• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi 🥺
Kuzum senin çatlama gunun erkendi hatirladigim kadariyla bence negatiften donmz diye dusunuyorum inşallah Aksi olur tek temennim o yumurtlama gec olursa dollenme gev oluyor ama seninki bya gecti değilmi

Merhaba. Daha önce testinde yan çizgi ile karşılaşan var mı ? 10 dk boyunca pespembe vardı sonradan kayboldu. Test negatif tabi ki ama bana tuhaf geldi. Merak ettim

Eklentiler

• 20250126_183629.jpg
    20250126_183629.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 20250126_183656.jpg
    20250126_183656.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaslar yumurtlama sonrası gögüs agrım ve belime girip cıkan ağrım var bu kadar erken belirti olmaz degilmi? 😂

Arkadaslar yumurtlama sonrası gögüs agrım ve belime girip cıkan ağrım var bu kadar erken belirti olmaz degilmi? 😂
Yok cnm yumurta cstladıktan sonra başlıyor bende hep öyle olur yumurtlama gercekleştikten sonra basşoyor taki adet olana kadar devreye diger hormonlar giriyor çnkü

İnşallah yarın verecegim sabahtan o zaman. Regl tarihimi mi beklesem diye kararsız kaldım 3 aydir deniyoruz olmuyor ilk catlatma ignem sonuçtan korkuyorum biraz
Igne etkin gecmis canim o kesin. 15 güne kalmaz. Ve igne etkisi olsaydi koyulasma degil testte silinme olurdu o nedenle diyorum. Ama tercih senin canim. Bekleyip gecikmen olunca test yaparsan beta yükselmesi daha kolay gecer senin icin onu beklemek de epey stresli 😊
Ama dayanabilir misin bilmem tabi 😄

Kuzum senin çatlama gunun erkendi hatirladigim kadariyla bence negatiften donmz diye dusunuyorum inşallah Aksi olur tek temennim o yumurtlama gec olursa dollenme gev oluyor ama seninki bya gecti değilmi
Evet çatlamam 10 unda olur ama onundan sonra hiç ovü testi yapmadım onbirinde koyu çıktı ama o gün suphostandan 10 dk sonra yaptım ciddiye almadım

Canim tabiki igneden önce baslamalisin. Igne zzaten yumurtanin catlayacagi zaman veriliyor. Dr takip yaparken mesela yumurtan 15 mm falsn oldugunda basla bence teste. Sonra catlama gorene kadar devam edersin. Hem cok fazla test harcamamis olursun 😄
Kız gülme ilk kez kullancam cahilim bu konuda accık🤣🤣

Ben kullanıyorum. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup üzerine kaynamış su ekliyorum. Günde bir fincan içiyorum inşallah bir işe yarar.. idrar rengin değişiyor ilk şaşırmıştım bilgin olsun. Yumurtan büyüyene kadar kullan çatlamadan sonra kullanma burdan bir arkadaştan öğrendim bunuda.
Tmm cnm saol günde Bi kere dimi

Kız gülme ilk kez kullancam cahilim bu konuda accık🤣🤣
Ay balım zamanla tecrubelenirsin merak etme 😄 yumurta büyüyünce sen basla.teste doktorun soyledigi degerde mesela dr sana 15 dedi 18 dedi 21 dedi ne derse artik testin koyuluguna bakarsin. Sonra catlatma verdiginde testini takip edersin bunlarin hepsi gelecek aylarda sana referans olur

Back