- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Gösteremedim izinliymis persembe goturecegim gecen hafta gercekten cok kotuydu bu hafta emmesi duzeldi sikinti yk ama ya bebek hizli cekiyo ya bi azalma oldu 4 aylik kontrolunde 650 gram almisti son 15 gundur 150 gram almis sadece aglamaktan icim cikti moralim cok bozuk soracagim bakalm ne diyecekler sagip kalanlarida icirmeye basladim ne cikarsa.. aliyordu kilo biraz biraz dün sagip vermeyince bugun yine ayni kiloda kalmis totalde 2 haftada 150 gram vallahi inanilir gbi degil ataktanmidir nedir sebebi blmiyorm haftada 160 170 gram alan cocuga noldu anlayamadimİçinde ölçü damlalığı var 0,5lik onu veriyoruz canım burda bir arkadaşa da doktoru kilo başına 1 damla demiş aşağı yukarı aynı hesaba geliyodur. Aç karna daha iyi olur dedi eczacı ama kusma vs olursa tok verin dedi. Sana ne dedi doktor emme konusunda? Bizimde sıkıntılarımız var sütüm mü azaldı yoksa emmek mi istemiyor anlamadım sürekli mızmızlanma başladı memede
Bence sen stres oldun artık 2 haftada 150 gr normal değil mi ,ilk zamanlardaki gibi cok kilo almazlar ki artık, yani ben öyle biliyorum.Gösteremedim izinliymis persembe goturecegim gecen hafta gercekten cok kotuydu bu hafta emmesi duzeldi sikinti yk ama ya bebek hizli cekiyo ya bi azalma oldu 4 aylik kontrolunde 650 gram almisti son 15 gundur 150 gram almis sadece aglamaktan icim cikti moralim cok bozuk soracagim bakalm ne diyecekler sagip kalanlarida icirmeye basladim ne cikarsa.. aliyordu kilo biraz biraz dün sagip vermeyince bugun yine ayni kiloda kalmis totalde 2 haftada 150 gram vallahi inanilir gbi degil ataktanmidir nedir sebebi blmiyorm haftada 160 170 gram alan cocuga noldu anlayamadim
Ama artık ay ay kilo alımı azalacak diye biliyorum ben. Ki bizim de öyle oluyor her ay azalıyor. Eğer doymasa ağlardı bence artık aç kalmazlar diye düşünüyorum. Ben de kızı emziriyorum üzerine mama verince içiyor. Bana da bu durum değişik geliyor. E doyduysa nasıl mamayı içti, doymadıysa nasıl kilo alıyor. Her şey çok karmaşıkGösteremedim izinliymis persembe goturecegim gecen hafta gercekten cok kotuydu bu hafta emmesi duzeldi sikinti yk ama ya bebek hizli cekiyo ya bi azalma oldu 4 aylik kontrolunde 650 gram almisti son 15 gundur 150 gram almis sadece aglamaktan icim cikti moralim cok bozuk soracagim bakalm ne diyecekler sagip kalanlarida icirmeye basladim ne cikarsa.. aliyordu kilo biraz biraz dün sagip vermeyince bugun yine ayni kiloda kalmis totalde 2 haftada 150 gram vallahi inanilir gbi degil ataktanmidir nedir sebebi blmiyorm haftada 160 170 gram alan cocuga noldu anlayamadim
Bence sen stres oldun artık 2 haftada 150 gr normal değil mi ,ilk zamanlardaki gibi cok kilo almazlar ki artık, yani ben öyle biliyorum.
Evet haklisiniz kizlar ne bileyim ayda 400 gram en az alsin diyolar diye stres oldum sanirim esim 1 ay dolmadan doktora gostermeyi yasakladi 1 ay dolsun almamis olursa gostericez dedi huzursuz degil cocuk dedi her aglamasi acliga yorma dye kizdi brazAma artık ay ay kilo alımı azalacak diye biliyorum ben. Ki bizim de öyle oluyor her ay azalıyor. Eğer doymasa ağlardı bence artık aç kalmazlar diye düşünüyorum. Ben de kızı emziriyorum üzerine mama verince içiyor. Bana da bu durum değişik geliyor. E doyduysa nasıl mamayı içti, doymadıysa nasıl kilo alıyor. Her şey çok karmaşık
Bu ay 90-150 cc arası içmeleri normalmiş canım. Minnoş besleneceği zaman en az 90 cc hazır edilirse krize girmeden halledilebilirBen yaşadım bunu bugün okula gittim bugün malum uyum haftası kısa süreli durdum geceden sağdığım sütü bıraktım bakıcı acıkınca onu vermiş çok değildi haliyle yetmemiş buzluktan çıkarıp hazırlamaya çalışırken süt aniden gelmeyince benim kıza krize girmiş sütü hazırlamış ama artık kriz girmiş ya almamış ağzına sürekli ağlamış beni aradı benim de işim bittiydi zaten köyde okulum 140la geldim valla nasıl geldiğimi bilmiyorum yarın nolacak bilmiyorum makine sağıyor ama bir süre sonra çıkmaz oluyor ama elimle var mı diye bi sıkıyorum geliyor nasıl olacak bakalım şaştım
Eşinde kızlarda haklı canım. Hem bir gün güzel beslenip bir gün daha az beslenebiliyorlar. Bu yüzden haftalık kilolarda farklılık oluyor. Bi hafta az alırken bi hafta normal alıyor gibi. Atak haftasında oldukları içinde her şeye ağlıyorlar sadece açlık değil.Evet haklisiniz kizlar ne bileyim ayda 400 gram en az alsin diyolar diye stres oldum sanirim esim 1 ay dolmadan doktora gostermeyi yasakladi 1 ay dolsun almamis olursa gostericez dedi huzursuz degil cocuk dedi her aglamasi acliga yorma dye kizdi braz
Haklisiniz canim herbiriniz icimi rahatlattiniz gercekten tsk ediyorum 1 ay sonuna bakmak lazim en dogrusu o dediginiz gibiEşinde kızlarda haklı canım. Hem bir gün güzel beslenip bir gün daha az beslenebiliyorlar. Bu yüzden haftalık kilolarda farklılık oluyor. Bi hafta az alırken bi hafta normal alıyor gibi. Atak haftasında oldukları içinde her şeye ağlıyorlar sadece açlık değil.
