Bende onu çok duymuştum alıp almama konusunda kararsızdım kokusu bebeği rahatsız eder mi yada alerji yaparmi diye ama dediğiniz gibi yorumlarda kullananlar memnun gibiBen ilk cocugumda hep sıvı deterjanları kullanmıştım. Ama komşumun evine girdikçe müthiş bir koku duyuyordum ona sormuştum roxy diye bir marka kullaniyor,dogal içerikli ,aloevralı,denemek için bir paket aldım, haftaya ben de yıkayacağım.Yorumlarda leke çıkarmada da cok daha başarılı olduğunu yazmışlar, bebek deterjanlari leke konusunda çok başarılı olmuyor çünkü
Aloeverali olanın kokusu daha azmış ama benim duyduğum koku asla rahatsiz eden bir koku degildi hatta migrostan cicek kokulu istedim ,aloeverali gelmis ,yorumlarda bunun kokusunun daha az ve güzel olduğu yazmis ,daha açmadım.Bekledigim kargolar var onlarda gelirse deneyeceğim, haftaya kismetse çanta yapmaya başlarımBende onu çok duymuştum alıp almama konusunda kararsızdım kokusu bebeği rahatsız eder mi yada alerji yaparmi diye ama dediğiniz gibi yorumlarda kullananlar memnun gibi
Yaaaaa minnoşşş biz alışveriş cennetindeyiz bu sıraSelam hamislernapiosunuz bakalim nasi gidiyo buyudu mu gobekler
Green clean aldım ben ama henüz kullanmadım. Trendyolda deterjanı yumuşatıcısı leke çıkarıcısı ve biberon-emzik temizleyicisiyle birlikte 160 tlydi canım. Temiz içerikli diye tercih ettim ama daha iyi bilenler varsa aydınlatsınlar biziKızlar ben bir kaç hafta sonra bebisimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum sizler deterjan aldinizmi yada alacaklar hangi deterjanı alacaksınız
Ben de yavastan rahatlama donemine girdim cinsiyet bekliyorumYaaaaa minnoşşş biz alışveriş cennetindeyiz bu sıraağırlaşmalarımız başladı hafiften şeker yüklemeleri falan onlarla uğraştık çoğumuz bu hafta minnakların yüzünü görmeye başladık çok şükürr senden naber nasıl gidiyo
Ahhhhh çok sevindim çok çok çooookkTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
Ah canım benim çok şükür gözünüzaydın çookk sevindimmTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
Aloeverali olanın kokusu daha azmış ama benim duyduğum koku asla rahatsiz eden bir koku degildi hatta migrostan cicek kokulu istedim ,aloeverali gelmis ,yorumlarda bunun kokusunun daha az ve güzel olduğu yazmis ,daha açmadım.Bekledigim kargolar var onlarda gelirse deneyeceğim, haftaya kismetse çanta yapmaya başlarım
Gözünüz aydınTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
Evet sarı süngeri bi yakınımda tavsiye etti ozellikle yenidoğanda kesinlikle al dediler bebek kaymıyor ve dışarda kalmadıgı ıcın üşümüyo, file ye yazın geçeriz artıkÇok güzelgüle güle kullansın minikler. Küvete fileden ziyade sünger, yatak vs daha iyi oluyor diyorlar. Bende öyle duyuyorm hep.
Gozun aydin arkadasim cok sevindimTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
GözünüzaydınnTeyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız
Aaaaa evet hic görünmedin vallahi.Yazik benim cocuk 2 hafta eve hapsolmuş bir şekilde durdu covid korkumdan.Sadece 2 kere sinemaya gitti yavrucum .Sabah uçarak okula gitti ama bakalim insallah diger gezenlerden virus gelmez inşallah.Masallah yatılı misafir bile ağırladın demek.Dun sadece civile gittim geldim,buzdolabını üstten sildim öylesine bir de 4 tane gömlek utuledim daha kendime gelemedim vallahiKızlaaaaaaaaaaaarrrrr
Naber herkes iyi miiiii
Sömestr beni ezdi geçtio bitti ama ben bitmedim
İlk hafta çocuğu gezdir eğlendir sonra yatılı misafir ağırladım 1 hafta derken bugüne erdim şükür, yıkılmadım ama ayakta da değilim
Aaaaa evet hic görünmedin vallahi.Yazik benim cocuk 2 hafta eve hapsolmuş bir şekilde durdu covid korkumdan.Sadece 2 kere sinemaya gitti yavrucum .Sabah uçarak okula gitti ama bakalim insallah diger gezenlerden virus gelmez inşallah.Masallah yatılı misafir bile ağırladın demek.Dun sadece civile gittim geldim,buzdolabını üstten sildim öylesine bir de 4 tane gömlek utuledim daha kendime gelemedim vallahi
Aslinda en riskli yer de sinema ama olabildigince tenha seansları tercih etmeye çalıştım. Cok üzülüyorum yavruma tam en sosyal olacağı zamanlar ,onun icin bir suru kurslar, sosyal aktiviteler hayallerim vardi bu pandemi cocuklarin geleceğini simdiden mahvettiYa bizde öyle kış günü yapacak bişey yok ha bire sinemaya götürdüm çocuğu
Artık çabucak yoruluyoruz ya
Bende baya yorgunum bu hafta artık hiçbir iş yapmak istemiyorum
İnşallah yakalanmadan şu kışı atlatırız çevremde kalmadı kimse çember daralıyor
Ya sen nerdesin kaçaaakkkKızlaaaaaaaaaaaarrrrr
Naber herkes iyi miiiii
Sömestr beni ezdi geçtio bitti ama ben bitmedim
İlk hafta çocuğu gezdir eğlendir sonra yatılı misafir ağırladım 1 hafta derken bugüne erdim şükür, yıkılmadım ama ayakta da değilim
Ya sen nerdesin kaçaaakkkminnaklar doğacak teyzesi ortada yok çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?