• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle 🤲🏻🫶Eki Görüntüle 3543311
Ben ignenin etkisinin 14 gun oldugunu okumustum bence hamile olabilirsin. Doktoruna sordun mu?

Kızlar markası bebe tıme erken gebelik testi güvenilirmi kullanan varmı testim böyle çıktı başta dağılmıştı baya kuruyunca böyle oldu

Eklentiler

• FEAE028B-0F5F-430B-956A-CDC95D87117B.png
    FEAE028B-0F5F-430B-956A-CDC95D87117B.png
    600,8 KB · Görüntüleme: 47
Hanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle 🤲🏻🫶Eki Görüntüle 3543311
Hayırlı olsun bence hamilesiniz kan verin zmanda dolmuş

Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi 🥺
Cnm ilişkide agrı zaman zaman olabilir regl yaklasınca daha hassas oluyoruz niye kafanı karıstırıyorki belki yine gecikmeli belki gelemiycek bilemyiz suan bekliycez mecburen cok takıyorsanda rahatlamak için kan ver istersen stres oldukca reglde gecikiyor çünkü

Cnm ilişkide agrı zaman zaman olabilir regl yaklasınca daha hassas oluyoruz niye kafanı karıstırıyorki belki yine gecikmeli belki gelemiycek bilemyiz suan bekliycez mecburen cok takıyorsanda rahatlamak için kan ver istersen stres oldukca reglde gecikiyor çünkü
Teşekkür ederim bekleyeyim biraz daha

Kızlar reglim gecikti ama testlerim negatif bir şey takıldı aklıma dün ilşki de alt karnım çok ağrıdı devam edemedim taş varmışta karnım çarpıyor gibiydi bugün kalçamdan belime sancı atar gibi oldu bu durumu yaşayan var mı
Ben dun yasadim aynisini iliski sirasinda cok agri oldu alt karnimda

eva0108 eva0108 canim ben ates ölcer aldim 70 tl ye aldim e bebekten
Civilde 120 liraydi ordan almadim sen aldinmi bunu aldim ben

Eklentiler

• IMG_20250126_171047.jpg
    IMG_20250126_171047.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 35
Back