Devamli tartmakta doğru değil, hani bize diyetlerde çok tartilmayin derler ya aynen o hesap.Evet haklisiniz kizlar ne bileyim ayda 400 gram en az alsin diyolar diye stres oldum sanirim esim 1 ay dolmadan doktora gostermeyi yasakladi 1 ay dolsun almamis olursa gostericez dedi huzursuz degil cocuk dedi her aglamasi acliga yorma dye kizdi braz
Benimki de asla bir kere bile çekmiyor biberonu ,bakıcı isini halletsem bile sırada biberon sorunu varBiberonu almıyor bir de o sıkıntı hiç iştahla içmiyor keşke alıştırsaydım yazın biberona ilk doğduğunda memede yoruluyordu biberona alıştıydı 5 dk emsin diye yalvarıyordum sonra zorla biberon işini sonlandırınca biberonu bi kaldırdım çekmeceye elimi süresim gelmedi kabus gibiydi ama şimdi keşke alıştırsaydım yazdan diyorum off
Bazen insan bizim bebeler ne ile doyuyor die düşünmüyor muBugün sabah sağımı yaptım çok çıkarsa diye ,çıkan 40 cc sütbozdur bozdur harca.Biraz süt stoklamam lazım kırk mırk artık neyse
Ben dün emzirdikten hemen sonra sağdım 20cc falan çıktı 30 değil yani ona yakınBugün sabah sağımı yaptım çok çıkarsa diye ,çıkan 40 cc sütbozdur bozdur harca.Biraz süt stoklamam lazım kırk mırk artık neyse
Benimki emzirmeden bu çıktı canım, ama eminim ben göğüs bebekle pompaya ayni tepkiyi vermiyor ,yoksa büyümezlerdi.Ben dün emzirdikten hemen sonra sağdım 20cc falan çıktı 30 değil yani ona yakıngerçekten sinirleri bozuluyo insanın. Bu ara memede kavga var bide inşallah doyuyodur bu çocuk
Yok valla 12 dakika emzirmediğim göğüsü sağdım, çıkan bu.Ama bebis büyüyor ne diyelim demekki varBazen insan bizim bebeler ne ile doyuyor die düşünmüyor muben sabredip 15 dk sağabilirsem yine çıkıyor bişeylerde sağmaya aşırı üşenmek
Merhaba doktorunuz kim ?Bakın teyzeleri ayakkabimiz boyle. Burda dursun bu eger bi gun bizim gibi olup merak eden aratan olursa ulasabilsin bana. Cunku ben kimseye ulasamadim burdan#pev #metatarsus adductus
Merhaba anne karnında belli olmuş muydu ben hamileyim 23.haftada ayrıntılıda çıktı tek ayak. Ama inşallah sizin gibi hafiftir bu ayakkabılar da pek pahalıKizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Simdi alciya vs almiyor bizi. Bi ayakkabi giyecegiz ortasi barli dennis brown ayakkabisi diye. 6 hafta tum gun takacakmisiz. Sonrasinda 4 bucuk ay sadece geceleri takacakmisiz. Ayakkabiyi aldik bugun 4ten sonrada tekrar gidecegiz doktora ayarini yapacak. Bundan sonra ayakkabili bir surecimiz olacak. Oyle iste bunada sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin.
Bizde bilmiyoruzki sütümüz az mı çok musadece emziren anneler, yaklaşık kaç saatte bir, kaç dakika emziriyorsunuz? benim sütüm az o yüzden sürekli emzirme modundayım da bu işin normali ne bu aylarda merak ettim
bizim kilo alımı azaldığından biliyorumBizde bilmiyoruzki sütümüz az mı çok muben 2,5 saatte bir emziriyorum gibi o zamanlarda mızlıyo aşağı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?