2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Bende akşamlrı aşırı gerginim az da yesem bi soda içiyorum davul gbi oluyorum dediğin doğru içeride durumlar karışık tabi bize de böyle yansıyor
Karnabahar yedim bugün gazdan şişkinlikten ölücem çocukta çıldırdı taklalar atıyor sanki

Aaaa hala mı veriyor seni unutmuş olmasın kız bi hatırlat ben iğnesini oluyordum 12. Haftada kestik şükür
Hahaha yok ya şeker sonuçlarını attığımda ilaç durumunu sordu progestan son 5 dedim baktım yine yazmış hepsine devam diyo bi dahaki gidişimde bi isyan daha edeyim de fitilde berbat kuzu ya koyması ayrı dert, o fitilin akması ayrıı bugün isyan mod

Kızlar eşimle kavga ettik. Küstü gitti bilgisayar başına kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Ağlamak istiyorum bi duygusallık bastırdı.

Ne oluyorsa akşamları oluyor zaten canım
Ay o şiş ve her an patlayacakmış hissi korkunç gerçekten
Senin miden bazı yiyecekler konusunda daha hassas o zaman.
Gaz için rezene çayı ve demlenmiş tane kimyon öneriyorlar belki denemek istersin

Kızlar eşimle kavga ettik. Küstü gitti bilgisayar başına kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Ağlamak istiyorum bi duygusallık bastırdı.
Agla bacim atma icine. Aglayinca insan rahatliyor. Bide icine atma git yuzune yuzune bagir rahatla. Uzmesin seni

Acaba fitil olarak kullanmayı bıraksanda gece yatmadan önce içsen nasıl olur? O zaman daha az rahatsız hissedersin belki canım.
Aşılama denediğimizde bende kullanmıştım ama gece yatmadan önce içiyordum herhangi bir yan etki yaşamamıştım

Bence de sen bi darla onu yine fitil berbat iğneye razıyım hiç kullanamadım ben öyle ayy

Pinky93
kızlar eşimle kavga ettik. Küstü gitti bilgisayar başına kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Ağlamak istiyorum bi duygusallık bastırdı.

Hamile bizmi onlarmı acaba bi alttan almak sakinleştirmek yokmu hiç boşver takılma
Ben lohusayken de benden beter Lohusaydı benim eşim zaten, alış canım sen erkekler maalesef böyle

O ağlak his 1 haftadir bende de var inanki hele akşam olunca o şişlik başlıyo nefes alamiyorum falan iyice daraliyorum bi ağlama hissi surekli beraberinde sinirlilik hali adama sarıyorum gülüyo halime daha çok sinir oluyorum hormonlar tavan bu ara benim berbat haldeyim hersey sorun kilo aldim diplerim cikti diye bile sinirleniyorum sonra diyorum manyakmisin kadin surekli sirtim belim boynum agri icinde off off bi doguraydik vaktiyle yarabbim

Canım halen kusuyorum ,bunuda nasil aldim bilmiyorum.Ama esim diyor ki sen bu çocuk hic buyumesin istiyorsun herhaldearkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu ve simdi de buyumesi zor ,gelişmiyor.Ona takmış kafayi.Yalan degil asla kilo almak istemiyorum ama elimde değil zaten,söylemesi ayıp aksam yemeğinde bir kase pırasa yedim iki kere çıkardım. Inanki bittim artık klozet yıkamaktan

Of vallahi çok kötü bi durum yaaa

Ya tetanoz aşısı olduğumuz gün banyo yasak mı bana bişey demedi hemşire ama varmı bilen?

Of vallahi çok kötü bi durum yaaa
Normalde ilk 3 ay gluten falan yemedim hic ,sağlıklı beslenmeye çalıştım ama son 3 ayda çıkarmadığım iyi hissettiren ne varsa onu yedim hepside gluten falanBu hic hoşuma gitmiyor ,bebek ve kendi sağlığım için. Aldığım kiloyu da muhtemelen ondan aldım ama ne yapayim yoruldum artık

Ya sen bişey almamışsınki 2,5 kg bebekle suyu zaten.

Arkadaşlar henüz 2.5 kilo aldim ama karnımın şiskinliginden inanılmaz rahatsiz olmaya başladım, bir de kilo alsam ne olacaktı bilmiyorum ,inanılmaz gergin karnım
Allah'ım ben kendimi nerelere atayım iki buçuk kilo valla hiç birşey doktordan geçen sefer azarı işittim bakalım bu sefer ne diyecek kilo başını aldı gidiyor ne güzel az kilo almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…