Ohh. Çok güzel ama di miBen de ekran koruma olarak ayarladım ultrason resmini![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh. Çok güzel ama di miBen de ekran koruma olarak ayarladım ultrason resmini![]()
Ay ben doğumla ilgili hicbir şey sormadım ya. 19unda benim kontrolde . Konuşsam mi ki simdidenKızlar bu arada doktora sordum eşim sezaryene giremezmiş. Gece refakatçi olarak sadece 1 kişi kalabilirmiş. Ben eşimin kalmasını isteyeceğim. Sabah ziyaretçi kabul ediliyor. Oda süslemesi ve fotoğrafçıya izin var. Ama ben fotoğrafçı çağırmayacağım.
Çok geçmiş olsun iyi ki önemli bi şey değildiKızlar bugün de sancım tutunca koştur koştur doktoruma gittim. Allahtan bişey yokmuş herşey normalmiş. 1 kg olmuş bizim kız. Bayram tatiline denk gelmesin diye 30 nisana doğuma karar verdik. 80 gün var doğumuma.![]()
ohhh valla çok iyi fikirrBence abart larıçok güzel oluyor vallahi. Sarjdayken bildirim geliyor ışık yanıyor bakıyorum bebişim karşımda
delirmek şart
![]()
Konuş bence canım en azından bilgin olurAy ben doğumla ilgili hicbir şey sormadım ya. 19unda benim kontrolde . Konuşsam mi ki simdiden
Teşekkür ederim canım benim. Bizim doktor anlayışlı ya tarih belli olsun kafamız rahat olsun kafasında.Çok geçmiş olsun iyi ki önemli bi şey değildiAyy çok heyecanlı ilk belirlenen doğum tarihi galiba grubumuzdan
sağlıkla gelsin minikk
ohhh valla çok iyi fikirr![]()
Benmde 5. Haftda iki gün kanamam olmştu ben 16. Haftaya kadar kullandım sonra bıraktık. Beni çok kötü etkiliyor progestan. Kabızlık yapıyor. İğne zaten iki gün acıyor. Bir sürü sıkıntı. Benm rahim uzunluğumada 42 dedi en son dr.Kızlar benim gibi progestanı hala kullanan var mı? 5. Haftada 1 damla kahverengi lekelenmem olmuştu o zamandan beri kullanıyorum hiç kesmedi doktorum. Rahim boyunu da 15. Haftada 32 , detaylıda 22. Haftada 35 mm ölçtü ama hala bırakmıyoruzGına geldi gerçekten fitilden
Ya bende sürekli fitilin akmasından bıktım ağızdan almadığım için diğer yan etkileri çok yaşamıyorum ama her akşam onu oraya koyması bile bi dertBenmde 5. Haftda iki gün kanamam olmştu ben 16. Haftaya kadar kullandım sonra bıraktık. Beni çok kötü etkiliyor progestan. Kabızlık yapıyor. İğne zaten iki gün acıyor. Bir sürü sıkıntı. Benm rahim uzunluğumada 42 dedi en son dr.
Bn her gttiğimde ne zaman bırakcaz diye darlıyordumYa bende sürekli fitilin akmasından bıktım ağızdan almadığım için diğer yan etkileri çok yaşamıyorum ama her akşam onu oraya koyması bile bi dertbenimkini düşük mü görüyor acaba ya bi sorayım bi dahakine. En son gittiğimde yine progestan yazdı bana diğer vitaminlerle birlikte. Bunları doğuma kadar kullanıcam dimi dedim, evet progestan hariç dedi o da dalgınlığıma geldi sormadım. 1 gün önce mi bırakcaz doktorrr bu neee
![]()
Progestan kullanmıyorum canım ama benim doktorum da rahim ağzı uzunluğunu artık ölçmüyorKızlar benim gibi progestanı hala kullanan var mı? 5. Haftada 1 damla kahverengi lekelenmem olmuştu o zamandan beri kullanıyorum hiç kesmedi doktorum. Rahim boyunu da 15. Haftada 32 , detaylıda 22. Haftada 35 mm ölçtü ama hala bırakmıyoruzGına geldi gerçekten fitilden
Ben de darlıyorum hatta ne zaman bitcek bu eziyet falan diyodum sen eziyet görmemişsin ne gebelerim var dediBn her gttiğimde ne zaman bırakcaz diye darlıyordumbence bırakın artık ya
