• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Değilim canım emziremiyorum sütümü sağıyorum mama veriyorum arada çok huzursuz olunca yan yatıp emzirmeye çalışıyorum ama deli ağrım var ameliyat olacağım 2 güne tekrardan röntgen istedi ortopedist. Allah’ından bulsun o da!
Canim gecmis olsun ben mi kaçırdım, eline ne oldu ?

Ocean kullanıyoruz canım içinde damlalığı var 0,5 ml işareti var üzerinde o kadar veriyoruz günlük
Canim L Larissa bu değil mi🥰 vinos kac kilo acaba ,doktora gidene kadar beklemeden baslamak istedim de.Bugun rapor almaya gittim ,bebişin doktoruna randevu bulamadim

Eklentiler

• 20220905_174601.jpg
    20220905_174601.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 30
Evett bu 6,430du canım 1 hafta önce. Daha yüksek ya da alçak doz vermezler bence standarttır dvit gibi 😅
Teşekkürler canım, yanlış bilmiyorsam kiloya göre veriliyor ama kiloları da yakınmış 🥰

Mamayı biberonlamı veriyorsunuz verecek olsam biberonla vermeye korkuyorum meme reddi yasariz diye kaşik biberonlada 120 cc mama cok zor biter yani bgun doktora gttgmde sorucam bakalm gerek duyacakmi mamaya
Meme reddi yaşanan dönemde biberon vermek tabi aslında istenen bişey değil ama bu kdar hengamede ben alternatif beslenme yöntemlerine zaman bulamadğım için biberonla veriyorm.

Değilim canım emziremiyorum sütümü sağıyorum mama veriyorum arada çok huzursuz olunca yan yatıp emzirmeye çalışıyorum ama deli ağrım var ameliyat olacağım 2 güne tekrardan röntgen istedi ortopedist. Allah’ından bulsun o da!
Aaa cok gecmis olsun ne oldu size böyle kacirmisim sanirimm

Kızlar bir şey soracağım işe başlayan,başlayacak var mı aramızda ya da sütünü sağan ben yaz tatilinde kendi evimde değildim diye hiç sağmadım şimdi de evdeyim pazartesi işe başlayacağım sağıp biraz depolayayım dedim ama yok 20 CC ya çıkıyor ya çıkmıyor süt çocuğun bir öğünü bile olmuyor sütüm yok desem çocuk her ay bir kiloya yakın kilo aldı hala sadece anne sütüyle besleniyor sütüm olmasa bas bas bağırır zaten anlamadım ben ne yapacağımı da şaşırdım
Bende bugun kizimi krese goturecektim. Esim evde baksin bebise dedim. Uyum icin okulda kalacaktik bi kac saat cunku. Gitmeden sut sagalim dedik ki durmazsa fln verir diye. Sabah emzirirken diger memedende sut sagdim. Yani emmedigi memeyi sagdim 40 cc cikmis. Giderken bi daha emzirdim. Sagdigimi ben gelmeden icirmis lik lik icti diyo esim hemen bitti diyo 😅 sonra aglamis devamini istemis ama o kadar uykusu varmis ki ayaginda sallamak icin emzigi verir vermez uyumus 😅 eger o kadar yorulmasaydi o kadar uykusu olmasaydi durmazdi muhtemelen

Kardeşim parmağımı kırdı. Acı ve stresten sütüm kesildi.
Yaa gercekten cok üzüldüm demeyin kesildi diye kesilmiycek üzüntüden etkilendi düzelicek yarına diyin cok zor bi süreç yasiyorsunuz zaten tuzu biberi olmuş keşke olmasaydı emziremiyorsaniz mutlaka 2 saaatte bir sağın

Evett bu 6,430du canım 1 hafta önce. Daha yüksek ya da alçak doz vermezler bence standarttır dvit gibi 😅
Canım kaç damla içiyor bundan bende başlayacağım size içirme önerisi yaptımı doktor aç veya tok diye yani emmeden 1 saat önce olsun vs. Diye yoksa herzaman verilebilirmi

