2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bu arada sizden ülkesel şartlardan dolayı biraz geri geliyorum ama bizimde kız olduğumuz kesinleşti adını Azra koymay karar verdik. L Larissa cim ekleyebilirsin tabloya hersey yolunda dedi artik birdaha 32. Haftada gidicem. Ama kizlar hamilelerin duasi cikar ondan sizden dua bekliyorum yakinda hastaneye dogum hakkinda konusmaya gidicem ve ordaki kurulu sezeryana ikna etmem lazim o yuzden bana dua edermisiniz. Bu konunun stresi zaten yeterince zor ustune bide red yersem daha sikintili olucak. Vi arada buda bizim minigin resmi

Eklentiler

• 11EDC19E-53F6-4AA9-8B6C-9B01AE168EA5.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 44
Yaaa teyzesi yesiin bal suratı maşallah canım bizim oğluşlardaki bu inat kimsede yok ikimiz de tek tarafını görüyoruz yüzlerinin buna da şükür

Hiçç dert etmeyin, benim de genelde düşük allah yardım ediyor hemen olup bitiyor İnşallah sizde sorunsuz atlatırsınız

Hemne ne yandık ahh uykusuzluktan ne hale gelicez şurda imkan varken uyunmuyor da
Ben ilk hamileligimde biraz bu konuda cahildim 34. Haftaya kdar hic rapor almadan calistim sonrasinda da hic evde rahat durmuyodum kekler tatlilar pastaneye donmustu ev sonra oglum dogunca bide uykusuz bebek olunca dilim yanmisti simdi raporluyum yattigim yerden kalkmiyorum desem yeri ama gece tivalete uyandigim zaman aklima birsey takiliyor uyu uyuyabilirsen

Hiçç dert etmeyin, benim de genelde düşük allah yardım ediyor hemen olup bitiyor İnşallah sizde sorunsuz atlatırsınız
Sizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5

Sizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5
Benim genelde düşük. 9-5, 9-6. En erken saatte giderseniz bir de uzun sürmezse sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Orda nasıl oluyor bilmiyorum tansiyon durumunuzu söylerseniz ona göre bi yükleme yaparlar belki.
Benim 1 saatte bitmiş oldu bu süre normal bence. Bazı doktorlar 2.saatte bitiriyor o biraz daha zor olabilir.

Yaaa teyzesi yesiin bal suratı maşallah canım bizim oğluşlardaki bu inat kimsede yok ikimiz de tek tarafını görüyoruz yüzlerinin buna da şükür
Çok şükür canım hele bir doğsunlar her yerleri ısırılcak başka çare yok

Tansiyonun düşüklüğü iyi diyorlar gebelikte benm ebe ölçüp düşük die hep seviniyor banada hep böyle olur inşallah falan fiyor 8/5 9/6 benmde

Ne yazikki burda durumunuza gore bisey yapmazla prosedur neyse o ve benimki iki saatlik ustelik saglik ocaginda oturmak zorundayim hemen disarda atabada bile oturmama izin yok neymis iki hareket bile seker yakiyomus. Umarim benimkide cabucak biter

Bende o kadar uzamadi en azından dediğim gibi büyük eşyalar oğlumdan tamam arabası küveti beşiği tabi alınacak eşyalar var daha

Bende o kadar uzamadi en azından dediğim gibi büyük eşyalar oğlumdan tamam arabası küveti beşiği tabi alınacak eşyalar var daha
Bende mobilya birtek yatak buyuk esyada araba gerisi hep kucuk seyler ama o kucuklerde bitmiyo sanki

Bende mobilya birtek yatak buyuk esyada araba gerisi hep kucuk seyler ama o kucuklerde bitmiyo sanki
Aynen bı kaç gün sonra tekrar birşeyler almaya çıkacağım deterjanı şampuanı ıslak mendili kremi pudrası ağız mendilleri bir kaç zıbın battaniyesi hastane çıkışi kendime hastahene için pijama takımı biberini emziği varda varr dün indirimde bez görünce aldim bir paket sonrasını dünyaya geldikten sonra bakariz

Ne yazikki burda durumunuza gore bisey yapmazla prosedur neyse o ve benimki iki saatlik ustelik saglik ocaginda oturmak zorundayim hemen disarda atabada bile oturmama izin yok neymis iki hareket bile seker yakiyomus. Umarim benimkide cabucak biter
Güzel düşünelim güzel olsun Sorun yaşayan çok çok nadir oluyor bence sizde bir sorun yaşamayacaksınız

Ben de aynıyım dün yarım saat bir şey yaptıysam 1 saat oturdum, 1 saat yaptıysam 2 saat oturdum
Ne yapalım hareket harekettir buna şükür

Ne kadarrr büyümüşşş maşallah ona Allahım nasılda nazlı yarısını göstermiş ilk kez 1 kiloların üstünü görüyoruz darısı başımıza inşallah

O ne öyle bee arabaya gidinceye sanki bir şey mi olacak

İlk kiloya geçen A Atalanteda olmuştu sanırım ne güzel ama bizlerinkide gecmistir belki

Aaa evet kizlar lutfen benim tosun kizimin hakkini yemeyin 26 haftalikken 1.116 gram cikarak rekoru benim kizim kirdi
Ablam diyo ki yarmagül geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…