![]()
Benim de en son detaylıda ölçüldüü bence sürekli ölçmeye gerek yokturr bi de 30 lu haftalarımızda ölçerler heralde diye düşünüyorumProgestan kullanmıyorum canım ama benim doktorum da rahim ağzı uzunluğunu artık ölçmüyorartık risk yok gerekte yok dedi bana, ölçmeye devam etmesi mi gerekiyordu acaba
![]()
Banada dr benzeri şeyler söyleyip duruyordu. Evet acıyor ama bebek için gerekli, evet acıyor ama herkes neler çekiyor. Bazen vitaminler için fln hep kullancakmym diyorm. Doğurunca bırakırsın dioBen de darlıyorum hatta ne zaman bitcek bu eziyet falan diyodum sen eziyet görmemişsin ne gebelerim var dedibaşka sağlık sorunları yaşamaktansa dedim içimden sustum artık ne diyim
![]()
30 nisanda kac haftalik oluyo acaba ??Kızlar bugün de sancım tutunca koştur koştur doktoruma gittim. Allahtan bişey yokmuş herşey normalmiş. 1 kg olmuş bizim kız. Bayram tatiline denk gelmesin diye 30 nisana doğuma karar verdik. 80 gün var doğumuma.![]()
Canım 30 nisanda benim bebiş 38+3 olacak30 nisanda kac haftalik oluyo acaba ??
Ya kizlar benimde 17 mayis gözüküyor normalde ama benim ilk kizim 38+2de olmustu. Bu zamanlarda olursa yine bu cocukta bayramdan hemen sonra oluyor. Ama simdi bayramdan sonra olursa bayramda bayramlasma olayi olacak. Annemler ablamlar kayinvalidemler esimin dedesigil amcasigil. Bu ekiple kesin gorusmemiz gerekecek. Ve dogum oncesi bide covid neyim olmayimsizce bayramdan once dogursamda bayramda da kimseyle gorusmesem mi en azindan bebegi bahane ederiz oyle. Ya da bayram tatilinde herkes eve gelmeye kalkar mi ki gerci kabul etmem ama ayni binada yasiyoruz. Offf bilemedim
sizce ne yapsam bayramdan once mi sonra mi dogursam siz olsaniz ne yapardiniz her turlu 38 hafta bitmis oluyo sanirim
Kızlar benim gibi progestanı hala kullanan var mı? 5. Haftada 1 damla kahverengi lekelenmem olmuştu o zamandan beri kullanıyorum hiç kesmedi doktorum. Rahim boyunu da 15. Haftada 32 , detaylıda 22. Haftada 35 mm ölçtü ama hala bırakmıyoruzGına geldi gerçekten fitilden
30 nisanda kac haftalik oluyo acaba ??
Ya kizlar benimde 17 mayis gözüküyor normalde ama benim ilk kizim 38+2de olmustu. Bu zamanlarda olursa yine bu cocukta bayramdan hemen sonra oluyor. Ama simdi bayramdan sonra olursa bayramda bayramlasma olayi olacak. Annemler ablamlar kayinvalidemler esimin dedesigil amcasigil. Bu ekiple kesin gorusmemiz gerekecek. Ve dogum oncesi bide covid neyim olmayimsizce bayramdan once dogursamda bayramda da kimseyle gorusmesem mi en azindan bebegi bahane ederiz oyle. Ya da bayram tatilinde herkes eve gelmeye kalkar mi ki gerci kabul etmem ama ayni binada yasiyoruz. Offf bilemedim
sizce ne yapsam bayramdan once mi sonra mi dogursam siz olsaniz ne yapardiniz her turlu 38 hafta bitmis oluyo sanirim
Arkadaşlar henüz 2.5 kilo aldim ama karnımın şiskinliginden inanılmaz rahatsiz olmaya başladım, bir de kilo alsam ne olacaktı bilmiyorum ,inanılmaz gergin karnım
Bence bayramdan sonra olsun doğum önceside aynı şeyleri bahane edilebilir ve o zaman daha mantıklı hem görmeye gelecekleri bebekte olmaz ortada30 nisanda kac haftalik oluyo acaba ??
Bence rahatsızlığın kiloyla pek ilgisi yokArkadaşlar henüz 2.5 kilo aldim ama karnımın şiskinliginden inanılmaz rahatsiz olmaya başladım, bir de kilo alsam ne olacaktı bilmiyorum ,inanılmaz gergin karnım