Off valla uyku sorunlarimiz ne zaman cozulcek acabaa bu bebeler uyurken biz dinlenicez9dan bu saatte daha yeni koynumda uyudu koysam uyanır kaldım böyle
Aynen canım en az 1 saat uyanık kalıyorlar en fazla 3 saat falan şimdi üst kattakilere sinir oldum zorla uyuttuğum çocuğu 2 oldu uyandırmaları çıkıp bağıracağım az kaldıEmip uyumalari saymazsak sizinde 2.5 saat gibi. Tesekkur ederim
Bende akşam uykusundan şikayetçiyimOff valla uyku sorunlarimiz ne zaman cozulcek acabaa bu bebeler uyurken biz dinlenicez
Ben mutlaka 1.5 saati bulsun diye yatarak emziriyorum, 45 dakika kadar yanında yatıyorum sonra kalkıyorum genelde böyle uzun uyuyorkızlar bzm gündüz uykuları bazı günler 20 dk sürüyor. Akşama doğru artk uykusuzluktan hıysuzlanmaya başlıyor. Uyku çok önemlinasıl uzun uyumasını sağlayacağız bilmiyorum
Bizimde 11-12 idi yatma saatimiz bu hafta 9-10 a çekebildim çok şükür. Duş ve sonrasında spa müziği ile masaj işe yaradıBende akşam uykusundan şikayetçiyimçok geç uyuyor. Şöyle 10 gibi uyusa nasıl alıştıracağım bilmiyorum uyku eğitimi okuyorum ama daha da küçük
2 saat mii ay ben 1 saat deliksiz uyusa razıyım artık tükendimBizimde 11-12 idi yatma saatimiz bu hafta 9-10 a çekebildim çok şükür. Duş ve sonrasında spa müziği ile masaj işe yaradı.
Gündüzleri tek uykusunun 2 saati geçmesine izin vermiyorum oda çok etkili oluyor sanırım gündüzleri toplamda 5 saatten fazla uyutmayın diyorlar
Benimkide öyle gülerek kalkar hep gece uyandiginda duymazsam öyle mikirdaniyor ama sabhlari aglamiyor agucuk gugucuk seslerine uyaniyorum geneldeKızlar sizin bebişler uyanınca ağlıyor mu bizimki çok nadir ağlıyor ya elini emme sesine uyanıyorum ya da ses veriyor onu duyup gidiyorum bazen de ağlıyor ama dediğim gibi nadir
Bizimkide degisiiyor gerci saat hic bakmadim bu bebgimde nezaman yatar kalkar nekadar uyur hic bilmiyorum ilkinde herseyi dakik yapmaya calismaktan cok yorulmstm boyle olabildgme ben ble inanamiyorm bazen uyandiktan 1 saat snra bazen 3 saat snra gene uyumak istiyor haraketlerinden anliyorum emzirirken uuuyuyakaliyor bazi gunlerde aksama kdar hic uyumuyor 5 10 dk kestirmeler yapiyorArkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar
2 cocuk olunca bebegin uyumamasi koymuyorOff valla uyku sorunlarimiz ne zaman cozulcek acabaa bu bebeler uyurken biz dinlenicez
Ben sabah banyo yaptırıyorum onu akşama mı çeksem bende mayışıp uyur muBizimde 11-12 idi yatma saatimiz bu hafta 9-10 a çekebildim çok şükür. Duş ve sonrasında spa müziği ile masaj işe yaradı.
Gündüzleri tek uykusunun 2 saati geçmesine izin vermiyorum oda çok etkili oluyor sanırım gündüzleri toplamda 5 saatten fazla uyutmayın diyorlar
Arada bende de oluyor o bazen 2 si birden akıyorMerhabalar arkadaşlar ben bu ara Bir şey fark ettim. Bazı günler bir memeden emzirirken diğerinden bile süt akıyor bazı günler daha az süt doluyor sanki. Yeme içme de çok fark yok aslında. Sizde de böyle bir şey var mı
Demek ki hepsi öyleymiş ağlamıyor dedim bugün ağlıyası tuttu emerken bile ağladı zor uyuttumBenimkide öyle gülerek kalkar hep gece uyandiginda duymazsam öyle mikirdaniyor ama sabhlari aglamiyor agucuk gugucuk seslerine uyaniyorum genelde
Havalar sicak sabah ve aksam yapabilirsiniz bence, ama aksam banyosunu mutlaka oneririm yatmadan once rutin olur.Ben sabah banyo yaptırıyorum onu akşama mı çeksem bende mayışıp uyur muspa müziği nedir
Kızımda bende oyleydim canim genelde kendisi emer emer uyuyakilirdi extra bir caba yada saat takibim yoktu. Ama bu bebem cok fena cikti uyku konusunda , gece uykulari cok bozuk araatiridigimda gunduz uykularinin etkiledigini gordum o yuzden cözüme ulasmaya calisiyorum 1 haftadir cok kotuyum cok uykusuzum ve yiprandim. Ne yapabilirim diye arayis icindeyimBizimkide degisiiyor gerci saat hic bakmadim bu bebgimde nezaman yatar kalkar nekadar uyur hic bilmiyorum ilkinde herseyi dakik yapmaya calismaktan cok yorulmstm boyle olabildgme ben ble inanamiyorm bazen uyandiktan 1 saat snra bazen 3 saat snra gene uyumak istiyor haraketlerinden anliyorum emzirirken uuuyuyakaliyor bazi gunlerde aksama kdar hic uyumuyor 5 10 dk kestirmeler yapiyor
Benim ilki 8 yasinda olunca gunduz yardimcim valla bebis 10 dk uyusaa anne sende uyu benim kulagim onda seni kaldiririm diyor2 cocuk olunca bebegin uyumamasi koymuyoruyusada is btmiyor obur cocugun yemegi bakimi kahvaltisi araogunleri yatilmiyor vallahi evin isi gucunu saymiyorm bile bzm minika arada kayniyor
2 saat sonra uyumuş oluyor. Genelde 2 saatten önce teklif etmiyorum. Eğer son uykusunu az uyuduysa 1,5 saatte de uyuyabiliyor.Arkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar
Tesekkur ederim2 saat sonra uyumuş oluyor. Genelde 2 saatten önce teklif etmiyorum. Eğer son uykusunu az uyuduysa 1,5 saatte de uyuyabiliyor.
Benimki 6 da kalkıyor. 9 da tekrar uyuyor. Canım birşey soracaktım. Rota açısından sonra alerjiniz ne durumda. Benşmkş tam kendi kendine yapmaya başlamıştı. Aşıyı olduk 4. Gün hala yapmadı. Korkuyorum neden yapmadı ki ya, ne güzel düzelmiştik. Oooooof of yaptırdım bir dert yaptırmasam ayrı dertArkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar
Yok rota etkilemedi canim, bazen 2 gunde bazen 3 gunde bir yapiyor normale dondu. Ama aşıdan sonra 4.gun yapmisti sanirim sanki oyle hatirliyorum. Yapar bencee bozulmaz diye dusunuyorum.Benimki 6 da kalkıyor. 9 da tekrar uyuyor. Canım birşey soracaktım. Rota açısından sonra alerjiniz ne durumda. Benşmkş tam kendi kendine yapmaya başlamıştı. Aşıyı olduk 4. Gün hala yapmadı. Korkuyorum neden yapmadı ki ya, ne güzel düzelmiştik. Oooooof of yaptırdım bir dert yaptırmasam ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?