Bu senin testinmi canim bence pozitif hangi marka buBöyle olmuş cnm canlıda ddaha cok görünüyor ama silik rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu senin testinmi canim bence pozitif hangi marka buBöyle olmuş cnm canlıda ddaha cok görünüyor ama silik rengi
Kuzum senin çatlama gunun erkendi hatirladigim kadariyla bence negatiften donmz diye dusunuyorum inşallah Aksi olur tek temennim o yumurtlama gec olursa dollenme gev oluyor ama seninki bya gecti değilmiUmut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi
Amin canımKizlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin gönlünden geçeni hayirlisiyla nasip etsin
Hangi uygulamayi kullaniyosun cnm6 gündür falan 36.6 bugün 36.4 çıktı uyguluma yerleşme düşüşü olabilir diyor ama bilmiyorum canım
Aynen malesef artımed cnm dün ikisini almıştım adı cıktıgı için bu sefer ikiside silik çıktıBu senin testinmi canim bence pozitif hangi marka bu
Aynen imlantasyon da düşüş olup geri yükseliyor Muş mevsim diye bir arkadaşta bunu adet günü 1 derece düşüp geri yüksekslmistiHangi uygulamayi kullaniyosun cnm
Ay süper bende avmye gidince ordan alayım ozmaneva0108 canim ben ates ölcer aldim 70 tl ye aldim e bebekten
Civilde 120 liraydi ordan almadim sen aldinmi bunu aldim ben
Yok cnm yumurta cstladıktan sonra başlıyor bende hep öyle olur yumurtlama gercekleştikten sonra basşoyor taki adet olana kadar devreye diger hormonlar giriyor çnküArkadaslar yumurtlama sonrası gögüs agrım ve belime girip cıkan ağrım var bu kadar erken belirti olmaz degilmi?
Igne etkin gecmis canim o kesin. 15 güne kalmaz. Ve igne etkisi olsaydi koyulasma degil testte silinme olurdu o nedenle diyorum. Ama tercih senin canim. Bekleyip gecikmen olunca test yaparsan beta yükselmesi daha kolay gecer senin icin onu beklemek de epey stresliİnşallah yarın verecegim sabahtan o zaman. Regl tarihimi mi beklesem diye kararsız kaldım 3 aydir deniyoruz olmuyor ilk catlatma ignem sonuçtan korkuyorum biraz
İnamayacaksın ama benimde öyleBenim sari akintim var normlde sari olmazdi beyaz olurdu bilmedim bu ay sapitti vucudum alt karmda o kdr aciyoki anlatamam dunden beri
Evet çatlamam 10 unda olur ama onundan sonra hiç ovü testi yapmadım onbirinde koyu çıktı ama o gün suphostandan 10 dk sonra yaptım ciddiye almadımKuzum senin çatlama gunun erkendi hatirladigim kadariyla bence negatiften donmz diye dusunuyorum inşallah Aksi olur tek temennim o yumurtlama gec olursa dollenme gev oluyor ama seninki bya gecti değilmi
Kız gülme ilk kez kullancam cahilim bu konuda accıkCanim tabiki igneden önce baslamalisin. Igne zzaten yumurtanin catlayacagi zaman veriliyor. Dr takip yaparken mesela yumurtan 15 mm falsn oldugunda basla bence teste. Sonra catlama gorene kadar devam edersin. Hem cok fazla test harcamamis olursun
Ay çok iyi ben hiç su tüketmiyorum bahanem olurBiraz ılısın bence tadı biraz acı cünkü içemezsen bir kaşık bal karıştırabilirsin ben uyumadan önce içiyordum. Çok fazla su içiriyor sonrasında ama
Tmm cnm saol günde Bi kere dimiBen kullanıyorum. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup üzerine kaynamış su ekliyorum. Günde bir fincan içiyorum inşallah bir işe yarar.. idrar rengin değişiyor ilk şaşırmıştım bilgin olsun. Yumurtan büyüyene kadar kullan çatlamadan sonra kullanma burdan bir arkadaştan öğrendim bunuda.
Ay balım zamanla tecrubelenirsin merak etme yumurta büyüyünce sen basla.teste doktorun soyledigi degerde mesela dr sana 15 dedi 18 dedi 21 dedi ne derse artik testin koyuluguna bakarsin. Sonra catlatma verdiginde testini takip edersin bunlarin hepsi gelecek aylarda sana referans olurKız gülme ilk kez kullancam cahilim bu konuda accık
İnsallah dogru cikmiştr cnm bozuk saat bile arada dogruyu gosterr derlerAynen malesef artımed cnm dün ikisini almıştım adı cıktıgı için bu sefer ikiside silik çıktı
Ayy olalım olacksak valla strs olmayz en azindan ,İnamayacaksın ama benimde öyle
Yani gec dollenme olmasi icin iki kez yumurtlamamiz gerek o zmn kuzum bence bekleyelim bakalim hayirlisiEvet çatlamam 10 unda olur ama onundan sonra hiç ovü testi yapmadım onbirinde koyu çıktı ama o gün suphostandan 10 dk sonra yaptım ciddiye almadım