2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Biz psikologların önerisi bi yaşından sonra yatakları ayırın. Başkasına söylerken çok kolaymış bakalım ben nasıl ayırcam ilerde yatakları analııııq.
Oo psikolog yorumu da iyi oldu ben kızımda cok uyanan bir bebek degildi 8 aylik ayirmistim odalari, simdi 8 yasinda bir sorumumuz olmadi erken ayirmak iyi oluyor. Simdi bebek olunca kardesi gece ne yapiyor diye merak ettigi icin haftada 1 yada 10 gunde bir babasi onun yataginda kizim benim yanimda yatiyor yoksa dedigin gibi kocaları goremiyoruz valla

Bende humanayı kullanıyorum
Kılo yaptıgını bılmıyordum
Zaten dogum kıloları ıle basım dertte
Bıde fazladan kalorıye ıhtoyac yok dıye dusunuyorum
Bende papatya,ıhlamur,rezene
Bu ucunu karıstırıp ıcıyorum
Bana da bu etkılı oldu
Hem zayıflamaya da yardımcı dıye duymustum
Su ıkı ayı da atlatsak yeter
Ek gıdaya gecınce bıraz rahatlarız

Bu arada humana orelet gıbı gelıyordu zati
İşe yaradımı evet ama şekerlı resmen

Canim ben bilmiyorum , eskiden humana icerdim suan sudan baska birsey icmiyorum. Senin deneyimini de merak ediyorum iyi geliyorsa bende alayim

Kızlar bebişlerin küçülen kıyafetleri ne yapıyorsunuz artık her yer kıyafet oldu ne yapıcam şaşırdım.. 2. Çocuk olur mu olmaz mı bilemem ki saklayayım.. 1. Bile 10 yıl sonra oldu pek umudum yok..
Bide hediyeler 74 beden kışa denk.geliyor sıfır kol yazlık kıyafetler nerden baksan 30 takım var yazık günah yaa..

10 mu çok erken yatıyormuşsunuz

Ahh ahh yilanin basini ufakken ezmek lazimin ornekleriyiz resmen umarim duzene girerz arkdasim

Canim ben bilmiyorum , eskiden humana icerdim suan sudan baska birsey icmiyorum. Senin deneyimini de merak ediyorum iyi geliyorsa bende alayim
Aynen canm kullanayim yazicam kendisinden alinca 150 lira uzerine kargo ucretsiz diger turlu 30 lira kargi vlla cay zati 74 lira 3 tane almak lazimki kargo çıkmasın trendyolda 2 lisini buldum 144 e kargo ucretide yoktu ordan aldm mantiken bakinca maya tabletide kesin ise yariyodur ama sdce cayla guzl sonuc alan fazla deneyimimi yazicam mutlaka

Ben saklmstm cnm 4 sene snra elime gldi yni skla derim smdi isi bitenleri yrdm kutusuna atyrum abisinin ufalnlari saklmya dvm evde gydririm en azndn

Ben saklmstm cnm 4 sene snra elime gldi yni skla derim smdi isi bitenleri yrdm kutusuna atyrum abisinin ufalnlari saklmya dvm evde gydririm en azndn

Bi kaç kez giyilenler var yesyeni ama saklamaya da cesaretim yok..
Hastanede ilk giydigi takımı sakladım hatıra kalsın diye..
Ama benim 4. Tüp bebek tedavisinde çocuğum oldu tekrar olabilme umudu yok gibi bence..

Kızlar ben rezene çayı içiyordum süt artırır diye ama sonra öğrendim ki bebekler için çok zararlıymis rezene?
Humana da rezene çayı değil mi?

Ama benim 4. Tüp bebek tedavisinde çocuğum oldu tekrar olabilme umudu yok gibi bence..
Canım benim umutsuz olmakta haklısın ben de 2 yılı geçmişti gebelik kısmet oldu ama tedavi sonrasında kendiliğinden daha kolay hamile kalan çok kişi var Ya da ilk çocuğu çok zor olan ama 2. daha kolay olanlar. Onlardan oluruz belki belli mi olur
Ben çok sevdiklerimi saklayacağım. Bazılarını dolap uygulamasından satmayı düşünüyorum.

Bende 2 el sitesine koydum kuzumm kimse yüzüne bakmadı hiç dönüş olmadı..
Koyduklarimda etiketliydi yani yeni..
Tekrar nasip olurmu bilemem hayırlısı olsun inşallah ben 1 taneye de razıyım rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı ömür versin

Öyle dusunme canim allah ol desin yeter hic bellinolmaz geliyor günü inanki sen sakla zarar gelmez en kotu ihtimalle kesinlikle artik dusunmem dedigin noktada ihtiyaci olan birine yardimda bulunursun saklamazsan ve bebisin olursa cok buyuk pismanlik yasarsin valla ben cikardikca mutlu oluyorum

Kızlar ben rezene çayı içiyordum süt artırır diye ama sonra öğrendim ki bebekler için çok zararlıymis rezene?
Humana da rezene çayı değil mi?
Yok canim rezene cayi ayri onun emziren anne cayinda 6 tane bitki cayi karisimi var rezene de var icinde ama hepsi rezene degil ekstra olarak rezene yagi ve vitamin de var iceriginde ama ciddi kilo yapar bu yani kalorisi cok yuksek

Burda en çok çocuk ürünleri satılıyor canım. Orda nasıl bilmiyorum ama biraz bekle alan olur bakarsın.
Hakkımızda hayırlısı olsun amin inşallah önce bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla büyütelimde 2.ler kısmet artık

Canim ben kızımın kiyafetlerini sakladim hep, anneme goturdum bende yer olmayinca cinsiyetleri farkli oldu ama kucuk bebek evde falan giyecekleri seyleri ayirdim baya iyi oldu . Bir daha bebek dusunmedigim icin simdi kuculenleri kiyafet kumbarasina atiyorum

Kızlar bende yardım yerine vereyim madem çünkü satılmadı cok uzun zamandır koydum gitmedi almadı kimse bide etiketi üzerinde yaa yeni hiç giyilmedi.
Sağlık olsun napalim..

Kızlar bende yardım yerine vereyim madem çünkü satılmadı cok uzun zamandır koydum gitmedi almadı kimse bide etiketi üzerinde yaa yeni hiç giyilmedi.
Sağlık olsun napalim..
Canim bak bunu dun dilruba hanim paylasmisti bayan cok zor durumda sanirim ben tum yenidoganlari kutuya attim elimde yok ama ileriki dinemleri gondericem bayana yardim etmek isteyen olursa da bi iletisime gecsin olmadi sevaptir

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-31-16-12-54-52_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…