Evet ben de bayılıyorum müslin kıyafetlere, kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar da bunların telaşına düşeceğimiz zamanlar da gelecekmüslin örtü çok güzel bir şey gerçekten.çok işlevli kullanılıyor. ben müslin kumaş kıyafetleri de çok seviyorum.onun dışında bi kutu mama alınabilir sarılık ihtimaline karşı. ıslak mendil depo etmeli ama erkenden alınınca kuruyormuş çok acele etmemek lazım. bebişler iyi olsunda bunlar zevkle seçilip alınacak şeyler.
ya çocukların doğum tarihleri tutmayınca mevsimlik kıyafetleri tutturmak çok zor oluyor. ama zaten çocuk kıyafeti kısmı işin en ucuz kısmı zatenYaaa ablamın kızı oldu yakın zamanda zibilyon tane şey var, hiçbir şey almana gerek yok, sadece çok beğendiğin bir iki parça ürünü alırsın dedi. Ama erkek olursa yandık
Aynen kuzum zaman geçtikçe şekillenir listelerAynen ben de öyle düşünüyorum yorgan yastık falan almayacağım. Zaten 1 yaşından sonra kullanılcak şeyleri de şimdiden almaya gerek yok
bi tane biberon varmış göğüs ucunun aynısıymışş ben belki onu alabilirim ya. Bi yandan emzirirken bi yandan sağarsam diye düşünmüştüm belki o zaman verilebiliryenidoğan 1-2 tane daha çok 3-6 almak lazımmış sonra büyüdükçe 6-9 a geçiliyomuş ona da acele etmeye gerek yok her şey elimizin altında zaten bugün sipariş veriyosun yarın geliyo ama bazı tatlış kıyafetlere insan dayanamıyor tabii
ben mont işine de girmicem ya kasımda 6 aylık falan oluyolar ya onlar için böyle kışlık yumoş yumoş tulumlar var kuzu gibi oluyolar giyince aşırı tatlı buluyorumtabikii müslin candırr onun dışında küvet vs o şekilde kullanılcak temel şeyleri alıcam bende. Liste detaylı biz işimize gelenleri alıcaz kısacası
Bebekler doğduklarında böyle dar alanlarda daha rahat uyıyorlarmış. Anne karnında sıkışık oldukları için geniş yatakta uyku problem oluyormuş. Güzel bir tercihAma alıcağım reflü yatağı kesinlikle budirek beşiğin içine bu şekilde koymayı düşünüyorum kızlar
Bende tam şuan senin mesajını alıntılamıştım neyse burdan devam ediyiimBebekler doğduklarında böyle dar alanlarda daha rahat uyıyorlarmış. Anne karnında sıkışık oldukları için geniş yatakta uyku problem oluyormuş. Güzel bir tercih
Bunu ben de favladım ama tam kararı zamanla vereceğim galiba emin değilimAma alıcağım reflü yatağı kesinlikle budirek beşiğin içine bu şekilde koymayı düşünüyorum kızlar
Ben de bu tarz düşünüyorum biraz daha krem kahve tonları olsun istiyorum daha hoş duruyor gibiİnstagramda şöyle bir oda gördüm bunu yapacam sanırım
Yatak ikeamıymış. Modelinin adını biliyor musun? Şifonyeri biliyorum da yatağı bilmiyordumBen de bu tarz düşünüyorum biraz daha krem kahve tonları olsun istiyorum daha hoş duruyor gibişu köşede görünen ikea yatağını düşünüyorum herkes çok memnun
Yatak ikeamıymış. Modelinin adını biliyor musun? Şifonyeri biliyorum da yatağı bilmiyordum
Bende bunu alacağım canım yatağın dışında gündüz koltukta da kullanılıyor çok kullanışlı ve memnun olmayan yokAma alıcağım reflü yatağı kesinlikle budirek beşiğin içine bu şekilde koymayı düşünüyorum kızlar
Kaynanamın evine düşünüyordum bundan almayı bitaneAnne yanı olarakta bunu almayı düşünüyorum bebiş büyüdüğünde park yatak olarak kullanılıyor park yataklara göre biraz küçük, ama anne yanlarına göre büyük, tekerlekli odalar arası gezebiliyor birde çantalı istediğin yere götürebiliyorsun
Ay bunu bende kaydetmiştimmİnstagramda şöyle bir oda gördüm bunu yapacam sanırım
aynen bi de emniyetli ya güven veriyoBende bunu alacağım canım yatağın dışında gündüz koltukta da kullanılıyor çok kullanışlı ve memnun olmayan yok
ya ben anne yanında da o kadar kararsızımkii ahşaplardan vazgeçemiyorumAnne yanı olarakta bunu almayı düşünüyorum bebiş büyüdüğünde park yatak olarak kullanılıyor park yataklara göre biraz küçük, ama anne yanlarına göre büyük, tekerlekli odalar arası gezebiliyor birde çantalı istediğin yere götürebiliyorsun
Ayyyyyy yerim bunları beeeeenİlk eşyaları alındıııçıtçıtlı bodyler %100 pamuktu A101 e geldi kızlar. Keşke sabahtan gitseydim her şey bitmiş
Aman da amaaaan giyeceği günler çabuk gelsiiinİlk eşyaları alındıııçıtçıtlı bodyler %100 pamuktu A101 e geldi kızlar. Keşke sabahtan gitseydim her şey bitmiş
Ayyyyyy yerim bunları beeeeen
Gördükçe bi ağlamak geliyoAman da amaaaan giyeceği günler çabuk gelsiiin
Ben de ota boka ağlıyorum bu aralar, dün canım hamburger istedi eşime dedim ki eğer burgerking önünden geçersen alsana müsait olursan dedim tamam müsait olursam alırım telefonu kapatıp dedi ağlamaya başladım. Ne demek müsait olursam, tamam ben demiş olabilirim ama sen hemen alacaksın yani dmi haksız mıyımGördükçe bi ağlamak geliyoağlama güncellemesi geldi kızlar. Giydirip buralara fotiklerini attığımız günler gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?