Günaydın canım benim, değildir değildir covid. Eve geçince ballı limonlu ılık su iç belki biraz boğazını yumuşatırGünaydın kızlar, bagazim ağrıyor bakalim hayırlısıasmye tiroit ilaci yazdırmaya gidecegim ama boğazıma yapacak bir şey yok ,umarım covid değildir, muaynede olmama gerek yok ne yapayım ilac içemeyeceğim.
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz, diğer kanları da sorunsuz ver inşallahİlk kan ve çilekli içecek tamam
Gayet güzeldi içerken bir sorun yaşamadım
Evet ya benim ilk bebek bana da hep aynısını söylüyorlar uyuyabildiğin kadar uyu bu günleri çok arayacaksın diye ama uyuyabilsem zaten uyuyacağımBen de uzun suredir uyuyamiyorum ,3 ye doğru dalıyorum ,4 de ,6 da uyanıyorum, hic kalite de yok,dinlenme de yok.Bebegin yatağına bakiyorum diyorumki 3 ay sonra 5 dakika uyku diye öleceksin, uyu iste diyorum yokBiraz dalınca tuvaletim geliyor hep aynı döngü
Ben de biraz ev temizliği yapmayı deneyeyim hayır yarım saat temizlik yapsam bir saat oturuyorum o da tam olmuyor artık amaGeçen hafta bende öyleydimsağa dönsem olmadı, sola dönsem olmadı. Bu hafta bazen her zamankinden erken uyandım, gün içinde daha çok yoruldum vs. daha güzel uyuduğumu farkettim
Ben de psikolojik olarak değildir diye ötelemeye çalışacağım, sağlasın canimGünaydın canım benim, değildir değildir covid. Eve geçince ballı limonlu ılık su iç belki biraz boğazını yumuşatır
Ay bilsen de bilmesen de kâr etmiyor işte.Besiğe bakıyorum, besik bana bakiyorEvet ya benim ilk bebek bana da hep aynısını söylüyorlar uyuyabildiğin kadar uyu bu günleri çok arayacaksın diye ama uyuyabilsem zaten uyuyacağımtuvaleti hiç sormayın artık her on beş yirmi dakikada gitmeye başladım
Ben de biraz ev temizliği yapmayı deneyeyim hayır yarım saat temizlik yapsam bir saat oturuyorum o da tam olmuyor artık ama
Masallah kocaman olmuş artık resmen kilolarla büyüyorlar, maşallah maşallahMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Artık birleştirip bakacağız
Her şey yolunda çok şükür1216 gr. 37 cm. olmuşş
Ama ben bu bal suratı yerim annesiiiMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Maşallah prensine ne kadar tatliı çıkmış annesiMerhaba teyzelerimm
İlk kiloya geçen A Atalanteda olmuştu sanırım ne güzel ama bizlerinkide gecmistir belkiAma ben bu bal suratı yerim annesiiioy maşallah oğluşa ya pek nazlı ama yine de hiç göstermem demiyor veee ilk kilolara geçiş nessciğimle başladı bunu da unutmayız
Ben de uyuyamıyorum yaa sabah da 11e kadar uyuyorum iyice nevrim şaştıUyuyamıyorum bir ben değilim galiba gece kuşuÇok uykulu giriyorum yatağa ama uyumam üçü dördü buluyor sabah yorgun uyanıyorum sonra anlamıyorum bebiş heralde annesini doğduktan sonraki düzenine hazırlıyor şu an pır pır dönüyor tekmeliyor tam uyunacak saatte ayakta benimki
A Atalanteda onunkisi sayılmaz bebiş 2 hafta önden gidiyodu dermişim
A Atalanteda onunkisi sayılmaz bebiş 2 hafta önden gidiyodu dermişimşaka şaka maşallah minnoşlarımızaa ayy bi kilolara geçişlerde çok heyecanlıı bu hafta bitişinde geçer bence bizimkiler de
Sağol canım çilekliydi içtim midem kötü olmadı ama çarptı gibi oldu kafam bir hoş oldu açlık 92 çıktı burası sağlık ocağı diğerleri tam olarak yarın çıkacak 1.saat kanı için bekliyorum dahaYaaaa N Neess resmen o kadar kilo almş mı ya bıdığınölürüm onların kilolarına şeker yüklemesi umarm herkesin güzel geçer dogavekitaplar
Çok şükür büyüyorlar canımMasallah kocaman olmuş artık resmen kilolarla büyüyorlar, maşallah maşallah
Ayy çok şükür kuzum yarım yarımda olsa elimiz boş dönmüyoruzzAma ben bu bal suratı yerim annesiiioy maşallah oğluşa ya pek nazlı ama yine de hiç göstermem demiyor veee ilk kilolara geçiş nessciğimle başladı bunu da unutmayız
Teşekkür ederiz sıra sizinkilerdeMaşallah prensine ne kadar tatliı çıkmış annesiartık yavaştan kiloları görüyoruz
Ay almış valla miniciğim benim büyüyorlarYaaaa N Neess resmen o kadar kilo almş mı ya bıdığınölürüm onların kilolarına şeker yüklemesi umarm herkesin güzel geçer dogavekitaplar
Merhaba teyzelerimm
Cok sevindimmmTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sankiBenim ikinci çocuk olduğu için fazla bir ihtiyaç yok çünkü oğlumdan kalan küvet takımi anne yani beşiği muslin falan var ama yinede listeye bakınca eksiğim varmış yinede dedim:)
Bende yarin gidicem ama dusuk tansiyonla basim dertte ac karnina nasil basaricam bilmiyorumİlk kan ve çilekli içecek tamam
Gayet güzeldi içerken bir sorun yaşamadım
Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandikBugünlerde bende gece wc için uyanıp geri uyuyamaz oldum. o anda da bebiş tepiklere başlıyor iyice uyutmuyor, her sabah 5 te şaşmıyor
Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sanki
Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?