• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ayyyy çok bulantı 🥲🥲🥲🥲🥲 susadığım için midem bulanıyor, su içtiğim için daha çok bulanıyor 😂 içimi bastırsın diye ekmek arası peynir yerken buluyorum kendimi 😂😂😂😂
Beni anlatıyorsn ki sanki cnm aynı durumdaym😒Az önce peynir ekmek yedm dha yeni bogazma dizildi cikrdm cikrcm bgn 2yudm anca şu icmsmdr o da ilaç içmek icn😔Allah yardmcmz olsn.

Beni anlatıyorsn ki sanki cnm aynı durumdaym😒Az önce peynir ekmek yedm dha yeni bogazma dizildi cikrdm cikrcm bgn 2yudm anca şu icmsmdr o da ilaç içmek icn😔Allah yardmcmz olsn.
Alternatif düşün kuzum. Portakal suyu sıkıp içebilirsin, belki o biraz daha tatlı olduğu için rahatlatır mideni

Kızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum 🥲
Bende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim madem😅 çocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan🥲

Bende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim madem😅 çocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan🥲
Aaaa bende izleyeyim, bir sürü kişi izliyordum Instagramda falan ama hiç ikili tarama aklıma gelmedi 🤭 24üne randevu verdiler banada. Birde şeyi merak ediyorum devlette mi yaptırmak daha iyi olur ikili taramayı özelde mi?

Alternatif düşün kuzum. Portakal suyu sıkıp içebilirsin, belki o biraz daha tatlı olduğu için rahatlatır mideni
Üstüne portakal da yemstm yarım yok o da etki etmedi smdi bulantı ilacımı icicem ,yarına dha iyi olurm inşallah

Ben ilk bebeğim de 12+5 de kan vermiştim,ozele gdyodm akşamına aradılar ikili tarama sonucnz iyi çıktı dediler o kdr.Sukur bir sorun çıkmadı evladım da.

Kızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum 🥲
hic hatirlamiyorum bir an yanlis hatirladim acaba yaptirmadim mi ben ya

ben ikili teste girdigimi hatirliyorum ama detayli ultrason ile mi karistirdim acaba bir ultrasona girmistim ense kalinligi vs olculmustu. Preeklampsi oldugumu soylediler, cinsiyeti soylediler kizimda tum testleri yaptirmistim diye hatirliyorum ama simdilerde kan da aliyolarmis galiba o zaman oyle bisey vermedik. 11 sene oldu belki degismistir bilmiyorum

Kanama alanlarından korkma canım benim bu gebeligimde de oldu ama bebiş iyi çok şükür..güzelce dinlen .kimyasal zaten doktorlarca gebelik sayılmaz denilip çokta üzüntü duyulacak birşey değil gibi lanse ediliyor ama ben olmaya çalışırken kaybedilen umutlar olarak görüyorum.kayip olarak 2023 Eylül'de malesef kese ve yolk görünmesine rağmen diğer hafta kalp ve bebeği aynı anda.goruruz heyecanı ile gittiğimse yolksac in kese boyutu kadar olduğunu gördük keseyi kaplamış ve oluşan embriyo altta kalıp gelişimini durdurmuş yani ben ne kalp atışını duyabildim ne de bebeği gorebildim.7+4 de kürtaj oldum 6+5 de gelişimi durmus yani raporda öyle yazıyordu.bu gebeligimde çok panik yaptım başlarda şimdi elhamdülillah iyiyim rabbim ona can verdiyse nefes verdiyse ne yaparsam yapayım istersem hoplayıp zipliyayim o gelecek dünyaya.Rabbim sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben 40 yaşındayim risklerim kağıt uzerinde çok var ama Ol diyen Rabbim Oldurur 🤲
Kesinlikle rabbim ol derse olur eşime tüp bebek ile zor demişti profesör ürolog ama çok dua ettim ve sonuç 1 yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükür

Ne raporu almanız gerekiyordu, iş için felan mı ? Ben evden çalışmak için durum bildirir raporu aldım doktor beyden ama son zamanlardaki rapor için bilemiyorum.
Ben hemşireyim ve gebeliğin başında olduğum için dinlen dedi ama ben rapor yazamıyorum dedi bende kendi hastanemden aldım zaten hafif riskin var verelim dedi devletteki kendi doktorum da 2 aydır çalışmıyorum hemşirelik malum zor bir meslek

Back