• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bezine baktın mı geri çıkmış olmasın. Bize en geç yarım saat içinde etki ediyordu. Ne alaka süt yetmemezlikle. Biz doğdu doğalı kabızız gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbiride böyle birşey demedi.
[/QUOTE]
Kizlar gliserin fitil nekadar da etki ediyor ya 1 saat olacak hala kakasini yapmadi bgun ebe aradi aslnda yanlislikla aramis neyse aramisken sordum bu durumu sutun yetmiyodur kesin dedi direk getir bakalim dedi salakmidir nedir oglum mama iciyodu 8 gun yapmiyodu sanmiyorum alakasi olsun ayda 900 gram alio evde tarti var tartiyorum surekli yetmese nasi kilo alacak anlamadim sinir oldm

Canım benim oğlumda dönmeye başladığından beri uyuduktan bir süre sonra yan ve yüzüstü uyumaya başladı. Doktor nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun döndürmeye, çevirmeye çalışmayın dedi. Tabii tehlikeli bir durum söz konusuysa müdahale edebiliriz onun dışında öyle rahatlar demek ki☺️
Aslında kafasını çevirip nefes alıyor ama ne bileyim. Yanlışlıkla burnunun üstüne yatar farkedemez diye korkuyorum ☺️

Ben ilk zamanlar korkunc bunu poposuna nasil sokucam, hayatta girmez diyip ceyregini falan kesip sokmaya calisiyordum. Hemen geri cikiyordu ise yaramiyordu. Bir gun sirf uyarmis olayim sokmicak ucunu sokup geri sikcaricam diyip tüm bir tane aldim elime, sokarken hooop giriverdi. Ve tümü girince geri de cikmadi. O zaman ise yaradi. Evham yapip yarim ceyrek sokmaya calisip bosuna eziyet etmisim. Guzelce yaglayinca butun olarak kolay giriyormus

Ben en basindan beri her seyi yiyorum valla. Her seye gaz yapar diyorlar. Nasil basa cikabilirim ki. O yuzden alissin dedim hic onemsemedim
Aynen bende öyle her şeyi yedim kendimi hiç kısıtlamadım hamilelikte de kısıtlamamanın etkisi olduğunu düşünüyorum

Valla uyku bizde ciddi sıkıntı yaaa, aksam 8 de uyudu 10 12 2 4 uyandi , 4 ten sonra uykuya cok direniyor 5 e kadar yatarak emzirdim 5 ten sonra kucagimda sallayarak 6 da gunaydi bize 😁 simdi uyuturken pıspıs diyorum , uyku ve pıspısı bagdastırsın diye. 6.aydan sonra boyle sık uyanırsa bir uyandiginda emzircem diger uyandiginda pıspıs ile uykuya dondurmeye calisicam. Kızımda bu sekilde gece beslenmesini azaltmis 1 yastan sonra gece beslenmesini kesmistik. Ne uykusuz cıktı bu bebeler yaaa 🤷‍♀️
Ya bende pışpışı yapıyorum geceleri bazen dalıyor bazen etki etmiyor 😄 geçen gün ben bi gözüm kapalı bi gözüm açık pışpış yaparken baktım bana sırıtıyor ne komik geldiyse iki mıncırdım öyle uyuttum artık 😄

Bezine baktın mı geri çıkmış olmasın. Bize en geç yarım saat içinde etki ediyordu. Ne alaka süt yetmemezlikle. Biz doğdu doğalı kabızız gitmediğimiz doktor kalmadı, hiçbiride böyle birşey demedi.
Yok cikmamisti vallahi verdikten 6 saat sonra az yapti kakasyla bir cikmis 1 haftada bu mu birikmis demistimki 3 saat sonra bidaha bi yapti of of of 🙈

Yok cikmamisti vallahi verdikten 6 saat sonra az yapti kakasyla bir cikmis 1 haftada bu mu birikmis demistimki 3 saat sonra bidaha bi yapti of of of 🙈
Şükür yapmış canım kurtulmuşsun bizimki normalde her gün yapıyor ara sıra 2 güne 1 yapıyor sıkıntıya giriyoruz dünden beri yapmıyor diye düşünüp duruyoruz senin Allah yardımcın olsun

Şükür yapmış canım kurtulmuşsun bizimki normalde her gün yapıyor ara sıra 2 güne 1 yapıyor sıkıntıya giriyoruz dünden beri yapmıyor diye düşünüp duruyoruz senin Allah yardımcın olsun
Vallahi uyumayan cocuk bgun kendini ayıkamıyo dertleniyomus yavrum demekki umarim duzene gireriz en kisa surede amin arkadasim 😔

Vallahi uyumayan cocuk bgun kendini ayıkamıyo dertleniyomus yavrum demekki umarim duzene gireriz en kisa surede amin arkadasim 😔
Gaz ve kaka sıkıntısı uyku düşmanı zaten bizimki dün yapmadı biraz önce yaptı üstüne çıkardı sizinki 7 gün yapmamış düşünemiyorum bile

Gaz ve kaka sıkıntısı uyku düşmanı zaten bizimki dün yapmadı biraz önce yaptı üstüne çıkardı sizinki 7 gün yapmamış düşünemiyorum bile
Oglumda boyleydi 7 8 gun ypmzdi ek gdyla dzldi kizimda 2 4 gun arasi ypyrdu 7 gun oldu bu sefer umrim bdha 7 gun uzamaz

Kızlar sizin bebişler uyanınca ağlıyor mu bizimki çok nadir ağlıyor ya elini emme sesine uyanıyorum ya da ses veriyor onu duyup gidiyorum bazen de ağlıyor ama dediğim gibi nadir

Kızlar sizin bebişler uyanınca ağlıyor mu bizimki çok nadir ağlıyor ya elini emme sesine uyanıyorum ya da ses veriyor onu duyup gidiyorum bazen de ağlıyor ama dediğim gibi nadir
Masallahh demekki uykusunu tam alıp kendini oyaliyor canim . Benimki uykusunu almissa gulerek uyaniyor duymazdan gelirsem bagirmaya basliyor

Arkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar

Masallahh demekki uykusunu tam alıp kendini oyaliyor canim . Benimki uykusunu almissa gulerek uyaniyor duymazdan gelirsem bagirmaya basliyor
Bende duymazdan geliyorum belki tekrar uyur diye almıyorum hemen beşiğinden demek ki artık büyüdüklerinden ağlamıyorlar

Arkadslar bugun tam 1 hafta oldu gece uykulari beni perisan etti. Artık gece esimi kaldirdim destek icin. Simdi gunduz uykularını düzenlemeye calısıyorum. Ben uyku sinyallerini yanlismi anliyorum bilemedim. Bugun sabah uyandiktan tam 2.5 saat sonra uyudu. Onun oncesinde hep direnc gosterdi. Sizin bebeler sabah uyandiktan kac saat sonra ilk uykularini uyuyorlar
7 de uyandı 2 kez emip uyudu hemen geri uyandı ama 9 buçuktu sanırım uykusu açılmadan salladım uyuttum biraz önce uyandığını fark ettim kendisine gözükmeden baktım geri odaya geçtim uyumuş kuzum

9dan bu saatte daha yeni koynumda uyudu koysam uyanır kaldım böyle

7 de uyandı 2 kez emip uyudu hemen geri uyandı ama 9 buçuktu sanırım uykusu açılmadan salladım uyuttum biraz önce uyandığını fark ettim kendisine gözükmeden baktım geri odaya geçtim uyumuş kuzum
Emip uyumalari saymazsak sizinde 2.5 saat gibi. Tesekkur ederim 💗

Back