Bende bugun kizimi krese goturecektim. Esim evde baksin bebise dedim. Uyum icin okulda kalacaktik bi kac saat cunku. Gitmeden sut sagalim dedik ki durmazsa fln verir diye. Sabah emzirirken diger memedende sut sagdim. Yani emmedigi memeyi sagdim 40 cc cikmis. Giderken bi daha emzirdim. Sagdigimi ben gelmeden icirmis lik lik icti diyo esim hemen bitti diyo 😅 sonra aglamis devamini istemis ama o kadar uykusu varmis ki ayaginda sallamak icin emzigi verir vermez uyumus 😅 eger o kadar yorulmasaydi o kadar uykusu olmasaydi durmazdi muhtemelen
Ben yaşadım bunu bugün okula gittim bugün malum uyum haftası kısa süreli durdum geceden sağdığım sütü bıraktım bakıcı acıkınca onu vermiş çok değildi haliyle yetmemiş buzluktan çıkarıp hazırlamaya çalışırken süt aniden gelmeyince benim kıza krize girmiş sütü hazırlamış ama artık kriz girmiş ya almamış ağzına sürekli ağlamış beni aradı benim de işim bittiydi zaten köyde okulum 140la geldim valla nasıl geldiğimi bilmiyorum yarın nolacak bilmiyorum makine sağıyor ama bir süre sonra çıkmaz oluyor ama elimle var mı diye bi sıkıyorum geliyor nasıl olacak bakalım şaştım

Ben yaşadım bunu bugün okula gittim bugün malum uyum haftası kısa süreli durdum geceden sağdığım sütü bıraktım bakıcı acıkınca onu vermiş çok değildi haliyle yetmemiş buzluktan çıkarıp hazırlamaya çalışırken süt aniden gelmeyince benim kıza krize girmiş sütü hazırlamış ama artık kriz girmiş ya almamış ağzına sürekli ağlamış beni aradı benim de işim bittiydi zaten köyde okulum 140la geldim valla nasıl geldiğimi bilmiyorum yarın nolacak bilmiyorum makine sağıyor ama bir süre sonra çıkmaz oluyor ama elimle var mı diye bi sıkıyorum geliyor nasıl olacak bakalım şaştım
Ya sutumuz var ama anca emmeyle geliyo heralde. Calisan anneler cocugun emme sıklığına gore is yerinde atiyorum 2 saatte 1 mi emiyor bebeginiz 2 saatte 1 sutunuzu mutlaka sagin ki sutunuz bitmesin. Calisan annelerin isi daha zor gercekten allah yardimciniz olsun

Biberonu almıyor bir de o sıkıntı hiç iştahla içmiyor keşke alıştırsaydım yazın biberona ilk doğduğunda memede yoruluyordu biberona alıştıydı 5 dk emsin diye yalvarıyordum sonra zorla biberon işini sonlandırınca biberonu bi kaldırdım çekmeceye elimi süresim gelmedi kabus gibiydi ama şimdi keşke alıştırsaydım yazdan diyorum off

Canım kaç damla içiyor bundan bende başlayacağım size içirme önerisi yaptımı doktor aç veya tok diye yani emmeden 1 saat önce olsun vs. Diye yoksa herzaman verilebilirmi
İçinde ölçü damlalığı var 0,5lik onu veriyoruz canım burda bir arkadaşa da doktoru kilo başına 1 damla demiş aşağı yukarı aynı hesaba geliyodur. Aç karna daha iyi olur dedi eczacı ama kusma vs olursa tok verin dedi. Sana ne dedi doktor emme konusunda? Bizimde sıkıntılarımız var sütüm mü azaldı yoksa emmek mi istemiyor anlamadım sürekli mızmızlanma başladı memede

Back