Canim iyi ki annen baban destekçin, inşallah ameliyata gerek kalmaz ,cok kolay gelsinKızlar selam 14 Eylül’de tekrar ortopediste gideceğim. Ameliyat edebilme ihtimali sürüyor kemik kaymış. Cumartesi taşınacağım annemlere tamamen. Pazar temizlikçi koltuk yıkamacı falan gelecek. Stres can acısı vs. Sadece parol içiyorum. Sütü arttırmak için insanüstü çaba harcadım. Arttı bi nebze. Offf stressss
İnşallah ameliyat olmamCanim iyi ki annen baban destekçin, inşallah ameliyata gerek kalmaz ,cok kolay gelsin
Bizim hicbir tutarli yanimiz yok bazen 1 saat bazen 1.5 bazen 2 bazen 2.5 ama ortalama 2 saati gecmiyoruz yuzde 95 olarak ... uyaniksa öyle 3 saatleri göremedim hiç bazen 2 gogsu 6 7 dk emerken bazen 15 dk emebiliyor kesin şöyle oluyor diyebilecegim bi mefhumumuz yoksadece emziren anneler, yaklaşık kaç saatte bir, kaç dakika emziriyorsunuz? benim sütüm az o yüzden sürekli emzirme modundayım da bu işin normali ne bu aylarda merak ettim
Gecen hafta ben bunun bunalimini yasamistim burda yazmistimda arkadaslarida darlamistim bayabizim kilo alımı azaldığından biliyorumhissediyodum da zaten, 15 dk emince doyan çocuk, doymaz olmuştu bi anda. doğum dikişlerinin iltihaplanması, meme ucu yarası, süt tomurcuğu derken azaldı sanırım kaç dakika boyunca emiyo peki yaklaşık??
Gecen hafta ben bunun bunalimini yasamistim burda yazmistimda arkadaslarida darlamistim bayacocuk tek mememi reddetti iki cekip birakti o gogsumde digerine gore az sut vardi zaten sagarak ederek arttirmaya calistim 1 hafta boyunca makina emme ile gecti haftada 170 190 gr alan bebek 2 haftada 150 gr almissti meger atak haftalarindan kaynaklaniyormus sorun uykular azalinca haraket artti haliyle ona yordum mama mi versem duyordum ki doktorumuzla gorustum ben evde bebek tartisiyla tartim yapiyordum hem o hem arkadaslar haftalik bakma aylik totale bak deyince saldim ipin ucunu ve bu hafta duzeldik gercekten reddetmeside gecti sagimlarda ise yaradi birde dilruba hanim var emzirme danismani onun cayini almstm etkiledimi bilmem yada denk mi geldi bu hafta iyiyiz sukur simdi bu yasadigimdan ogrendimki aylik kilo alimina bakmak gerekiyormus burada bazi arkadaslarinda basina gelmis az kilo alirken kalan gunlerde toparlamislar evham yapmayin sizde benim gbi... Az emiyosa sağım yapin istikrarla sivinizi alin sutunuzde bebisde duzene girecektir
bizim kilo alımı azaldığından biliyorumhissediyodum da zaten, 15 dk emince doyan çocuk, doymaz olmuştu bi anda. doğum dikişlerinin iltihaplanması, meme ucu yarası, süt tomurcuğu derken azaldı sanırım kaç dakika boyunca emiyo peki yaklaşık??
Aslında kilo alımı normal bebeğinizin hepimizinki ay ay böyle düşüşe geçti, bebekler hareketlendiğinden vs vs. Doktor da söylüyor zaten ilerki aylarda daha düşükleri de göreceğizbenim bu konuda okumadığım kaynak kalmadı inanınbiz 2 aydır böyleyiz. kilo alımı 1.aydan sonra bariz azaldı. 1400,700,500 gr şeklinde gitti. bebeğim devamlı emdiği için sağım yapmıyorum. emzirince artar dediler, her günüm emzirme kampı gibi geçiyor ama artmıyor. takviye herşeyi kullandım bi tek malt işe yaradı bende. dilruba hanımın çayının içeriğine de baktım, diğer takviyelerle benzer olduğu için denemedim. kavrama mı yanlış diye emzirme danışmanına gittim, doğru dedi. günde 5lt den fazla su içiyorum. stresim de pek yok gibi ama artmıyor bi şekilde. yapabileceğim herşeyi yaptım diyip kabullendim ben de. bazen artmayınca artmıyor inanın matematiği yok :) bebeğim emdikçe ve doktor mama diyene kadar emziriyorum şimdilik :) ama 2 saatte 15dk için neler vermezdim
Bende 2 gündür sağmakla bozdum kafayı 2 saat emzirmeyip sağdım 30 cc çıktı şaka gibiBakin akşam Dilrubanin tabeletinden iki tane ictim yattim ,10 dakikadır sağıyorum 30 bile çıkmadı, ben bu isi anlamadım ilk zamanlar cok daha iyiydi süt. Simdi sadece bebeğin emişine göre kendini güncellenmiş ,anlamadım gitti
ben bu pompayla sağma işini de baya soruşturdumAslında kilo alımı normal bebeğinizin hepimizinki ay ay böyle düşüşe geçti, bebekler hareketlendiğinden vs vs. Doktor da söylüyor zaten ilerki aylarda daha düşükleri de göreceğiz
Bende 2 gündür sağmakla bozdum kafayı 2 saat emzirmeyip sağdım 30 cc çıktı şaka gibidoymuyodur diye mama verdim kustu çocuk doyuyolar heralde fazla didikliyoruz. Ama bu sağımda nasıl fazla süt göreceğiz onu bilmiyorum
Cemalettin Aksoy. Ankarada doktorumuzMerhaba doktorunuz kim ?
