Vallahi allah yardımcın olsun. Annemde bu kadar endişeliyim başkasıyla çok daha zor haklisin.Meme disinda daha anlamazlar canim ,üzülme alışırsın bak be guzel annen bakıyormuş şanslısın, ben napicam bilmiyorum, of of.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi allah yardımcın olsun. Annemde bu kadar endişeliyim başkasıyla çok daha zor haklisin.Meme disinda daha anlamazlar canim ,üzülme alışırsın bak be guzel annen bakıyormuş şanslısın, ben napicam bilmiyorum, of of.
Bu ayın tipik sorunu bu demekki eger emme suresine denk getirebilirsem memede uyuyoruz yoksa bagarmalar aglamalar umarim duzelirsiniz en azindan geece uykulariAynen öyle uykusunu alamadığı için hep mızmız bi de uyuturken ağlaması yok mu sanki etinden et koparıyoruz. Uyutma fobisi oluştu bende vallahi. Gece uykuları bizim de daha iyiydi en azından uyanır emer geri uyurdu. Şu uyanık kalma süresi var ya 4 ayda bi kaç kez yaşanmıştır ama bu son geceler gerçekten kabus gibi gece uykusuna geçirene kadar bile 3-4 kez kalkıyor
Ocean kullanıyoruz canım içinde damlalığı var 0,5 ml işareti var üzerinde o kadar veriyoruz günlükArkadaşlar demir damlası ne kullaniyorsunuz, sağlık ocağından bugun verdi ama yanlış hatırlamıyorsam oglumda onu kullanmamıştım.Daha kontrole götürmedik doktora soramadım, size bir sorayım dedim
İnşallah ya Hepimiz bi düzene girelim inşallahBu ayın tipik sorunu bu demekki eger emme suresine denk getirebilirsem memede uyuyoruz yoksa bagarmalar aglamalar umarim duzelirsiniz en azindan geece uykulari
Ayy ben de aldım bundan henüz bi steril edip veremedim kızıma ama bence de güzel ürünKızlar çok çok memnun kaldigim bu dis kasiyiciyi sizede atmak istedim babyst in ve buzmna kadar oglumda dahil olmak uzere en guzel en memnun kaldigim kasiyici oldu kizimin elinden dusmuyor ebatlari yumusakligi vs hepsi cok iyi dusunulmus dondurup falan eline veriliyor gercekten harika arayista olan varsa dusunmeden alsn birde şu banyo oturaklarindan aldim babyjemin icinde 4 5 dk oturdu cok mutlu oldu mest mest guldu durdu
Kolay gelsin canım. Doktorlar uyuyan bebeği gece uyandırmayı önermiyorlarSelam kızlar terapi iyi geldi bugün bana ağladım biraz ama iyi çıktım. Süte geçmeyen bi ilaç verdi Doktorum bu gece kullanacağım. Evi yavaş yavaş topluyoruz annemle. Bi odayı depo yaptık eşyalı kiraya versen bile taşınmak çok zormuş ya. Gerçi ben bin kere taşındığım için uzman oldum. Anneme geçeceğim. Kızımın uykuları hafif hafif düzelmeye başladı 2 kısa gündüz uykusu uyudu. Gece 12de kaldırıp emzirip tekrar yatırırım 1.30 gibi sabah 7ye kadar uyur inşallah.
