Hahahahahahaha ağlamak için bundan daha güzel bi sebep görmedimBen de ota boka ağlıyorum bu aralar, dün canım hamburger istedi eşime dedim ki eğer burgerking önünden geçersen alsana müsait olursan dedim tamam müsait olursam alırım telefonu kapatıp dedi ağlamaya başladım. Ne demek müsait olursam, tamam ben demiş olabilirim ama sen hemen alacaksın yani dmi haksız mıyım
Bebekleri kundaklayıp uyumaya alıştırırsanız aşırı rahat edersiniz emziğide ağzına yapıştırıp sarcaksın lahana sarması gibiBebekler doğduklarında böyle dar alanlarda daha rahat uyıyorlarmış. Anne karnında sıkışık oldukları için geniş yatakta uyku problem oluyormuş. Güzel bir tercih
Bende ahşapçıyım yavrum ama park yatak daha mantklı hele sallanan ve anne yanı olanları var dünyanın en kullanışlı yatakları sanırım.Ay bunu bende kaydetmiştimm
aynen bi de emniyetli ya güven veriyobende yazlıkta falan da rahat kullanırım diye düşündüm resmen çanta gibi taşımalık
ya ben anne yanında da o kadar kararsızımkii ahşaplardan vazgeçemiyorumeminimki bunlar daha kullanışlıdır ama off şekilcilik
Benmde canım nar çekti eşim ayıklamış ben hepsini yedmBen de ota boka ağlıyorum bu aralar, dün canım hamburger istedi eşime dedim ki eğer burgerking önünden geçersen alsana müsait olursan dedim tamam müsait olursam alırım telefonu kapatıp dedi ağlamaya başladım. Ne demek müsait olursam, tamam ben demiş olabilirim ama sen hemen alacaksın yani dmi haksız mıyım
Her bebek kundakta durmuyormuş ama en azından sıçrayıp elleriyle kendini uyandıran bebeklerden olmasın diye şöyle birşey almayı düşünüyorum bendeBebekleri kundaklayıp uyumaya alıştırırsanız aşırı rahat edersiniz emziğide ağzına yapıştırıp sarcaksın lahana sarması gibien güzel öyle uyuyorlar
Acaba biz seninle ikiz falan mıyızBenmde canım nar çekti eşim ayıklamış ben hepsini yedmbende yicektm dedi ona bırakmadım diye ağladım ağlarkende eşim bana sarılıyor “bu çok saçma” diyerek ağlamaya devam ettm
Ay bu çok güzelmiş bide bizimkiler sıcak havalara denk gelicek ya sarıp sarmalamadan terletmeden güzelce kullanılır. Ne diye geçiyor ismiHer bebek kundakta durmuyormuş ama en azından sıçrayıp elleriyle kendini uyandıran bebeklerden olmasın diye şöyle birşey almayı düşünüyorum bende
Şunlara düştüm bendeBende ahşapçıyım yavrum ama park yatak daha mantklı hele sallanan ve anne yanı olanları var dünyanın en kullanışlı yatakları sanırım.
Sadece kundak için değil bir kaç ay sonra vitamin falan içirirkende rahat oluyormuş eller kundakta olduğu içinAy bu çok güzelmiş bide bizimkiler sıcak havalara denk gelicek ya sarıp sarmalamadan terletmeden güzelce kullanılır. Ne diye geçiyor ismi
Bende bunları beğeniyorum ama kısa süreli kullanıldığı için daha kullanışlı birşey tercih etmek istedim. Ama içinde kalcak gibiyse bunlardan da bir tane al gitsin içinde kalmaz en azındanŞunlara düştüm bendeama zaten oda yapmayı düşünüyorum, 6 aydan sonra beşiğinde yatsın istiyorum o yüzden bunlar da fazla mı kalabalık eder diye düşünüyorum. Kararsızım bayaa
aslında her bebek duruyor ama alıştırabilmek lazım doğar doğmaz. bazen öyle bi alışıyorlarki ben 6 aylık kocaman bebeğin kundaksız uyuyamadığını biliyorum. ama benm dediğim kundaktada ayaklar açıktı olacak kollar sarılı şekilde.Her bebek kundakta durmuyormuş ama en azından sıçrayıp elleriyle kendini uyandıran bebeklerden olmasın diye şöyle birşey almayı düşünüyorum bende
kuzum bu beşikler çok havalı ama aşırı kullanışsız. yani 6 ay sonrada çöp. benm kv de heves etmiş bunlardan alsak ya diyor geçen. ona da dedim aynısını. ilk insan çok şeye heves ediyorda hepsi kullanışlı olmuyor. ana kucağı misal çok öneririm. manuel olsun elektronik olsun. benm kesin alacaklar listemde birinci sırada.Şunlara düştüm bendeama zaten oda yapmayı düşünüyorum, 6 aydan sonra beşiğinde yatsın istiyorum o yüzden bunlar da fazla mı kalabalık eder diye düşünüyorum. Kararsızım bayaa
kuzum bu beşikler çok havalı ama aşırı kullanışsız. yani 6 ay sonrada çöp. benm kv de heves etmiş bunlardan alsak ya diyor geçen. ona da dedim aynısını. ilk insan çok şeye heves ediyorda hepsi kullanışlı olmuyor. ana kucağı misal çok öneririm. manuel olsun elektronik olsun. benm kesin alacaklar listemde birinci sırada.
