 15 aylikken oturdu. Yani demem o ki kucuk bir hinzir enerji topluyor olabilirSorun aramak demeyelim ya allah korusunbi merak sadece
Ben 12 ekimde basliyorum. Oglumda ha duzelir diye diye 3.5 senemi yedim. Ki hala da uykuyu sevmez. Kizimda izinden gidiyor. Bu sefer 3.5 sene bekleyemem. Zaten son bir haftadir ayni herkesin ki gibi saat basi ayaktayiz. Elimde olsa yarin baslarim. Ama calisacagim kisi iyidir yardimcidir bilemem isterseniz bilgilendirme gecerim.Kizlar uyku egitimi konusunda ne dusunuyorsunuz ataktan dolayi bozulan bu uyku duzeni geri gelir mi eğitimle? Kendim verebilecegimden supheliyim egitim alinmali mi sizce ? Birsuru kisi var Instagramda kime güvenilir o da mechul
Ilk regliden sonra ikincisi 14 gecikti ucunsu hala gelmedi gelmeyede niyeti yok kanimca. Eger emziriyorsaniz cok normal duzensizlik. Benim kizim dogal korunma yontemi gibi olsugu icin aklima diger secenegi hic getirmedim bileKızlar ya Bişey sorucam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?