• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay balım zamanla tecrubelenirsin merak etme 😄 yumurta büyüyünce sen basla.teste doktorun soyledigi degerde mesela dr sana 15 dedi 18 dedi 21 dedi ne derse artik testin koyuluguna bakarsin. Sonra catlatma verdiginde testini takip edersin bunlarin hepsi gelecek aylarda sana referans olur
Katılıyorum ben bu ay yumurta takibi yaptırdım mesela ayrıca ovulasyon testiylede takip ettim doktorum bir yumurtamın 19mm birininde 11 mm oldugunu söylemişti o gün ovu testim pik değildi ertesi günde değildi mesela sonra yumurta takibim yapılmadı iki gün sonra ovu testim pik oldu büyük ihtimal 20 mm geçtikten sonra pikleşti 2 gün sonrada silikleşti büyük ihtimal çatladı buda bana tecrübe oldu :)

Katılıyorum ben bu ay yumurta takibi yaptırdım mesela ayrıca ovulasyon testiylede takip ettim doktorum bir yumurtamın 19mm birininde 11 mm oldugunu söylemişti o gün ovu testim pik değildi ertesi günde değildi mesela sonra yumurta takibim yapılmadı iki gün sonra ovu testim pik oldu büyük ihtimal 20 mm geçtikten sonra pikleşti 2 gün sonrada silikleşti büyük ihtimal çatladı buda bana tecrübe oldu :)
Bende bi kere gtmistm doktor 19 mm dedi yumurtlalar ayin 10 unda gtmistm doktora 13unde pik oldu 15 inde çatladi 🥰tecrubemi paylasiym dedim😊🌸

Allah razı olsun kuzuumm 🙏🥲 amin inşallah aminnnn. Bizde çok istiyoruz insallah Allahım herkese tattirsin evlat sahibi olma duygusunu🙏 bugunde test yapicam yine sonra daha yapmiycam yapmama gerek yok diye düşünüyorum.

Bi bitsin de evine dön sende canim benim 😍 insan evinde düzeninde kendi sessizligini rahatligini özlüyor.
Şu anda 2 tane ev olması beni yoruyor henüz daha bugün evimde düzenleme olayı yapabildim Aslında buradaki yani İlk evimi çok özlüyorum hiç gidesim de yok ama oraya gidince de iyi ki geldim diyorum sessizlik akraba yok mis gibi yalnızlık. Güneydoğu'da seneye görevimiz bitince buraya kesin dönüş olunca kuzum yine curcunalı hayat beni bekleyecek hele yazın düşünemiyorum. Sizlere bir de danışmak istiyorum eltim bana iki gündür çok yakın davranıyor Yani şöyle bir şey var kızın tavırları çok net Ben sizin gibi değilim demeye çalışıyor yani çat çat her şeyi söylüyor kayınvalideme bile bu akşam büyük yengeye çık istersen dedi kandil için ısrarla istemiyorum dedi çıkmayacağım ben o kadını sevmedim de diye çatır çatır şaka gibi.. neyse kandil olduğu için evimde dinleniyorum şu an hatta yatağımı bile özlemişim gömüldüm kızımla dinleniyoruz sol bacağım aşırı uyuşuyor ağrıyor yumurtam pek olmak üzere mi acaba en son 8'de lavaboya girdim Çay çok içtim gece 1100'de test yapsam 3 saatlik idrarla olur mu acaba. Koca bardakla çay içtim bir sürü O çok etki eder mi yani 7 gibi içtim 11'e etkisi olur mu

Kızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. Lioo Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ☺️ ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım

İlk bebeğimi ovulasyon testiyle hamile kalarak doğurmuştum erkek
Şimdi kız geçiyor gönlümden ama önemli değil tabii ki sağlıklı olsun da

Kızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. Lioo Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ☺️ ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım
Awoxu nettenmi aldin cnm bende dusunyrm kalitelimi testleri

Igne etkin gecmis canim o kesin. 15 güne kalmaz. Ve igne etkisi olsaydi koyulasma degil testte silinme olurdu o nedenle diyorum. Ama tercih senin canim. Bekleyip gecikmen olunca test yaparsan beta yükselmesi daha kolay gecer senin icin onu beklemek de epey stresli 😊
Ama dayanabilir misin bilmem tabi 😄
Dayanamayacagim sanırım. Yarın yaptiracagim sonucu yazarım size baya stresli beklemek ya Rabbım boş bekletmesin kimseyi 🕊

Back