Ben de o yüzden dolaptan alıyım sonra da satarım dedimBende bunları beğeniyorum ama kısa süreli kullanıldığı için daha kullanışlı birşey tercih etmek istedim. Ama içinde kalcak gibiyse bunlardan da bir tane al gitsin içinde kalmaz en azından
Benim çevremde alışmış bebek hiç yok olmadı ben alıştırmak istiyorum ama bakalım annesini üzmezde alışır inşallahaslında her bebek duruyor ama alıştırabilmek lazım doğar doğmaz. bazen öyle bi alışıyorlarki ben 6 aylık kocaman bebeğin kundaksız uyuyamadığını biliyorum. ama benm dediğim kundaktada ayaklar açıktı olacak kollar sarılı şekilde.
Ana kucağı bende kesin alacağım manuel babybjörn düşünüyorum gelişimine katkısı olacağı için elektronik olarakta 4momslar güzelkuzum bu beşikler çok havalı ama aşırı kullanışsız. yani 6 ay sonrada çöp. benm kv de heves etmiş bunlardan alsak ya diyor geçen. ona da dedim aynısını. ilk insan çok şeye heves ediyorda hepsi kullanışlı olmuyor. ana kucağı misal çok öneririm. manuel olsun elektronik olsun. benm kesin alacaklar listemde birinci sırada.
En mantıklısı bazen daha kısa bile kullanılıyor bebek hareketli oluyor rahat uyuyamıyor hareket ettikçe alan kısıtlı uyanıyorlar 3-4 ay ancak. Ama 0 alsan bile dolaptan satarsın canım bebek ürünleri her zaman daha çok talep görüyorBen de o yüzden dolaptan alıyım sonra da satarım dedimne de olsa 6 aylık bir amaca hizmet edicekler o kadar uygunki fiyatlar gerçekten çok şaşırdım
Güzelmiş Ama bunda yan yatırılmaz sanki. Reflü yataklarından yan minderlerle destekli yan yatrılabilenler var. yan yatrmayı öneryodu yeğenimin doktoru kusmalara karşı boğlma tehlkesi olmasın diye , ama tabi yüz üstü düşmesin diye de yan bantlı minderlerle dedtekleypAma alıcağım reflü yatağı kesinlikle budirek beşiğin içine bu şekilde koymayı düşünüyorum kızlar
Oyyy güzel günlerde kullansın sağlıklaaİlk eşyaları alındıııçıtçıtlı bodyler %100 pamuktu A101 e geldi kızlar. Keşke sabahtan gitseydim her şey bitmiş
Evettt ben de görntü olarak ahşapları beğeniyorum, ama büyüdüklerinde uyurken kendilerini bir oraya bi buraya atabilyolar çok kalın yumuşak korumlık takmak gerekiyo ahşapları acıyor canları. Park yatakta o skntı hiç yok güvenliBende ahşapçıyım yavrum ama park yatak daha mantklı hele sallanan ve anne yanı olanları var dünyanın en kullanışlı yatakları sanırım.
Bilmiyorumki hiç yan yatırılır mı bundaGüzelmiş Ama bunda yan yatırılmaz sanki. Reflü yataklarından yan minderlerle destekli yan yatrılabilenler var. yan yatrmayı öneryodu yeğenimin doktoru kusmalara karşı boğlma tehlkesi olmasın diye , ama tabi yüz üstü düşmesin diye de yan bantlı minderlerle dedtekleyp
çok teşekkürler inşallah sağlıkla doğsunlar da hepimiz sağlıkla büyütelimOyyy güzel günlerde kullansın sağlıklaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?