- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de dün gece ben tamm uykuya dalıcakkenGünaydın kızlar
Sabah 6da lavaboya kalkmıştım yağıztoş hıçkırıyordusabahın köründe hıçkırmakta ne bileyim
![]()
Sağlıklı olsun da 3 kiloda az değilKızlar selam bugün kontrolümüz vardı. Uzanırken nefes darlığım oluyo onu söyledim , normal dedi bazen hastalarım son haftalar oturarak uyuyor nefes probleminden dolayı dedi. Üçlü karma tetanoz boğmaca aşımı oldum. Bebiş de ortalama kilosu dedi 1,5 kg ,çok kilolu doğmaz 3 kg civarı doğar dedi. Bundan sonra randevularım 2 haftda bir, 1 ay bekleme devri sona erdiii![]()
Sanki o kaburgamın üstü ateş gibi ısınıyor sizinde mi oyle buz tutuyorum bazen dr bebeğin ayakları daha aşağıda dedi usg de baktı uff ne zor şeyler yaMaalesef geçmedi yanma gibi bir hassasiyet de başladı orada, doktor kontrolüm bir hafta sonra artık doktora gidince öğreneceğim![]()
Öyle canım inşallah doğduktan sonra güzel beslenip güzel kilo alırlar en önemlisi de oSağlıklı olsun da 3 kiloda az değil
Aaiiyy 2 haftada bir yavruşları görmek miii
Zaman daralıyoorr![]()
Benim o ateş hissi yok umarım bir an önce geçer giderSanki o kaburgamın üstü ateş gibi ısınıyor sizinde mi oyle buz tutuyorum bazen dr bebeğin ayakları daha aşağıda dedi usg de baktı uff ne zor şeyler ya![]()
Artık normaldir bunlar,her şey olabilirKızlarr bugün ilk kez bişey oldu,ztn zor yürüyorum bel agrılarım malesef gecmedı,dönerken eve bayağ ağrım oldu,karnımın aşağısına doğru top gibi agırlık çöktü yavrum top gbi pldu karnımı aşagı cekıyo yuruyemıyorum resmen bu neden olmuş olur? Sonra braz yurudukten sonra gecti ama zor attım kendimi eve zor yürüdüm..kafa asagı mı döndü acaba?
Benim de bir enerji düşüklüğüm var yürüyüşe çıkayım yarın diyorum gün olunca çıkasım gelmiyor şu kötü haberler de etkiledi beni sanırımBen de sabah yarim saat yürüdüm, öğleden sonra hafta ici sakinken avmye gideyim biraz dedim ,aslinda otur kalk çokta gezmedim ama su an yorgunluktan ve ağrıdan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırdım,resmen sızım sızım sızlıyorum ,aman yarabbim ben artık bitmişim
Haberlere asla bakmıyorum artık, enerjim düşmeye çok müsait zaten.Yürüyüşe çıkana kadar zor geliyor ama çıkınca gerçekten seratonin salgılatıyor.Dün yürüyüşü abartmışım bugün de öğleden sonra çok bunalıp avmye gittim ,o şekilde abartmış oldum yoksa iyiydi ,yarım saat tam kararında oluyor benim için, tavsiye ederimBenim de bir enerji düşüklüğüm var yürüyüşe çıkayım yarın diyorum gün olunca çıkasım gelmiyor şu kötü haberler de etkiledi beni sanırım![]()
Vuuuu maşallah iyi cesaret ,ay akşamdan beri romatizmali dedeler gibi bacağım bacağım diye ağlıyorum resmen ,ay nerelere gideyim ne yapayimBizde bugün günübirlik üç saat gel üç saat il dışı yaptık. Kızlaaaar belim resmen![]()
Valla ütüleri yaptım, haftaya da çantamı hazırlayacağım, hic riske atamam ,kafam rahat olsunKızlar bugün annemle öğlen 14.30 dan beri uğraşıyoruz hala bitiremedik ama.detaylı utuler yapildi sadece kiyafetler degil yatak iclerine kadar akliniza gelen hersey yerlestirdikde bi cantayi hazirliycam ama inanin cok zor son ana birakmayin kafayi yiyecek durumdayim inanilmaz gerildim son aylarda ugrasilcak is degil
Ayy ben daha hic bi sey yapmadim sizleri boyle gorunce bi panik yaptimValla ütüleri yaptım, haftaya da çantamı hazırlayacağım, hic riske atamam ,kafam rahat olsun