Ay cok iyi oldu bu canım:) ben de dedim indirimde falan gördük mu artık yavaştan başlayabiliriz sanki. Bir arada olunca zorlar hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok iyi oldu bu canım:) ben de dedim indirimde falan gördük mu artık yavaştan başlayabiliriz sanki. Bir arada olunca zorlar hem
Ama sanki burda fazla fazla yazılmış ya azaltabiliriz :)İflaaaaaaaasssssssss
mayıs bebesine yün yelekte abartılı. set mantıksız ilk basta ne yorgan ne yastık kullanılıyor. emzik seviyorum ben ben ona susturucu diyorum hatta emzik alınabilir biberona ilk zamanlar karşıyım. illa almıyorsa şırıngayla beslemek lazım. herşeyi yenidoğan almakta yanlış hele biraz iri bir bebekse bi ayda küçük geliyor yeni doğanlar. bunları konuşmaya çok varArkadaşlar siz bilirsiniz tabi ki o listede bazj şeyler çok gereksiz. Mesela bebekler çocuklar 1 yaşına kadar yastıkta yatmaz , yastığa gerej yok. Benim çocuğa set aldim yorgan vs iki tane hic kullandi mi dersin. Küçücük bebeğin üstünü onlarla örtemiyorsun. En iyisi uyku tulumu , ilk zamanlar belki giyemez ama ben chicconun torbalı tulumunu almıştım. Daha sonra büyüdükçe değiştirdik. Yun takim derken herkade cok gerekli değil. Ama alınacaksa woonnar marka var. Ben oğluma onun tulumunu uyku tulumunu aldim harika birsey ama cok asiri pahali ama kalitr dersen mukemmel. Alt acma bezi cok ama cok gereksiz hic almadım m yani bez kumas olanlardan. 10 lu alt acmalar satiliyor.kullan at digeri hijyenik değil. Mesela bikac defa kullanıp atabilrisiniz. Ve bezi bırakana kadar ortalama 3 yaşına kadar gerekli ara ars alin şimdi hersey coK pahali.giysi konusunda evet cok gerekli. Onlar alınır. Birkaç şeyde vardi ama unuttum.
Kesinlikle yaz çocuğu olacaklar ben de başlangıçta battaniye ve kışlık çok ürün almayacağım belki müslin örtü alırım 2-3 tane bi de sezon sonu mont bakabilirim indirimdenmayıs bebesine yün yelekte abartılı. set mantıksız ilk basta ne yorgan ne yastık kullanılıyor. emzik seviyorum ben ben ona susturucu diyorum hatta emzik alınabilir biberona ilk zamanlar karşıyım. illa almıyorsa şırıngayla beslemek lazım. herşeyi yenidoğan almakta yanlış hele biraz iri bir bebekse bi ayda küçük geliyor yeni doğanlar. bunları konuşmaya çok var
Yarın aslında iki hafta sonra gel dedi ama ben kontrol süresi dolmadan yarına bir randevu daha aldımSelizay canım senin doktor randevun ne zamandı
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle en doğrusunu yapıyorsun git tabi kontrol hakkındaYarın aslında iki hafta sonra gel dedi ama ben kontrol süresi dolmadan yarına bir randevu daha aldım
İnşallah bir sıkıntı yoktur minikteHadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle en doğrusunu yapıyorsun git tabi kontrol hakkında
müslin örtü çok güzel bir şey gerçekten.çok işlevli kullanılıyor. ben müslin kumaş kıyafetleri de çok seviyorum.onun dışında bi kutu mama alınabilir sarılık ihtimaline karşı. ıslak mendil depo etmeli ama erkenden alınınca kuruyormuş çok acele etmemek lazım. bebişler iyi olsunda bunlar zevkle seçilip alınacak şeyler.Kesinlikle yaz çocuğu olacaklar ben de başlangıçta battaniye ve kışlık çok ürün almayacağım belki müslin örtü alırım 2-3 tane bi de sezon sonu mont bakabilirim indirimden
yoktur kuzum ya ne olacak iyidir bebiş.sen kalbini ferah tut.İnşallah bir sıkıntı yoktur minikte
Aynen burdan işimize gelenleri alırızAy cok iyi oldu bu canım:) ben de dedim indirimde falan gördük mu artık yavaştan başlayabiliriz sanki. Bir arada olunca zorlar hem
Aynen ben de öyle düşünüyorum yorgan yastık falan almayacağım. Zaten 1 yaşından sonra kullanılcak şeyleri de şimdiden almaya gerek yokArkadaşlar siz bilirsiniz tabi ki o listede bazj şeyler çok gereksiz. Mesela bebekler çocuklar 1 yaşına kadar yastıkta yatmaz , yastığa gerej yok. Benim çocuğa set aldim yorgan vs iki tane hic kullandi mi dersin. Küçücük bebeğin üstünü onlarla örtemiyorsun. En iyisi uyku tulumu , ilk zamanlar belki giyemez ama ben chicconun torbalı tulumunu almıştım. Daha sonra büyüdükçe değiştirdik. Yun takim derken herkade cok gerekli değil. Ama alınacaksa woonnar marka var. Ben oğluma onun tulumunu uyku tulumunu aldim harika birsey ama cok asiri pahali ama kalitr dersen mukemmel. Alt acma bezi cok ama cok gereksiz hic almadım m yani bez kumas olanlardan. 10 lu alt acmalar satiliyor.kullan at digeri hijyenik değil. Mesela bikac defa kullanıp atabilrisiniz. Ve bezi bırakana kadar ortalama 3 yaşına kadar gerekli ara ars alin şimdi hersey coK pahali.giysi konusunda evet cok gerekli. Onlar alınır. Birkaç şeyde vardi ama unuttum.
