- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Bizde 4. Gündeyiz bugün yapsa inşallahYok rota etkilemedi canim, bazen 2 gunde bazen 3 gunde bir yapiyor normale dondu. Ama aşıdan sonra 4.gun yapmisti sanirim sanki oyle hatirliyorum. Yapar bencee bozulmaz diye dusunuyorum.
Bu aradq ben peynir yemeye baslamistim, tam o ara avokado yedimtanecikler cikti kolunda bacaklarinda simdi yine peynir yemiyorum cunku hangisindem oldugunu tespit edemedim l.Bence bizimkinde alerji yok. Tekrar denicem sut urunleribakalim
Benim oglum kök söktürmüştü resmen eşimle hergün tartisiyorduk çişimizi bile rahat yapamiyorduk hemen uyaniyordu uyabip geri uyudugunu hic bilmem gozuuu actiysa 2 saat kafadan gtms demekti ve 2.5 yasina kadar her gün geceden sabaha kadar ayagimda salliyordm 7 8 saat hic uyumadan bana bakiyordu cok cektirdi gercekten uykuya duskun biri degilim allahtan bazende dedigin gbi cocuklada kesinlikle alakasi var hic arama bisey bulunmuyor cunku uyumadimi uyumuyor yani yapisindan kaynakli cani ne zaman istedi ozaman uyuyacak allah guc kuvvet versinKızımda bende oyleydim canim genelde kendisi emer emer uyuyakilirdi extra bir caba yada saat takibim yoktu. Ama bu bebem cok fena cikti uyku konusunda , gece uykulari cok bozuk araatiridigimda gunduz uykularinin etkiledigini gordum o yuzden cözüme ulasmaya calisiyorum 1 haftadir cok kotuyum cok uykusuzum ve yiprandim. Ne yapabilirim diye arayis icindeyimyani aglamasa ve huysuzluk olmasa gunduz hic uyumasada olur gunduz tolere etmek cok daha rahat ama cocuk aglamayi gectim bagiriyor resmen ayy cok fenaa cook
Vallahi bu rotadan bnde killandim asidan snra kaka 4 gune cikti sonra 1 hafta oldu vurulana kadar hergun yapiyorduBizde 4. Gündeyiz bugün yapsa inşallahfitilide attım, kullanmak istemiyorum artık. Bizimde yok bence alerji, kaka yapamamanın mutlaka başka sebepleri vardır. Ya nette bağırsak düğümlenmesi falan yazıyor, rota yan etkilerde. Evham yaptım, normalde yaptıranların çoğu ishal olmuş. Biz normal kakayıda yapamadık. Ama bol bol gaz çıkarıyor kızım. Aralıksız :)
Zaten çok kararsızdım son dakika yaptırdım. Ağzımdan yapılalım çıktı birkez. Hiiiç rahat değilim. Yeni yeni düzene girmişti kakamız. Ikın ıkın yapamıyor şu an o yapmadıkça ben bunalımlara girdim.Val
Vallahi bu rotadan bnde killandim asidan snra kaka 4 gune cikti sonra 1 hafta oldu vurulana kadar hergun yapiyordu
Uyku sinyallerini takip etmek gerekiyor bazenTesekkur ederimbende dun 2 saat denedim dediginiz gibi 10 dk uyuyup uyanmissa 1.5 saatte de uyudugu oldu. Aksam cok daha iyi gecti
Oyy senin oglan baya zorlamis. Aynen bebegin yapısıda onemli biraz. Sagol canim, bizimkine son 1 haftada ne oldu olduysa umarim gecicidirBenim oglum kök söktürmüştü resmen eşimle hergün tartisiyorduk çişimizi bile rahat yapamiyorduk hemen uyaniyordu uyabip geri uyudugunu hic bilmem gozuuu actiysa 2 saat kafadan gtms demekti ve 2.5 yasina kadar her gün geceden sabaha kadar ayagimda salliyordm 7 8 saat hic uyumadan bana bakiyordu cok cektirdi gercekten uykuya duskun biri degilim allahtan bazende dedigin gbi cocuklada kesinlikle alakasi var hic arama bisey bulunmuyor cunku uyumadimi uyumuyor yani yapisindan kaynakli cani ne zaman istedi ozaman uyuyacak allah guc kuvvet versin
Ben takip ediyorum, ama yanıldıgım zaman oluyor ama emzirerek uyuttugum icin mesela yarim saat sonra uykusu geliyor bu seferde karnı tok oluyor ;memeye uykuya direniyor. Nedense son 1 haftadir uykuya bir direnc gosteriyor , 4.ay uyku gerilemesi oldugunu dusunuyorum. Gecici olsun da daha 1 hafta raziyimUyku sinyallerini takip etmek gerekiyor bazen2 saat olduğunda teklif ediyorum eğer uykuya direnirse biraz daha yorulmasına izin veriyorum. Sonra daha çabuk uyuyorlar
Hepimizin yanıldığı oluyor tabii bebişler sağolsun şu çok güzel dediğin an bir bakıyorsun pat düzen bozulmuşBen takip ediyorum, ama yanıldıgım zaman oluyor ama emzirerek uyuttugum icin mesela yarim saat sonra uykusu geliyor bu seferde karnı tok oluyor ;memeye uykuya direniyor. Nedense son 1 haftadir uykuya bir direnc gosteriyor , 4.ay uyku gerilemesi oldugunu dusunuyorum. Gecici olsun da daha 1 hafta raziyim
İns duzeliriz bi an önceZaten çok kararsızdım son dakika yaptırdım. Ağzımdan yapılalım çıktı birkez. Hiiiç rahat değilim. Yeni yeni düzene girmişti kakamız. Ikın ıkın yapamıyor şu an o yapmadıkça ben bunalımlara girdim.
