• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay kizlar ya aşırı çatı agrisi ceken var mi?? Vajinadaki kemigim oyle bir agriyor ki yataktan saga sola donemiyorum. Dun biraz hafiften temizlik yaptim kendimi cok yormamaya calistim ama o mu etkiledi bilmiyorum. Butun gece asla kimildayamadim ve sabah kalktim hala ayni adim atarken falan sanki kemigim kirilmis gibi agriyor. Yatarken kimildamazken iyi ama ayaga kalkinca.. cok felaket bi agri bu. Hep oluyodu arada ama bu kadar uzun sureli olmuyodu ve geciyodu hemen. Bi gecmedi dun geceden beri. Yazik 3 yasindaki kizim bile yururken elimi tutuyo benim o halime acidi uzuldu cocugum 😅 kiyamam ya cok uzuluyorum kizima, uzuluyor beni boyle gorunce. Ahh ahh ne zor analik..

😂😂Sesli güldüm😂inşallah daha çok var benim kontrole
Benim de çook 3 martta 😄 ama 28. Haftada kan uyuşmazlık iğnesi olucam o zaman görürüm heralde minnakımıı
Kızlar bu arada sizden ülkesel şartlardan dolayı biraz geri geliyorum ama bizimde kız olduğumuz kesinleşti adını Azra koymay karar verdik. L Larissa cim ekleyebilirsin tabloya 😂 hersey yolunda dedi artik birdaha 32. Haftada gidicem. Ama kizlar hamilelerin duasi cikar ondan sizden dua bekliyorum yakinda hastaneye dogum hakkinda konusmaya gidicem ve ordaki kurulu sezeryana ikna etmem lazim o yuzden bana dua edermisiniz. Bu konunun stresi zaten yeterince zor ustune bide red yersem daha sikintili olucak. Vi arada buda bizim minigin resmi 😊
Yaaa bu miniklerin hepsi birbirinden tatlıı hepsini yicemm 😍😍 ağza burna bak ya minnoş kızz 💕
O zaman ekliyorum Azra hanımı 😍 inşallah gönlünden geçen gibi olsun doğum şeklinde canım benim
Tansiyonun düşüklüğü iyi diyorlar gebelikte benm ebe ölçüp düşük die hep seviniyor banada hep böyle olur inşallah falan fiyor🙄 8/5 9/6 benmde
benim de böylee yalnız değilmişim çok sevindiim. Zayıfız diye mi böyle acaba 🙄 gerçi zayıftık demeliyim 😂😂
Aaa evet kizlar lutfen 😂😂 benim tosun kizimin hakkini yemeyin 26 haftalikken 1.116 gram cikarak rekoru benim kizim kirdi 😂😂
Ablam diyo ki yarmagül geliyo 😂😂😂
hahahahaha ahh ne güldüm yaa 😂 önden gidiyosa bi tık erken mi oluyo acaba doğum?

Kızlar selam sabahtan beri karnım ağrıyor bir de ben Antalya’da yaşıyorum sabah ağrımdan uyuyayım dedim fırtına çıkmış yağmur falan bi baktım kalkınca balkona benim sivri zeka kocam bana iyilik olsun diye çamaşır asmış sen o çamaşırlık uç mandal da takmamış kıyafetlere balkon savaş yeri yağmurda uça uça topladım inşallah aşağıya düşmemiştir kıyafet. Adamı boğuverecem yeminle. 😢

Ay bilsen de bilmesen de kâr etmiyor işte.Besiğe bakıyorum, besik bana bakiyor 🤣 o zamanda canımız gidecek 5 dakika uyuyalım diye .Ama rabbim hazırlıyor iste uykusuzluğa ,gerci doğunca pekte hazırlanmış hissetmiyorsun da😅 resmen suyu azalttım gene de durmadan çişe gidiyorum yahu
Ben suyu da azaltamıyorum enfeksiyon korkusuna hem ağlarım hem giderim misali paşa paşa gidiyorum on beş dakikada bir 😄doğunca çektiğin tüm sıkıntıları unutacaksın yoksa kimse ikinciyi doğurmazdı unutmasa diyorlar öyle mi olacak bakalım aman sağlıklı gelsin de ben bunları çekmeye razıyım biraz büyüsün anayım ben ana seni doğurana kadar neler çektim diye anlatacağım çocuğa 😂

Merhaba teyzelerimm🐣
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyor🥲 Kafası hep kuytu köşelerde saklanıyor😅 önce sağ, sonra sol tarafını gördük😅
Artık birleştirip bakacağız😂
Her şey yolunda çok şükür🥰 1216 gr. 37 cm. olmuşş😍
Oy maşallah o ağzı burnu yerim 🧿💙nasıl da güzel uyuyor benimki de göstermiyor iki seferdir ultrasona bakmaktan bir hal olduk hep eliyle kapatıyor yüzünü bir dahaki sefere inşallah görürüz ya renkli ultrasondan kime benzediğini bile görebiliyoruz bazen demişti doktorum

