- 16 Eylül 2024
- 1.943
- 1.141
- 48
Amin canim amin inşallah. Kan ver sen bence pozitifsin testine gore kesin.Insallah vardır umarım sağlıklı ilerler dualarım isteyen herkesle, tez vakitte kavuşalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim amin inşallah. Kan ver sen bence pozitifsin testine gore kesin.Insallah vardır umarım sağlıklı ilerler dualarım isteyen herkesle, tez vakitte kavuşalım inşallah
İnşallah yarın verecegim sabahtan o zaman. Regl tarihimi mi beklesem diye kararsız kaldım 3 aydir deniyoruz olmuyor ilk catlatma ignem sonuçtan korkuyorum birazAmin canim amin inşallah. Kan ver sen bence pozitifsin testine gore kesin.
Ben ignenin etkisinin 14 gun oldugunu okumustum bence hamile olabilirsin. Doktoruna sordun mu?Hanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle Eki Görüntüle 3543311
Hayırlı olsun bence hamilesiniz kan verin zmanda dolmuşHanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle Eki Görüntüle 3543311
Test bozuk gbi cok yakınında silik cıkmış bilemedim tekrar test yapın benceKızlar markası bebe tıme erken gebelik testi güvenilirmi kullanan varmı testim böyle çıktı başta dağılmıştı baya kuruyunca böyle oldu
Vala bilmiyorum cnm adet günümü bekliyorum bana yok gibi geliyor hayırlısıAllah'ın izniyle var bebiş ya artimed de olsa kaset test sonuçta ayy inşallah gebesindir
Hayırlısı olsun inşallah cnmCanim tabiki kesin hamileyim diye bekleme. Ama hamile olma ihtimalin de var sonuçta. O yüzden diyorum iyiyi cagir istedigin sey neyse onun olacagina inan daha cok.
Cnm ilişkide agrı zaman zaman olabilir regl yaklasınca daha hassas oluyoruz niye kafanı karıstırıyorki belki yine gecikmeli belki gelemiycek bilemyiz suan bekliycez mecburen cok takıyorsanda rahatlamak için kan ver istersen stres oldukca reglde gecikiyor çünküUmut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi
Hem adet belirtisiymis hemde hamilelik belirtisi buyue burdan yakCanım sen araştırdın mı bir şey buldun mu bu konuyla alakalı
Hayir sormadım adeti bekle demisti doktorum pscos olduğum icinBen ignenin etkisinin 14 gun oldugunu okumustum bence hamile olabilirsin. Doktoruna sordun mu?
Yarım verecegim inşallah teşekkürHayırlı olsun bence hamilesiniz kan verin zmanda dolmuş
Evet biraz silik var ama bozuk geldi banada ilk dk lar çok dağılmış çıkmıştı iki gün daha bekleyeyim olmazsam tekrarlıcamTest bozuk gbi cok yakınında silik cıkmış bilemedim tekrar test yapın bence
Aynen cnm inşallah vardırEvet biraz silik var ama bozuk geldi banada ilk dk lar çok dağılmış çıkmıştı iki gün daha bekleyeyim olmazsam tekrarlıcam
Teşekkür ederim bekleyeyim biraz dahaCnm ilişkide agrı zaman zaman olabilir regl yaklasınca daha hassas oluyoruz niye kafanı karıstırıyorki belki yine gecikmeli belki gelemiycek bilemyiz suan bekliycez mecburen cok takıyorsanda rahatlamak için kan ver istersen stres oldukca reglde gecikiyor çünkü
Tövbeee benim çok akıntım da var adet olacakken akıntım olmuyor normaldeHem adet belirtisiymis hemde hamilelik belirtisi buyue burdan yak
Ben dun yasadim aynisini iliski sirasinda cok agri oldu alt karnimdaKızlar reglim gecikti ama testlerim negatif bir şey takıldı aklıma dün ilşki de alt karnım çok ağrıdı devam edemedim taş varmışta karnım çarpıyor gibiydi bugün kalçamdan belime sancı atar gibi oldu bu durumu yaşayan var mı
Benim sari akintim var normlde sari olmazdi beyaz olurdu bilmedim bu ay sapitti vucudum alt karmda o kdr aciyoki anlatamam dunden beriTövbeee benim çok akıntım da var adet olacakken akıntım olmuyor normalde