• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın benim de cumartesi, ilk defa 1 ay sürdü muayne aram.Insallah her şey yolundadır
Ay kuzum senin haftan kaçtı? Beraber heyecanlanalım. Sabah kargocular sağolsun erkenden uyandırdılar gele gide. Kızımın cicilerinin paketlerini açıp açıp odaya yığıyorum. Dün beşiği de kuruldu bakıp bakıp hülyalanıyorum. ☺️

Eveet ekledim tabii 😍 ya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende 🥺 eşim deniz istiyor ama 🤷🏻‍♀️ Son çare o olur heralde 😅

peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmak 😂 bazen diyorum deliricem heralde 😍
Ben ekran resmi yaptım ultrasonu .hep yanımda gibi :)

Ben de eşimi gönderip geri yatağaa 😂 sanki 10 a kadar uyumazsam uykumu alamicakmışım gibi 😂 ama gece 0 uyku gerçekten bölük pörçük ve bi tarafa çok yatarsam o tarafta ağrı hissediyorum hemen 😒
Benim de belimde ağrı oluyor ne tarafa yatsam gece de aynı parça parça wc seanslarından sonra kolayca dalamıyorum uykuya gece kalkıp kedi bebeklerimi de uyandırıp iki kuduruyoruz 😂

Geceleri ben vampir gibi evde dolaşıyorum bazen🙈 korkunç🙈
Evett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panik 😂 bi de ona açıklama yap oram ağrıdı buram ağrıdı ya da susadım ya da wc sonra hemen geri uyuyo ona da bi sinir oluyorum 😂😂😂
Ben ekran resmi yaptım ultrasonu .hep yanımda gibi :)
bu benim de aklıma geldi de dedim abartma larii 😂 neyse sizde varsa ben de yaparım beraber delirelim 😂
Benim de belimde ağrı oluyor ne tarafa yatsam gece de aynı parça parça wc seanslarından sonra kolayca dalamıyorum uykuya gece kalkıp kedi bebeklerimi de uyandırıp iki kuduruyoruz 😂
ohhhhh sendeki çok daha güzelmiş ya 😂 ben de ne zaman uyansam karnımda birileri kıpır kıpırrrr 😍 bu sefer iyice zor uyuyorum 😂

Ay kuzum senin haftan kaçtı? Beraber heyecanlanalım. Sabah kargocular sağolsun erkenden uyandırdılar gele gide. Kızımın cicilerinin paketlerini açıp açıp odaya yığıyorum. Dün beşiği de kuruldu bakıp bakıp hülyalanıyorum. ☺️
Bugün 27+6yım diye biliyorum canım valla😀😀😀 benim sat karışık,geç döllenme falan, izin aldıktan sonrasını cok takmadim kafaya.Ilk bebek olunca her şey daha heyecanlı oluyor ,anlıyorum. Ben bazen cok sakinim ,bazen cok heyecanlı, bazen cok gergin.Benim ilk doğumum da pek güzel anılarım yok o yuzden korkuyorum ama bu sefer rabbim izin verirse her sey cok guzel olacak ,inşallah sağlıkla

Benim doktor bugüne kadar hiç renkli ultrason olayına girmedi ,ben de girmedim açıkçası sağlığına iyi diyince cok şükür, cok teşekkürler hocam demekten😀 bu sefer ben de rica edeyim

Bugün 27+6yım diye biliyorum canım valla😀😀😀 benim sat karışık,geç döllenme falan, izin aldıktan sonrasını cok takmadim kafaya.Ilk bebek olunca her şey daha heyecanlı oluyor ,anlıyorum. Ben bazen cok sakinim ,bazen cok heyecanlı, bazen cok gergin.Benim ilk doğumum da pek güzel anılarım yok o yuzden korkuyorum ama bu sefer rabbim izin verirse her sey cok guzel olacak ,inşallah sağlıkla
İnşallah sağlıkla güzelce gelir canım ☺️

74FB167C-2F45-415E-BF3F-D640F660E320.jpeg

Kızlar ben de eşimin doğumgünü için şöyle bir şey yaptırmıştım yarın vereceğim çok heyecanlıyım 🤩

Kızlar ben de eşimin doğumgünü için şöyle bir şey yaptırmıştım yarın vereceğim çok heyecanlıyım 🤩
Ya çok anlamlı gerçekten. Eşimde onbeş gün önce doğum günümde kızımın ağzından bana kocaman bir çiçek yollamış ağlıcaktım ama iş yerindeym die ağlamadm🙈
Bunu yapan bir ben değilmişim ya uykuya dalamıyorum resmen sonra bir yerim ağrıyor kalkayım iki dolanayım derken üçü buluyorum 😄
benm ağrıdan ziyade sanki sürekli uykumu almşm gibi kalkıyorum. Gözlerm fln yanıyor ama bir türlü uyku moduna giremiyorm. Çok tuhaf. Hani hamile olmasam uyku ilacı alırdm🙈

Ya çok anlamlı gerçekten. Eşimde onbeş gün önce doğum günümde kızımın ağzından bana kocaman bir çiçek yollamış ağlıcaktım ama iş yerindeym die ağlamadm🙈

benm ağrıdan ziyade sanki sürekli uykumu almşm gibi kalkıyorum. Gözlerm fln yanıyor ama bir türlü uyku moduna giremiyorm. Çok tuhaf. Hani hamile olmasam uyku ilacı alırdm🙈
Hediyeyi ben seçtim ben vercem ama benim bile baktıkça ağlayasım geliyor 😅

Kızlar bugün de sancım tutunca koştur koştur doktoruma gittim. Allahtan bişey yokmuş herşey normalmiş. 1 kg olmuş bizim kız. Bayram tatiline denk gelmesin diye 30 nisana doğuma karar verdik. 80 gün var doğumuma. 🙏

Kızlar bu arada doktora sordum eşim sezaryene giremezmiş. Gece refakatçi olarak sadece 1 kişi kalabilirmiş. Ben eşimin kalmasını isteyeceğim. Sabah ziyaretçi kabul ediliyor. Oda süslemesi ve fotoğrafçıya izin var. Ama ben fotoğrafçı çağırmayacağım.

Evett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panik 😂 bi de ona açıklama yap oram ağrıdı buram ağrıdı ya da susadım ya da wc sonra hemen geri uyuyo ona da bi sinir oluyorum 😂😂😂

bu benim de aklıma geldi de dedim abartma larii 😂 neyse sizde varsa ben de yaparım beraber delirelim 😂

ohhhhh sendeki çok daha güzelmiş ya 😂 ben de ne zaman uyansam karnımda birileri kıpır kıpırrrr 😍 bu sefer iyice zor uyuyorum 😂
Bence abart ları 🤣🤣 çok güzel oluyor vallahi. Sarjdayken bildirim geliyor ışık yanıyor bakıyorum bebişim karşımda 🤣🤣 delirmek şart 🤣

Back