Ben de uyuyamıyorum yaa sabah da 11e kadar uyuyorum iyice nevrim şaştı
Bu haftalarda uykusuzluk normalmiş ama yani öyle olunca da geç uyu geç uyan ilaç saatleri gidiyor sonra alıyor insanı bir telaş 😄o içerde memnun halinden isterse uyutuyor annesini istemezse uyutmuyor ama o istediği zaman uyuyor maşallah sonra alıyor insanı bir telaş yok hareket etti etmedi gelsin bir sağlıkla mıncıklayacağım onu bugünleri düşünüp 😄😄

Ben suyu da azaltamıyorum enfeksiyon korkusuna hem ağlarım hem giderim misali paşa paşa gidiyorum on beş dakikada bir 😄doğunca çektiğin tüm sıkıntıları unutacaksın yoksa kimse ikinciyi doğurmazdı unutmasa diyorlar öyle mi olacak bakalım aman sağlıklı gelsin de ben bunları çekmeye razıyım biraz büyüsün anayım ben ana seni doğurana kadar neler çektim diye anlatacağım çocuğa 😂
Evet unutuyorsun ,ben ozellikle hamileligimi cok cok özlemiştim 😄

Oy maşallah o ağzı burnu yerim 🧿💙nasıl da güzel uyuyor benimki de göstermiyor iki seferdir ultrasona bakmaktan bir hal olduk hep eliyle kapatıyor yüzünü bir dahaki sefere inşallah görürüz ya renkli ultrasondan kime benzediğini bile görebiliyoruz bazen demişti doktorum
Evet benim oğluma doktor demisti tıpkı babasi diye.Esimde odadan çıkınca sallıyor demisti nerden bilecek o kadarını. Ama oğlum doğdu copy paste babası😅

Kızlar selam sabahtan beri karnım ağrıyor bir de ben Antalya’da yaşıyorum sabah ağrımdan uyuyayım dedim fırtına çıkmış yağmur falan bi baktım kalkınca balkona benim sivri zeka kocam bana iyilik olsun diye çamaşır asmış sen o çamaşırlık uç mandal da takmamış kıyafetlere balkon savaş yeri yağmurda uça uça topladım inşallah aşağıya düşmemiştir kıyafet. Adamı boğuverecem yeminle. 😢
Kendince iyilik etmiş ,düşünmemiştir,kızma yazık. Benim de 2 gün belim ve karnım çok ağrıdı bugün bir tık daha iyiyim.Artik her türlü ağrı mubah bize

Kendince iyilik etmiş ,düşünmemiştir,kızma yazık. Benim de 2 gün belim ve karnım çok ağrıdı bugün bir tık daha iyiyim.Artik her türlü ağrı mubah bize
Kuzum iyilik için yapmış da bari mandal taksaydı 🤦‍♀️ Neyse hallettim napayım. İlk kez bir yerim ağrıdı hamileliğin başından beri. İlk kez ağırlaştığımı hissettim kuzum bugün tam 27. Haftaya girdim ve bingo ağırlaştım. Hadi bakalım 🤔

Evet unutuyorsun ,ben ozellikle hamileligimi cok cok özlemiştim 😄
Bir tek o lanet bulantıları ve tiksinmeleri özlemem sanıyorum ama onun dışında insanın içinde kendinden ve eşinden bir canlı bir parça büyütmesi mucizevi bir olay umarım sağlıkla alırız kucağımıza ☺️💕🤲🏻

Kızlar babymalldan aldığım beşik kargoya verilmiş dağıtıma çıkmış ama sürat kargo şubesi kesinlikle telefonları açmıyor. Çağrı merkezi 18.00a kadar bekleyin diyor ne ilgisizler ya. Öyle mal mal bekliyorum afedersiniz. Beşik gelsin montajcı çağırıcam taktırcam. En iyisi odayı toplayım napayım😢

Merhaba teyzelerimm🐣
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyor🥲 Kafası hep kuytu köşelerde saklanıyor😅 önce sağ, sonra sol tarafını gördük😅
Artık birleştirip bakacağız😂
Her şey yolunda çok şükür🥰 1216 gr. 37 cm. olmuşş😍
Oyy minnoş miniiik maşallah sanaa🥰🥰 geç gittin gramlardan kilolara geçişi yakaladın iyi oldu💃💃

Sağol canım çilekliydi içtim midem kötü olmadı ama çarptı gibi oldu kafam bir hoş oldu açlık 92 çıktı burası sağlık ocağı diğerleri tam olarak yarın çıkacak 1.saat kanı için bekliyorum daha
Benmde açlık 90 küsürdü , biraz dikkat et şekere hamura dedi doktor, yürüyüş yap yürüyüşle bile düşüyor dedi🙏🏻

Normalde sonuçlar yarın çıkacak başka daha büyük şehre gidiyor çünkü kan Sağlık ocağındaki kızlarla sohbetimiz olduğundan onlar şeker ölçüm cihazıyla bakıverdiler orda açlık 92 1.saat 100 2.saat 85 çıktı bu değerlere yakın çıkarsa bile süper olur 🤲🏼 😊

Back