- 2 Aralık 2024
- 304
- 128
- 18
- 27
İnşallah dediğiniz gibidirCanım büyük ihtimal geç döllenme oğlumda bende de öyle olmuştu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğiniz gibidirCanım büyük ihtimal geç döllenme oğlumda bende de öyle olmuştu
Yazacağım tabikiiHayırlı pozıtıf sonuc alırsın ınsAllah canım sonucunu bızede yaz![]()
Kaset test oncomed erken gebelik testi ise Days doctors duSanmıyorum ben iki farklı test pozitif ve gecikmende var var yani büyük ihtimalle inşallah bukdar net hatalı olamaz heralde markası neydi testlerin
Oyle olur neyı beklersek en son o cıkıyor sonu guzel olsun bekledıgıne deger ınsAllahSonuçlar açıklanıyor ama hala beta yok .Sanki inatla onu geç çıkartılyorlar .Ama vücudumda enfeksiyon varmışşş değerlerim yüksekGebelik yoksara adetin neden geciktiği belli gibi
Dur canım hemen kötü düşünme gebelikte enfeksiyon olabiliyorSonuçlar açıklanıyor ama hala beta yok .Sanki inatla onu geç çıkartılyorlar .Ama vücudumda enfeksiyon varmışşş değerlerim yüksekGebelik yoksara adetin neden geciktiği belli gibi
Canım sen test yaptın mı takip edemedim?Sanmıyorum ben iki farklı test pozitif ve gecikmende var var yani büyük ihtimalle inşallah bukdar net hatalı olamaz heralde markası neydi testlerin
Bana hurmaya okuyup yedirmişlerdi kandildi o zamanBende hergun okuyorum kızlar deneyın bence .41 gun boyunca hergun bı kere meryem suresını okuyup nıyet edın 41 gune tamamlayın ben oğlumda yapmıstım.hergun okudum 17. Gune geldiğimde hamile olduğumu ogrenmıstım
Benimde tiroid sorunum var benımki düşük canm bu ayın sonunda tedaviye başlıycazEvet canım düzenli. Tiroid sorunum vardı şükür oda artık değeri sabit. Yani 2 ayda bir hormon ve vitaminlere baktırıyorum. Artık olmuyorsa da nasip diyeceğim.
Diğer evayla karıştırdın heralde cnmCanım sen test yaptın mı takip edemedim?
Tedaviyle istenilen değere hemen geliniyor canım. İçin rahat olsun ve İnşallah Allah’ım dileyen isteyen herkesin kucağını bebeği ile doldursunBenimde tiroid sorunum var benımki düşük canm bu ayın sonunda tedaviye başlıycazhakkımızda hayırlısı olsun
![]()
Evanora canım ben bu ayda olmazsa denemede 3. Ayım olacak adetime 3 gün var geçen ay konuşmalarda seninlede konuşmuştuk sanırım doktora falan göründün mü yada na kadar süre olmayınca görünmek gerek bilgin varmı ben çok streslendimBen de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
Geçen ay benim çatladığı zaman 37 lerde çıkmıştı regli olancada düşmüştü. Şimdide hergün aynı saatte ölçemesemde 36.5 yada 36.4 arası gidip geliyor.Kızlar bu ateş ölçmeyi nasıl yapıyorsunuz yumurtama gününde yüksek mi çıkması gerekiyor ben ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmıyım diye 2 gun de bir deniyoruz ateşime bakıyorum arada dün ateşim 36.5 idi
Bugün 36.4 iki gün önce yumurtlama akıntım oldu ağrım oldu ordan anlıyorum yumurtlama günümü.
Ben yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi sıkıntı yoktu. Ultrasonda da hersey harika dedi drum. Muhtemelen ultrasonda yumurta vs harika dediği için amh vs ıstemediEvanora canım ben bu ayda olmazsa denemede 3. Ayım olacak adetime 3 gün var geçen ay konuşmalarda seninlede konuşmuştuk sanırım doktora falan göründün mü yada na kadar süre olmayınca görünmek gerek bilgin varmı ben çok streslendim![]()
Kusura bakmaDiğer evayla karıştırdın heralde cnm![]()
Hala belli olmadı mı canım sonuç?Sonuçlar açıklanıyor ama hala beta yok .Sanki inatla onu geç çıkartılyorlar .Ama vücudumda enfeksiyon varmışşş değerlerim yüksekGebelik yoksara adetin neden geciktiği belli gibi
Amin canım ben hiç üzülmedim İNAN gram üzulmedim bu ay. Farkındaysan da belirtiye inanmadıgım ıcın trıbe girmedim hıcYaaaüzüldüm simdii..
Canımız sagolsun kuzum. Insallah Allahım bize de nasip edecek pozitif test çubukları görmeyi. Insallah bizde hamile kalcaz en yakin zamanda. Buna sonsuuuuz inanalim![]()
Doktorum benim eşimden de istemişti biz ihmal ettik maşallllah bu arada ne güzel benimde anne karnında 5 aylıkken kalbi durdu 2 yıl ara verdim şuan kendimi hazır hissediyorum alllahın izniyle çok istiyorum ilkinde hemen gebe kalmıştım ilk korunmayo bıraktığım ay ama bu çok kafaya taktığımdan mıdır anlamadım kalamıyorum daha hiç bebeişim yok anne olamacagım gibi his geliyor korkuyorumBen yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi akıntı yoktu. 1 yıla dek normal dıyorlar ama ıstersen hormonlara baktır 6ay dolunca. Ya da kendin iste bir baksınlar. Eşim artık sperm verecek 21inde. Bu arada 6 yaşında bir kızım var![]()