Benimde oğlum cok kusuyor bir ara dediğiniz gibi baya arttı ama yine normal kusmaya dondu.ilk oğlumda kusma neredeyse yoktu ama ufaklik cok kusuyor herkes cok yediriyorsun ondan diyor ama bence ondan degilBenim kız çok kusuyor yahu sizlerde durum nasil acaba ,oğlum boyle kusmazdi ,onceden de kusuyordu ama 15 gundur falan daha miktar artti sanki
Bizimde gecen haftalarda oyle oldu 1 saatte bir falan emmeye baslamisti ozmaan oldu bu durum rahatsizmi etti ne yapti blmiyorm sure uzayinca yine duzeldi kusmasiBenim kız çok kusuyor yahu sizlerde durum nasil acaba ,oğlum boyle kusmazdi ,onceden de kusuyordu ama 15 gundur falan daha miktar artti sanki
Benimkide cok kusuyor. Daha mide kapaklari tam kapanmadi heralde ya. Biraz hızlı hareket ettireyim fln hop hemen cikariyo hepsini. Yada agzindan gaz cikarinca fln gazdan sonra hooop hepsini kusuyo alistim artik benBenim kız çok kusuyor yahu sizlerde durum nasil acaba ,oğlum boyle kusmazdi ,onceden de kusuyordu ama 15 gundur falan daha miktar artti sanki
Canım benimki de 2 hafta baya kustu şimdi düzeldi tam da senin bebişin döneminde 120. Günlerde falan arttı sonra düzeldi.Benim kız çok kusuyor yahu sizlerde durum nasil acaba ,oğlum boyle kusmazdi ,onceden de kusuyordu ama 15 gundur falan daha miktar artti sanki
Şimdi nasılsın umarım iyisindirKızlar dün içtiğim ilaç yüzünden Allah’ımı tersten gördüm laçini emzirirken uyuyakalmışım annem kucağımdan almış beşiğe yatırmış ben Kaya Kaya pelte gibi yatmışım sabaha kadar ölü gibi uyumuşum sabah kızım ağlamış ben uyanmamışım annem kalk emzir demiş ağzımda bişeyler gevelemişim annem dediğimi de anlamamış peltek peltek konuşmuşum almış kıza mama vermiş uyutmuş yok saat 10.30 kadar beklemiş yok ölü gibi uyuyormuşum kaldırmış kahvaltı et demiş kahvaltıyı ederken gözlerim kapanıyordu. 5sn bir ses çıkmasın uyuyakalıyordum. Çay içtim yok ayılamıyorım 1 tane Türk kahvesi içtim yok göz kapaklarım kalkmıyor. Zar zor ayıldım baktım üstüm süt içinde kaldırdım çocuğu emzirdim şimdi annemle oynuyorlar 1 tane daha Türk kahvesi yaptım tam ayılmaya çalışıyorum. Doktoru aradım sen önceden 10 katı daha ağır ilaçlar içerdin yan etki olmazdı bayadır ilaç içmediğinden böyle olmuş çeyrek iç dedi. Anam resmen kafama balyozla vurmuşlar gibiyim sersem oldum.
Yok çok kötüyüm. Çeyrekte de böyle olursam bırakırım gider. Kafam çok ağır geliyor.Şimdi nasılsın umarım iyisindir
Biz her zaman memedeyiz zaten o yüzden bana garip gelmedi bu gece bile 4 kere kalktım. Kilo alimi iyiyse sorun yok benceKızlar benim sütümmü azaldı bebekmi çok hızlı çekip bitirir oldu bilmiyorum şak diyo boşalıyo meme ya 3 5 gündür cok stres oldum bu duruma gündüz 1.5 2 saat arası emmek istiyor yine hemen boşaltıyor uzun uzun sürmüyor mesela gece alip emzirdigimde uzun suruyor haliyle birikmis oluyor ama gunduz o dolulukta degil sizlerde durum nasıl
Ne ile sağdın canım?Kızlar bir şey soracağım işe başlayan,başlayacak var mı aramızda ya da sütünü sağan ben yaz tatilinde kendi evimde değildim diye hiç sağmadım şimdi de evdeyim pazartesi işe başlayacağım sağıp biraz depolayayım dedim ama yok 20 CC ya çıkıyor ya çıkmıyor süt çocuğun bir öğünü bile olmuyor sütüm yok desem çocuk her ay bir kiloya yakın kilo aldı hala sadece anne sütüyle besleniyor sütüm olmasa bas bas bağırır zaten anlamadım ben ne yapacağımı da şaşırdım