• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
N Neess kuzum senin aldığın hamile destek yastığı hangisiydi bu ara uykuda bacak ve bel ağrılarım arttı 🤦🏼‍♀️
Buydu canım mutlaka al ben çok rahat ettim ne bacak ağrısı, ne bel ağrısı hiçbiri yok çok şükür🤗

Eklentiler

• 6241D37C-CA87-4BEE-8A33-B95304F060D4.png
    6241D37C-CA87-4BEE-8A33-B95304F060D4.png
    369,5 KB · Görüntüleme: 48
Hangi marka aldınız gümüş kapak, bnm yakın arkdsım aldı valla suan lohusa dıyooki bide en pahalısını aldı ne yaparsan yap göğüsuclarım cok acıyoo dedı gtti göğüs kalkamı aldırdı eşine ..bilemedim
Ben de bugün e bebekten 999 ayar olanı alacağım.
Arkadaşının emzirmeyle ilgili bir sorun olabilir canım. Mutlaka destek alsın canına yazık. Memenin ucunu değil renkli bölgenin hepsini bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş. Bir de garmastan pomat alsın yaralara en çabuk etki eden krem o.

Kızlar lansinoh ürünlerine indirim geldi ebebektegöğüs ucu kremi vs,süt saklama poşeti aldım.. göğüs kalkanı fln bayağ indirimde . Bi bakım derim buarada deterjan bebeğin ilk giysilerini yıkama için hangisini tercih edecekseniz? Granül sabun tozlarını ve bitksel icerikli deterjan tavsiye edıyorlar hangi markalar aldınız deterjan?
Baby me aldım ben bitkisel içerikli yorumlar da çok iyiydi,e bebekten

Evet cnm köprüden sonraki son çıkış gibi şu an fiyatlar🙈 eksik bırakmamak lazm açıkçası. Zaten bu ay bi doğalgaz elektrk gelmiş insan kalp krizi geçirtecek😅 kuzumun rızkıyla gelmesni umuyorum😅
Miniklerimizin şansına böyle bir yıla denk geldiler😅 kıyamam ben onlaraa♥️
Her bebek rızkıyla gelir derler ama bakalım🥲 Sağlıklı olsunlar da bir şekilde idare edeceğiz artıkk🥰

Ben de bugün e bebekten 999 ayar olanı alacağım.
Arkadaşının emzirmeyle ilgili bir sorun olabilir canım. Mutlaka destek alsın canına yazık. Memenin ucunu değil renkli bölgenin hepsini bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş. Bir de garmastan pomat alsın yaralara en çabuk etki eden krem o.
Garmastan ı duymuştum canım bayağ yararlı valla ebe hemşire cagırdı eve hem yıkamayı gösterdi ilk o yıkadı hatta , annesı bıle cekinmiş yanlış bişey yaparız dıye bide dediğin gbi yanlış emzirmiş etrafını daha cok tutmuş bebek mosmor olmuş en pahalı gümüş kapak aldım neler aldım canm cok yanıyoo diyordu göğüs kalkanı al dedim bide onu deniycen avent in🙂 allam korktum bende

Garmastan ı duymuştum canım bayağ yararlı valla ebe hemşire cagırdı eve hem yıkamayı gösterdi ilk o yıkadı hatta , annesı bıle cekinmiş yanlış bişey yaparız dıye bide dediğin gbi yanlış emzirmiş etrafını daha cok tutmuş bebek mosmor olmuş en pahalı gümüş kapak aldım neler aldım canm cok yanıyoo diyordu göğüs kalkanı al dedim bide onu deniycen avent in🙂 allam korktum bende
Bir an önce iyileşip doğru emzirme yöntemini bulur inşallah canım. Ben göğüs kalkanı da aldım ne olur ne olmaz avent yerine mycey aldım avent gibi süt toplama özelliğide var fiyatı daha uygun.
Emzirmek beni de korkutuyor ama yarasız beresiz atlatacağız inşallah😅🙏🏻

N Neess kuzum senin aldığın hamile destek yastığı hangisiydi bu ara uykuda bacak ve bel ağrılarım arttı 🤦🏼‍♀️
Canim bana dememissin ama yazmak istedim e bebekten bunu aldim ben 1 hafta oldu uyku kalitem inanilmaz artti cok memnun kaldim boncuk elyaf olmasina dikkat et digerleri incelir buna bisey olmuyor

