2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı. Uzanırken nefes darlığım oluyo onu söyledim , normal dedi bazen hastalarım son haftalar oturarak uyuyor nefes probleminden dolayı dedi. Üçlü karma tetanoz boğmaca aşımı oldum. Bebiş de ortalama kilosu dedi 1,5 kg ,çok kilolu doğmaz 3 kg civarı doğar dedi. Bundan sonra randevularım 2 haftda bir, 1 ay bekleme devri sona erdiii🥰🥰

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı. Uzanırken nefes darlığım oluyo onu söyledim , normal dedi bazen hastalarım son haftalar oturarak uyuyor nefes probleminden dolayı dedi. Üçlü karma tetanoz boğmaca aşımı oldum. Bebiş de ortalama kilosu dedi 1,5 kg ,çok kilolu doğmaz 3 kg civarı doğar dedi. Bundan sonra randevularım 2 haftda bir, 1 ay bekleme devri sona erdiii🥰🥰
Sağlıklı olsun da 3 kiloda az değil😍😍
Aaiiyy 2 haftada bir yavruşları görmek miii🥳🥳
Zaman daralıyoorr🥺🥺

Kızlar selam bugün üzerimde tuhaf bir gerginlik vardı babamla konuştum dün kardeşim anneme ağza alınmadık laflar küfürler savurmuş telefonda. Hemen annemi aradım Kadın telefonda ilk önce anlatmak istemedi zorlayınca da ağladı anlattı kardeşim eski erkek arkadaşının verdiği hediye kırılmış diye anneme bir ton saydırmış annem nasıl ağladı bana anlatırken çok üzüldüm bana yemin ettirdi arama diye. Ama çok üzüldüm arayıp hesap sormak istedim. Ama söz verdim ne yapayım sizce? Anneme bu lafları etmesi sinirlerimi bozdu

Maalesef geçmedi yanma gibi bir hassasiyet de başladı orada, doktor kontrolüm bir hafta sonra artık doktora gidince öğreneceğim 🤦🏼‍♀️
Sanki o kaburgamın üstü ateş gibi ısınıyor sizinde mi oyle buz tutuyorum bazen dr bebeğin ayakları daha aşağıda dedi usg de baktı uff ne zor şeyler ya 😞

Kızlarr bugün ilk kez bişey oldu,ztn zor yürüyorum bel agrılarım malesef gecmedı,dönerken eve bayağ ağrım oldu,karnımın aşağısına doğru top gibi agırlık çöktü yavrum top gbi pldu karnımı aşagı cekıyo yuruyemıyorum resmen bu neden olmuş olur? Sonra braz yurudukten sonra gecti ama zor attım kendimi eve zor yürüdüm..kafa asagı mı döndü acaba?

Kızlarr bugün ilk kez bişey oldu,ztn zor yürüyorum bel agrılarım malesef gecmedı,dönerken eve bayağ ağrım oldu,karnımın aşağısına doğru top gibi agırlık çöktü yavrum top gbi pldu karnımı aşagı cekıyo yuruyemıyorum resmen bu neden olmuş olur? Sonra braz yurudukten sonra gecti ama zor attım kendimi eve zor yürüdüm..kafa asagı mı döndü acaba?
Artık normaldir bunlar,her şey olabilir

Ben de sabah yarim saat yürüdüm, öğleden sonra hafta ici sakinken avmye gideyim biraz dedim ,aslinda otur kalk çokta gezmedim ama su an yorgunluktan ve ağrıdan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım,resmen sızım sızım sızlıyorum ,aman yarabbim ben artık bitmişim

Ben de sabah yarim saat yürüdüm, öğleden sonra hafta ici sakinken avmye gideyim biraz dedim ,aslinda otur kalk çokta gezmedim ama su an yorgunluktan ve ağrıdan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım,resmen sızım sızım sızlıyorum ,aman yarabbim ben artık bitmişim
Benim de bir enerji düşüklüğüm var yürüyüşe çıkayım yarın diyorum gün olunca çıkasım gelmiyor şu kötü haberler de etkiledi beni sanırım 😕

Benim de bir enerji düşüklüğüm var yürüyüşe çıkayım yarın diyorum gün olunca çıkasım gelmiyor şu kötü haberler de etkiledi beni sanırım 😕
Haberlere asla bakmıyorum artık, enerjim düşmeye çok müsait zaten.Yürüyüşe çıkana kadar zor geliyor ama çıkınca gerçekten seratonin salgılatıyor.Dün yürüyüşü abartmışım bugün de öğleden sonra çok bunalıp avmye gittim ,o şekilde abartmış oldum yoksa iyiydi ,yarım saat tam kararında oluyor benim için, tavsiye ederim

Kızlar bugün annemle öğlen 14.30 dan beri uğraşıyoruz hala bitiremedik ama.detaylı utuler yapildi sadece kiyafetler degil yatak iclerine kadar akliniza gelen hersey yerlestirdikde bi cantayi hazirliycam ama inanin cok zor son ana birakmayin kafayi yiyecek durumdayim inanilmaz gerildim son aylarda ugrasilcak is degil

Bizde bugün günübirlik üç saat gel üç saat il dışı yaptık. Kızlaaaar belim resmen🥲😆
Vuuuu maşallah iyi cesaret ,ay akşamdan beri romatizmali dedeler gibi bacağım bacağım diye ağlıyorum resmen ,ay nerelere gideyim ne yapayim😏

Kızlar bugün annemle öğlen 14.30 dan beri uğraşıyoruz hala bitiremedik ama.detaylı utuler yapildi sadece kiyafetler degil yatak iclerine kadar akliniza gelen hersey yerlestirdikde bi cantayi hazirliycam ama inanin cok zor son ana birakmayin kafayi yiyecek durumdayim inanilmaz gerildim son aylarda ugrasilcak is degil
Valla ütüleri yaptım, haftaya da çantamı hazırlayacağım, hic riske atamam ,kafam rahat olsun

Valla ütüleri yaptım, haftaya da çantamı hazırlayacağım, hic riske atamam ,kafam rahat olsun
Ayy ben daha hic bi sey yapmadim sizleri boyle gorunce bi panik yaptim 😅 ama sen 31. Haftandaymissin ben 29dayim 2 haftam daha var sanirim.
Ya bide bi allahin kuluda demiyor ki geleyim sana yardim edeyim su odayi yerlestirelim 😭 tek basima nasi yapcaksam.. artik esimle yapariz bi gun napalim

Bende daha hiçbişey yapmadım sadece ayırdım yıkancakları çıkardım hepsi meydanda atıp yıkanacak benim de daha erken 2 haftaya yaparım diyorum 30 31 de bitiririz inşallah

Back