bi tane biberon varmış göğüs ucunun aynısıymışş ben belki onu alabilirim ya. Bi yandan emzirirken bi yandan sağarsam diye düşünmüştüm belki o zaman verilebilir yenidoğan 1-2 tane daha çok 3-6 almak lazımmış sonra büyüdükçe 6-9 a geçiliyomuş ona da acele etmeye gerek yok her şey elimizin altında zaten bugün sipariş veriyosun yarın geliyo ama bazı tatlış kıyafetlere insan dayanamıyor tabiimayıs bebesine yün yelekte abartılı. set mantıksız ilk basta ne yorgan ne yastık kullanılıyor. emzik seviyorum ben ben ona susturucu diyorum hatta emzik alınabilir biberona ilk zamanlar karşıyım. illa almıyorsa şırıngayla beslemek lazım. herşeyi yenidoğan almakta yanlış hele biraz iri bir bebekse bi ayda küçük geliyor yeni doğanlar. bunları konuşmaya çok var
ben mont işine de girmicem ya kasımda 6 aylık falan oluyolar ya onlar için böyle kışlık yumoş yumoş tulumlar var kuzu gibi oluyolar giyince aşırı tatlı buluyorum tabikii müslin candırr onun dışında küvet vs o şekilde kullanılcak temel şeyleri alıcam bende. Liste detaylı biz işimize gelenleri alıcaz kısacasıKesinlikle yaz çocuğu olacaklar ben de başlangıçta battaniye ve kışlık çok ürün almayacağım belki müslin örtü alırım 2-3 tane bi de sezon sonu mont bakabilirim indirimden
Hoşgeldin canım vardı da oraya yazmak yasak açtık diye o yüzden kendi halimizde devamke
Hayırlı olsun canım beni de listeye ekleyebilirsinHoşgeldin canım vardı da oraya yazmak yasak açtık diye o yüzden kendi halimizde devamke
Hemen ekliyim canım hoşgeldin tekrardanHayırlı olsun canım beni de listeye ekleyebilirsin
Yaş 33
1. Çocuk
Tahmini doğum 19.05.2022
Kese 5+2
Kalp atışı 6+2
İstanbul
O göğüs ucunu önermiyorlar ama canım bu ay yakın arkadaşım doğum yaptı o da alacaktı. Hatta göğüs ucu hiç yoktu ama doktor önermediAynen ben de öyle düşünüyorum yorgan yastık falan almayacağım. Zaten 1 yaşından sonra kullanılcak şeyleri de şimdiden almaya gerek yok
bi tane biberon varmış göğüs ucunun aynısıymışş ben belki onu alabilirim ya. Bi yandan emzirirken bi yandan sağarsam diye düşünmüştüm belki o zaman verilebilir yenidoğan 1-2 tane daha çok 3-6 almak lazımmış sonra büyüdükçe 6-9 a geçiliyomuş ona da acele etmeye gerek yok her şey elimizin altında zaten bugün sipariş veriyosun yarın geliyo ama bazı tatlış kıyafetlere insan dayanamıyor tabii
ben mont işine de girmicem ya kasımda 6 aylık falan oluyolar ya onlar için böyle kışlık yumoş yumoş tulumlar var kuzu gibi oluyolar giyince aşırı tatlı buluyorum tabikii müslin candırr onun dışında küvet vs o şekilde kullanılcak temel şeyleri alıcam bende. Liste detaylı biz işimize gelenleri alıcaz kısacası
Yoktur inşallah sen içini ferah tutİnşallah bir sıkıntı yoktur minikte