Annesi yicek onuYaaa çen cool erkekmi olçan ne bu gizem bebeğimmmm
Kocaman olmuşş ya maaşallh sana
Yaaa teyzesi yesiin bal suratı maşallah canımMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Artık birleştirip bakacağız
Her şey yolunda çok şükür1216 gr. 37 cm. olmuşş
Hiçç dert etmeyin, benim de genelde düşük allah yardım ediyor hemen olup bitiyorCok sevindimmmgozunuz aydin artik ins hic soru isaretiyle karsilasmadan bebegenizi kucaginiza saglikla alirsiniz
Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sanki
Bende yarin gidicem ama dusuk tansiyonla basim dertte ac karnina nasil basaricam bilmiyorum
Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandik
Ben ilk hamileligimde biraz bu konuda cahildim 34. Haftaya kdar hic rapor almadan calistim sonrasinda da hic evde rahat durmuyodum kekler tatlilar pastaneye donmustu ev sonra oglum dogunca bide uykusuz bebek olunca dilim yanmistiHemne ne yandıkahh uykusuzluktan ne hale gelicez şurda imkan varken uyunmuyor da
Sizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5Hiçç dert etmeyin, benim de genelde düşük allah yardım ediyor hemen olup bitiyorİnşallah sizde sorunsuz atlatırsınız
Benim genelde düşük. 9-5, 9-6. En erken saatte giderseniz bir de uzun sürmezse sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Orda nasıl oluyor bilmiyorum tansiyon durumunuzu söylerseniz ona göre bi yükleme yaparlar belki.Sizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5
Çilekli güzelmi acabaSağol canım çilekliydi içtim midem kötü olmadı ama çarptı gibi oldu kafam bir hoş oldu açlık 92 çıktı burası sağlık ocağı diğerleri tam olarak yarın çıkacak 1.saat kanı için bekliyorum daha
Çok şükür canımYaaa teyzesi yesiin bal suratı maşallah canımbizim oğluşlardaki bu inat kimsede yok ikimiz de tek tarafını görüyoruz yüzlerinin buna da şükür
Tansiyonun düşüklüğü iyi diyorlar gebelikte benm ebe ölçüp düşük die hep seviniyor banada hep böyle olur inşallah falan fiyorSizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5
Ne yazikki burda durumunuza gore bisey yapmazla prosedur neyse oBenim genelde düşük. 9-5, 9-6. En erken saatte giderseniz bir de uzun sürmezse sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Orda nasıl oluyor bilmiyorum tansiyon durumunuzu söylerseniz ona göre bi yükleme yaparlar belki.
Benim 1 saatte bitmiş oldu bu süre normal bence. Bazı doktorlar 2.saatte bitiriyor o biraz daha zor olabilir.
Bende o kadar uzamadi en azından dediğim gibi büyük eşyalar oğlumdan tamam arabası küveti beşiği tabi alınacak eşyalar var dahaCok sevindimmmgozunuz aydin artik ins hic soru isaretiyle karsilasmadan bebegenizi kucaginiza saglikla alirsiniz
Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sanki
Bende yarin gidicem ama dusuk tansiyonla basim dertte ac karnina nasil basaricam bilmiyorum
Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandik
Bende mobilya birtek yatak buyuk esyada araba gerisi hep kucuk seyler ama o kucuklerde bitmiyo sankiBende o kadar uzamadi en azından dediğim gibi büyük eşyalar oğlumdan tamam arabası küveti beşiği tabi alınacak eşyalar var daha
Aynen bı kaç gün sonra tekrar birşeyler almaya çıkacağım deterjanı şampuanı ıslak mendili kremi pudrası ağız mendilleri bir kaç zıbın battaniyesi hastane çıkışi kendime hastahene için pijama takımı biberini emziği varda varr dün indirimde bez görünce aldim bir paket sonrasını dünyaya geldikten sonra bakarizBende mobilya birtek yatak buyuk esyada araba gerisi hep kucuk seyler ama o kucuklerde bitmiyo sanki
Güzel düşünelim güzel olsunNe yazikki burda durumunuza gore bisey yapmazla prosedur neyse ove benimki iki saatlik ustelik saglik ocaginda oturmak zorundayim hemen disarda atabada bile oturmama izin yok neymis iki hareket bile seker yakiyomus. Umarim benimkide cabucak biter
Ben de aynıyımEvet ya benim ilk bebek bana da hep aynısını söylüyorlar uyuyabildiğin kadar uyu bu günleri çok arayacaksın diye ama uyuyabilsem zaten uyuyacağımtuvaleti hiç sormayın artık her on beş yirmi dakikada gitmeye başladım
Ben de biraz ev temizliği yapmayı deneyeyim hayır yarım saat temizlik yapsam bir saat oturuyorum o da tam olmuyor artık ama
Güzeldi canım da aç karna içince ağır geldi başım bi sersem oldu benim midem iyiydi amaÇilekli güzelmi acabaelmalı eh işteydi.
Ne kadarrr büyümüşşş maşallah onaMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Artık birleştirip bakacağız
Her şey yolunda çok şükür1216 gr. 37 cm. olmuşş
O ne öyle bee arabaya gidinceye sanki bir şey mi olacakNe yazikki burda durumunuza gore bisey yapmazla prosedur neyse ove benimki iki saatlik ustelik saglik ocaginda oturmak zorundayim hemen disarda atabada bile oturmama izin yok neymis iki hareket bile seker yakiyomus. Umarim benimkide cabucak biter
A Atalanteda onunkisi sayılmaz bebiş 2 hafta önden gidiyodu dermişimşaka şaka maşallah minnoşlarımızaa ayy bi kilolara geçişlerde çok heyecanlıı bu hafta bitişinde geçer bence bizimkiler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?