5. Gün koyu yeşil, mukuslu çok az kaka yaptı. Biraz rahatladım. Eski kaka tipine dönmüşüz gibi.İns duzeliriz bi an önce
Bizimde 40.gunden itibaren uyku rutinimiz var banyo yaptiriyoruz , karanlik ortam ve beyaz gurultu. Ama ne olduysa su 10 gundur oldu. Oncesinde bu kadar degildi.Kızlar bende akşam 8 gıbı odaya gecıyorum öncesinde dus aldırıyorum ıcerısı karanlık gıbı oluyor gece lambası açıyorum bırde müzik açıyorum kısık sesle genelde beyaz gürültü dınlıyoruz emzırerek uyutuyorum 20.günden itibaren aynı sekılde uyutuyorum bir rutın ayarlamak onlara ıyı gelıyor gunduzlerı salonda uyutuyorum gece sadece odaya gecıyoruz gündüz uykularımızda genelde yarım saat uyuyor 2 buçuk saat arayla benım 3. Bebişim kızlarım 11 ve 8 yasında onlar bana yardımcı oluyorlar sağolsunlar..
Amanınn Allah yardimcimiz olsun cidden , gunduz hersekilde idare olunuyor da gece uykusuzlugu felakettHepimizin yanıldığı oluyor tabii bebişler sağolsun şu çok güzel dediğin an bir bakıyorsun pat düzen bozulmuş
Dünden beri bizimde gündüz uykularına olanlar oldu4.sıçramaya bugün giriş yaptık. Eğer yaşadığımız uyku gerilemesiyse kötü haber atak 35 gün sürüyor allah yardımcımız olsun
Oy çok geçmiş olsun okurken bile bi fena oldm rabbim kmseye yaşatmasın. Olumlu doğum hikayeleri okuyalımSelamun aleykum kızlar mayıs annesiydim bende katılmıştım aranıza herşey güzeldi hamilelikte Doğumum çok sıkıntılı geçti anlatmak istedim özel hastanede normal doğum yaptım kendi sancılarımla 12 saatte doğurdum doğum esnasında karnımdan ittirmeler oldu ve onun sonucu Rahmin yanında kas damarımı ittirmeler sebebiyle patlatmışlar normal doğum yapan bi günde kalkar yok şöyle rahat olur böyle rahat olur dediler hastanede kaldığım o gun cok sancılı geçti böyle oluyo sandım eve yolladılar afedersiniz sol kalcamda boydan boya morarma vardı doktoruma haber verdim dedi acil gel normalde olmaz böyle şeyler gittim doğum yaptığım çatalda muayne etti gekardan çok acılıydı bi önceki gun doğum olduğu için üzerimden atamamıştım travmayı cerrah çağırdılar baktı dediki bi uere çarpmışsın bişey yok yolladilar yavaş yavaş iyileşecek ama cok ağrılı sürec olcak dediler 20 gunde rengi gitti ağrısı hala var sonra korkuma gitmedim tekrardan kontrole doktora lohusalığım bitain öyle giderim dedim ama o süreç boyunca kemik ağrısı gibi bi ağrı cektim oturamadım hiç lohusalık bitimi muayne oldum karnımda 13 cm kronik hematom yani kan pıhtılasması olmus damardan akan kan birikmiş ve bi yerde toplanmış hemen dediler devlet hastanesine git ameliyat olucaksın ertesi gun yatısımı yaptılar devlette karnımdan katater bi boru yerleştirdiler içerde o pıhtıyı parçalayıp uyutmadılar işlem boyunca çok kötü günlerdi bi hafta karnımda o boruyla gezdim hematomun yarısını boşaltabildiler hala yarısı içimde süreci kendi kendine düzelcek artık deyip kapattılar 3 ay oldu hala çekiyorum biraz açık anlattım rahatsız olanlar olduysa kusura bakmayın dediler o damardan kan akışı durmasaydı sen hayatta olmazdın verilmiş sadakan varmıs dediler aman Rabbim düşmanımın başına vermesin ilk çocuğum bundan sonraki sürec nasıl olur bilmem hala kontrollere gidiyorum paylaşmak istedim çünkü normal doğumlarda mümkün değilmiş bu sezeryanda yanlış kesi sonucu olur dediler doktorunuzu guzel seçin derim ben pişman oldum kimsenin başına gelmesini istemem bebeğimin sağlığı cok şükür yerinde yatıs yaptıgım hastane sürecinde hep yanımdaydı karnımda boru kolumda serum diğer kolumdan kan alıyorlar bi yandan emzirmem lazım annem bana yaslayıp emziriyordum travmatik doğum hikayem benimde böyleydi