Yok belli olmamisti bizim anne karninda. Dogdugunda bile bi sey demedi cok doktorlar kendi duzelir falan demislerdi. 1 aylik kontrolunde ben sordum doktora ayaklarina bi bakar misiniz diyince bi ortopedist görsün dedi oyle gittik. Eger siz biliyorsaniz doktorunuzu arastirin dogunca toparlaninca biraz direk gidersiniz ortopedistinize. Cok sukur tedavisi var. Rabbim baska dert vermesin uzulmeyin hic.Merhaba anne karnında belli olmuş muydu ben hamileyim 23.haftada ayrıntılıda çıktı tek ayak. Ama inşallah sizin gibi hafiftir bu ayakkabılar da pek pahalı
Kilo alımı kötü değilki bebişin hepimizinki yavasladi sınırın altinda kalmasin yeter bide herkesin süt akisi bir olmuyor belki sizinki daha hizli akiyordur emerken ondan kısa emiyordur ama zaten hicbirimizinki dogdugu kadar uzun emmiyor hic mama vermeyin ek gidaya gecicez az kaldi ya sabır..benim bu konuda okumadığım kaynak kalmadı inanınbiz 2 aydır böyleyiz. kilo alımı 1.aydan sonra bariz azaldı. 1400,700,500 gr şeklinde gitti. bebeğim devamlı emdiği için sağım yapmıyorum. emzirince artar dediler, her günüm emzirme kampı gibi geçiyor ama artmıyor. takviye herşeyi kullandım bi tek malt işe yaradı bende. dilruba hanımın çayının içeriğine de baktım, diğer takviyelerle benzer olduğu için denemedim. kavrama mı yanlış diye emzirme danışmanına gittim, doğru dedi. günde 5lt den fazla su içiyorum. stresim de pek yok gibi ama artmıyor bi şekilde. yapabileceğim herşeyi yaptım diyip kabullendim ben de. bazen artmayınca artmıyor inanın matematiği yok :) bebeğim emdikçe ve doktor mama diyene kadar emziriyorum şimdilik :) ama 2 saatte 15dk için neler vermezdim
Ben tabletini almadim çaýinı iciyorum ama cok memnunlar tabletinden de bide duzenli kullaninca etki ediyormus ben cayi icmeye basladim sabah aksam 4 5 gun sonra artma farkettim ama denk mi geldi bilmiyorum ugrasiyodum cunku 1 haftadir sağıp etmekleBakin akşam Dilrubanin tabeletinden iki tane ictim yattim ,10 dakikadır sağıyorum 30 bile çıkmadı, ben bu isi anlamadım ilk zamanlar cok daha iyiydi süt. Simdi sadece bebeğin emişine göre kendini güncellenmiş ,anlamadım gitti
Yok bence çocuk doyuyor ama bu süt niye çıkmıyor yahuAslında kilo alımı normal bebeğinizin hepimizinki ay ay böyle düşüşe geçti, bebekler hareketlendiğinden vs vs. Doktor da söylüyor zaten ilerki aylarda daha düşükleri de göreceğiz
Bende 2 gündür sağmakla bozdum kafayı 2 saat emzirmeyip sağdım 30 cc çıktı şaka gibidoymuyodur diye mama verdim kustu çocuk doyuyolar heralde fazla didikliyoruz. Ama bu sağımda nasıl fazla süt göreceğiz onu bilmiyorum
Yani şöyle ki benim süt problemim zaten yok .Ben de çay da var tablette var ama ilk zaman kullanmıştım, simdi bu kadar konuşulunca evde hazir varken aksam yatmadan içeyim de sabah sağarken biraz farkeder dedim ama yok yaniBen tabletini almadim çaýinı iciyorum ama cok memnunlar tabletinden de bide duzenli kullaninca etki ediyormus ben cayi icmeye basladim sabah aksam 4 5 gun sonra artma farkettim ama denk mi geldi bilmiyorum ugrasiyodum cunku 1 haftadir sağıp etmekle
3. ay 500gr alması az sanki, bi de artık kilo alımı iyice azalacak diye takıyorum kafayaKilo alımı kötü değilki bebişin hepimizinki yavasladi sınırın altinda kalmasin yeter bide herkesin süt akisi bir olmuyor belki sizinki daha hizli akiyordur emerken ondan kısa emiyordur ama zaten hicbirimizinki dogdugu kadar uzun emmiyor hic mama vermeyin ek gidaya gecicez az kaldi ya sabır..
Canım takviyeler öyle tek seferde etki etmiyor maalesef. Düzenli kullanımla 4-5 gün içinde farkı görüyorsun. Kullanmaya devam et.Yani şöyle ki benim süt problemim zaten yok .Ben de çay da var tablette var ama ilk zaman kullanmıştım, simdi bu kadar konuşulunca evde hazir varken aksam yatmadan içeyim de sabah sağarken biraz farkeder dedim ama yok yani
400 gram yeter diyorlar ama 3. Ay icin nasil hic bilmiyorum anlamiyorum bu doktorlari hepsi baska bisey soyluyor3. ay 500gr alması az sanki, bi de artık kilo alımı iyice azalacak diye takıyorum kafayabu arada bebişim sağ olsun versem 24 saat emer ben de günün çoğunu emzirerek geçiriyorum zaten, ona rağmen rakamlar bu. ben de dört gözle ek gıdayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?