• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Normalde sonuçlar yarın çıkacak başka daha büyük şehre gidiyor çünkü kan Sağlık ocağındaki kızlarla sohbetimiz olduğundan onlar şeker ölçüm cihazıyla bakıverdiler orda açlık 92 1.saat 100 2.saat 85 çıktı bu değerlere yakın çıkarsa bile süper olur 🤲🏼 😊
Ohh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heralde 😄 yiyin icin gonlunzuce artik

Ohh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heralde 😄 yiyin icin gonlunzuce artik
Aslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin 🙈🤣

Aslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin 🙈🤣
Valla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorum 🤣🤣 ama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence 👍🏼👍🏼

Valla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorum 🤣🤣 ama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence 👍🏼👍🏼
Ben de belki sondur diye magnolia yedim 12ydi🤤🙊🥲🥲
Benimde normaldir inşallah allahım çok amiinnn🥺🥺

bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatler🙆🏼‍♀️😃allah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum🙄🙈😃

bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatler🙆🏼‍♀️😃allah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum🙄🙈😃
Hahahaha yalnız olmadığımı bilmek bi yandan çok güzelmiş 😂 gece gece tatlı perileri geliyosa bize demekki 😂😂 ben de şekerim yok diye tatlıya hiç hiç hayır demiyorum 🤓
N Neess bence güzel çıkıcak değerleriin. Sisteme düşmüyor mu kuzu akşam olmadan öğrenirdin hemen sonuçlanıyo ama seninki muayenehane olduğu için bilemediim

Ay kizlar ya aşırı çatı agrisi ceken var mi?? Vajinadaki kemigim oyle bir agriyor ki yataktan saga sola donemiyorum. Dun biraz hafiften temizlik yaptim kendimi cok yormamaya calistim ama o mu etkiledi bilmiyorum. Butun gece asla kimildayamadim ve sabah kalktim hala ayni adim atarken falan sanki kemigim kirilmis gibi agriyor. Yatarken kimildamazken iyi ama ayaga kalkinca.. cok felaket bi agri bu. Hep oluyodu arada ama bu kadar uzun sureli olmuyodu ve geciyodu hemen. Bi gecmedi dun geceden beri. Yazik 3 yasindaki kizim bile yururken elimi tutuyo benim o halime acidi uzuldu cocugum 😅 kiyamam ya cok uzuluyorum kizima, uzuluyor beni boyle gorunce. Ahh ahh ne zor analik..
Bende de oluyor o ağrı. Özellikle geceleri.. bir de çit çit ses geliyor kemikten de 😅 sağ sola dönmeler çok acılı artık. Bir de bende yeni durum nefes almaların çok zorlaştı. Biraz yürüsem iş yapsam nefes nefese kalıyorum 🙄 daha nerdeyse 3 ayımız var, biraz erken mi diye düşünmüyor değilim bu agirlasmalar için

Ooyy onu da çok severim🤤🤤 şekerim normal çıkarsa lokumlar bisküviler alınsınn🥳🥳🥳
Doğumdan sonra her şey gaz yapıyor doğuma kadar yediklerimiz kâr bence😅
Hahahaha yalnız olmadığımı bilmek bi yandan çok güzelmiş 😂 gece gece tatlı perileri geliyosa bize demekki 😂😂 ben de şekerim yok diye tatlıya hiç hiç hayır demiyorum 🤓
N Neess bence güzel çıkıcak değerleriin. Sisteme düşmüyor mu kuzu akşam olmadan öğrenirdin hemen sonuçlanıyo ama seninki muayenehane olduğu için bilemediim
Kuzum sistem yok😅 muayenehaneden gelip alınan kanları alıp analize götürüyorlar. Sonra da sonuçları söylüyorlar. Hemşire beni arayacak bakalım içimde kötü bir şey yok ama oladabilir tabii🥲

Ooyy onu da çok severim🤤🤤 şekerim normal çıkarsa lokumlar bisküviler alınsınn🥳🥳🥳
Doğumdan sonra her şey gaz yapıyor doğuma kadar yediklerimiz kâr bence😅

Kuzum sistem yok😅 muayenehaneden gelip alınan kanları alıp analize götürüyorlar. Sonra da sonuçları söylüyorlar. Hemşire beni arayacak bakalım içimde kötü bir şey yok ama oladabilir tabii🥲
Aynen o yüzden kaderin beklemek beklemek 😅 benim de içimde kötü bi his yok ya, yüksek çıkıcak olsa bi tık belli ediyo sanki kendini 🙏🏼
O zaman senin de normal çıkınca kendimize lokum bisküvi ısmarlıyoruz 😂

Kızlar beşik geldi kurması kaldı bizim ardiye olarak kullandığımız küçük odaya kurcaz şimdilik doğum yaklaşınca yatak odasına alcaz beşiği ayakları da var rahat taşınır. Ben küçük odayı topladım heyecandan kargocunun girişe bıraktığı koliyi açtım parçaları yatağı uyku setini falan herşeyi küçük odaya taşıdım tek tek. Şimdi 1 saate aşim gelecek heyecanla onu bekliyorum kurmak için. Dün trendyoldan aldığım ürünlerden depend de geldi bu arada. Geriye kaldı 36 tane kargo 😂😂

Ahh bizim o kendimizi kandırmalarımız 🤪 inşallah canım benim kızımın ismini de tabloya eklemişsin bakınca mutlu oldum 🥰 sende hiç belli değil mi isim seçeneklerin var mı

Benim de aklımda şu var kaç gündür eşimin doğumgünü perşembe günü şeker çıksa da son kez o gün 1 dilimcik yesem hemen bişi olmaz dimi diyorum kendimi avutuyorum pasta yicem ya 🤣🤣🤣

Kızlar beşiğin içinden kurulum klavuzu çıkmadı uyku seti olarak da yan koruma yatak lastıklı çarşaf cibinlik ve bir tane yastık çıktı. Hani nevresim hani yorgan vallahi sinirim bozuldu aradım yarın döneceklermiş babymall 😡

Aynen o yüzden kaderin beklemek beklemek 😅 benim de içimde kötü bi his yok ya, yüksek çıkıcak olsa bi tık belli ediyo sanki kendini 🙏🏼
O zaman senin de normal çıkınca kendimize lokum bisküvi ısmarlıyoruz 😂
Oğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugün😅
Normal çıkmazsa da A Atalanteda gibi kaçamak yaparım ilk kaçamağım lokum bisküvi olur artık😂😂

Ahh bizim o kendimizi kandırmalarımız 🤪 inşallah canım benim kızımın ismini de tabloya eklemişsin bakınca mutlu oldum 🥰 sende hiç belli değil mi isim seçeneklerin var mı
Eveet ekledim tabii 😍 ya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende 🥺 eşim deniz istiyor ama 🤷🏻‍♀️ Son çare o olur heralde 😅
Oğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugün😅
Normal çıkmazsa da A Atalanteda gibi kaçamak yaparım ilk kaçamağım lokum bisküvi olur artık😂😂
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmak 😂 bazen diyorum deliricem heralde 😍

Eveet ekledim tabii 😍 ya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende 🥺 eşim deniz istiyor ama 🤷🏻‍♀️ Son çare o olur heralde 😅

Deniz güzel isim zaten 💙🤗

Annelik gerçekten daha şimdiden delilik😍😍
Benim teyzem doğduğunda karar verdi kızının adına😅 bu gidişle senin minnoşunda o zaman belli olcak artık karar veriinn😍😍

Back