Canim bizimkinjn sevdigi uyuma pozisyonları var mesela şu sıcakta eller ayaklar acik uyusun istiyorum ama kundak seviyor yarim kundak yapınca kolay uyuyor ve 2 saati buluyor. Ya da bazen kundak istemiyor bu sefer yastıkla sag sol destekliyorum o sekilde uyuyor. Eller açıksa hemen uyanıyor.2 saat mii ay ben 1 saat deliksiz uyusa razıyım artık tükendim
Canim tracy Hogg un E.a.s.y yöntemi var onu uyguluyorum ben ve cok faydasını gördüm. bebegim asagi yukari onun programına göre uyuyor. Sabah uyandıktan 1.5 saat sonra mutlaka uyuyor en geç 2 saat diyeyim.Arkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Zor zamanları atlattınız, inşallah daha yavrunuzla güzel günlere..Selamun aleykum kızlar mayıs annesiydim bende katılmıştım aranıza herşey güzeldi hamilelikte Doğumum çok sıkıntılı geçti anlatmak istedim özel hastanede normal doğum yaptım kendi sancılarımla 12 saatte doğurdum doğum esnasında karnımdan ittirmeler oldu ve onun sonucu Rahmin yanında kas damarımı ittirmeler sebebiyle patlatmışlar normal doğum yapan bi günde kalkar yok şöyle rahat olur böyle rahat olur dediler hastanede kaldığım o gun cok sancılı geçti böyle oluyo sandım eve yolladılar afedersiniz sol kalcamda boydan boya morarma vardı doktoruma haber verdim dedi acil gel normalde olmaz böyle şeyler gittim doğum yaptığım çatalda muayne etti gekardan çok acılıydı bi önceki gun doğum olduğu için üzerimden atamamıştım travmayı cerrah çağırdılar baktı dediki bi uere çarpmışsın bişey yok yolladilar yavaş yavaş iyileşecek ama cok ağrılı sürec olcak dediler 20 gunde rengi gitti ağrısı hala var sonra korkuma gitmedim tekrardan kontrole doktora lohusalığım bitain öyle giderim dedim ama o süreç boyunca kemik ağrısı gibi bi ağrı cektim oturamadım hiç lohusalık bitimi muayne oldum karnımda 13 cm kronik hematom yani kan pıhtılasması olmus damardan akan kan birikmiş ve bi yerde toplanmış hemen dediler devlet hastanesine git ameliyat olucaksın ertesi gun yatısımı yaptılar devlette karnımdan katater bi boru yerleştirdiler içerde o pıhtıyı parçalayıp uyutmadılar işlem boyunca çok kötü günlerdi bi hafta karnımda o boruyla gezdim hematomun yarısını boşaltabildiler hala yarısı içimde süreci kendi kendine düzelcek artık deyip kapattılar 3 ay oldu hala çekiyorum biraz açık anlattım rahatsız olanlar olduysa kusura bakmayın dediler o damardan kan akışı durmasaydı sen hayatta olmazdın verilmiş sadakan varmıs dediler aman Rabbim düşmanımın başına vermesin ilk çocuğum bundan sonraki sürec nasıl olur bilmem hala kontrollere gidiyorum paylaşmak istedim çünkü normal doğumlarda mümkün değilmiş bu sezeryanda yanlış kesi sonucu olur dediler doktorunuzu guzel seçin derim ben pişman oldum kimsenin başına gelmesini istemem bebeğimin sağlığı cok şükür yerinde yatıs yaptıgım hastane sürecinde hep yanımdaydı karnımda boru kolumda serum diğer kolumdan kan alıyorlar bi yandan emzirmem lazım annem bana yaslayıp emziriyordum travmatik doğum hikayem benimde böyleydi
Acaba dişmi çıkaracak benımkıler genelde 4 4 buçuk ayda çıkardılar benım mınnosunda salyası baya arttı Allah'tan o abloşlar var❤❤Bizimde 40.gunden itibaren uyku rutinimiz var banyo yaptiriyoruz , karanlik ortam ve beyaz gurultu. Ama ne olduysa su 10 gundur oldu. Oncesinde bu kadar degildi.
Gunduz de simdilik ben pusette uyutuyorum biraz daha kollar vucut sıkı oldugu icin daha iyi uyuyor.
Benimde 8 yaş kızım var gunduz sagolsun 5 dk 10 dk bile oyalasa kardesini benim icin cok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?