Eklentiler

• 20220204_225030.jpg
    20220204_225030.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar merhabalaar doktora gittim kizimi gorduk 🥰 cok sukur kasilmalarim yavas yavas duzeliyor dedim dr da bende daha iyi gordum dedi. Simdi sekerime dikkat edecegiz artik bundan sonra onemli olan o. Genelde dikkat ettigim halde arada kacamaklarim olmustu onlarida yapma dedi 😅 napayim dedim canim istiyo. Dogurunca yersin dedi 😂
Benim tosun kizim ise 1.116 gram olmus. Haftasindan baya onde gidiyo. Buda sekerim oldugu icin tabi. Daha da dikkat etmelisin dedi. Kendim kilo almamisim gecen aydan bu aya.
Kilolu olmasi dogum zamanini etkiler mi dedim. Hayir dedi önde bile gitse sonucta onun yaşı belli dedi. Oyle iste 😊 cok sukur her sey yolunda masallah 🧿

Kizlar merhabalaar doktora gittim kizimi gorduk 🥰 cok sukur kasilmalarim yavas yavas duzeliyor dedim dr da bende daha iyi gordum dedi. Simdi sekerime dikkat edecegiz artik bundan sonra onemli olan o. Genelde dikkat ettigim halde arada kacamaklarim olmustu onlarida yapma dedi 😅 napayim dedim canim istiyo. Dogurunca yersin dedi 😂
Benim tosun kizim ise 1.116 gram olmus. Haftasindan baya onde gidiyo. Buda sekerim oldugu icin tabi. Daha da dikkat etmelisin dedi. Kendim kilo almamisim gecen aydan bu aya.
Kilolu olmasi dogum zamanini etkiler mi dedim. Hayir dedi önde bile gitse sonucta onun yaşı belli dedi. Oyle iste 😊 cok sukur her sey yolunda masallah 🧿
Oyss maşallah kilolara geçmişiniz artık ne güzel 😍

L Larissa canım en son kontrolünde doktorun bebeğin kalbi için birşey dedimi?
Canım doktorumla perinatoloğum görüşmüştü zaten detaylıdaki kontrolden sonra. Bu muayenede de aynısını söyledi o da 28-30 arası geçmesini bekliyorum dedi. Ben gittiğimde 26+1 dim. Başka bulgu olmadığı için hiiç önemsemiyorlar o yüzden içim daha da rahatladı 😊 senin ne zamandı kontrolüün

Canim bana dememissin ama yazmak istedim e bebekten bunu aldim ben 1 hafta oldu uyku kalitem inanilmaz artti cok memnun kaldim boncuk elyaf olmasina dikkat et digerleri incelir buna bisey olmuyor
Ben de bunu kullanıyorum e bebekten almıştım çok rahat ama yer kaplıyo doğru 😂 eşimle ortak kullanıyoruz demiştim dimi bi tarafına ben bi tarafına o sarılıyo 😂😂 ne yap ne et bi hamile yastığı al kuzu diğer yastıklarla olmuyo ya bunlar baya farkediyo bence 🙋🏻‍♀️ Z Zynpada

Canım doktorumla perinatoloğum görüşmüştü zaten detaylıdaki kontrolden sonra. Bu muayenede de aynısını söyledi o da 28-30 arası geçmesini bekliyorum dedi. Ben gittiğimde 26+1 dim. Başka bulgu olmadığı için hiiç önemsemiyorlar o yüzden içim daha da rahatladı 😊 senin ne zamandı kontrolüün
Benim de içim rahat da olaki geçmedi o zaman bir sıkıntı oluyor mu ki benim doktorum son kontrolde evet risk var ama bu sıkıntı olup engelli doğan çocuğa daha hiç rastlamadım dedi

Benim de içim rahat da olaki geçmedi o zaman bir sıkıntı oluyor mu ki benim doktorum son kontrolde evet risk var ama bu sıkıntı olup engelli doğan çocuğa daha hiç rastlamadım dedi
Hayır canım sıkıntı olmuyormuş. Ben de aynı şeyi söylemiştim perinatoloğa. 28-30 arası bi daha gelsem baksanız geçmiş mi diye demiştim. O da geçmese ne olur dedi ve anlattı hiçbir risk oluşturmayacağını. Hatta dedi ki hiçbir bulgu olmayıp kalpte parlaklıkla down olan 10 yılda 1 hastam oldu. 10 yılda 1 çok çok düşük bir oran ki düşün ona kimler kimler geliyordur sırf riskli gebelik üzerine ya. Bizim gibi rutinden hariç gelenler de vardır demek istiyorum

Back