2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ah nerdee. İlk zamanlar oluyordu bebeğimin genzine bile kaçıyordu. Şimdi Bebeğime ancak yetiyor. Siz ne yiyorsunuz sütüm bollaşsın isterim bende
Sizin bebiş kaç aylık bizim daha 40 çıkmadı belki ondandır ama doktor bana pekmez sulandır iç her gün dedi onu yapıyorum her öğün maydanoz ve sık sık bulgur pilavı yiyorum başka bişey yok ama rezene çayı içebilirsin hem gaz çıkarır hem uyku yapar bebişe hem de süt arttırır ben içmiyorum bu arada çünkü sarılık kaynaklı çok uyuyor

Valla benim dogum yaptigimdan beri hic akmadı , o yuzden hep sutum az diye dusundum ama 2 aylik kontrolunde 1 kg civari almıs ,demekki var diye icim rahatladi. Kizimda da sizin gibi akıyordu, genelde 2 3 ayliken memeler terbiye oluyor o zaman akmasi duruyor.

Arkadaslar gaz sorunu olup gecen var mi, bizimki iyice artti sanki , doktor 3 aydan sonra gecer dedi ama daha 27 gun var 3 aylik olmasina ayy nasil gecer. Geceleri gazdan uyuyamiyor

Gogus pedi kullan canim. Bu sut akmasi olayi fizyolojik bazi kadinlarin cok akabilir fiskirabilir bazjlarininda hic akmaz ama bu sutun olup olmadigini gostermez yani senin vardir tabi akmayanlar icin diyorum uzulmesinler sutum akmiyor diye yinede vardir sütleri

Çok olduğundan akmıyordur ya sanmıyorum benim oğlum çok az emiyor o yüzden göğsüm hiç boşalmadı hatta tıkanıklık olacak diye korkuyorum 1 ayda mı 1 kilo almış canım

Benim de çok olduğundan değil canım oğlum emmediğinden dolayı dolu göğsüm emen çocuk olsa doymaz bile belki göğüs pedi kullanmıyorum ama normal kumaş bezlerden katlayıp kullanıyorum

Benim bebeğim 2 aylık. İbrahim saraçoğlu maydanoz, nane anne sütünü azaltır diyor. Bulgur pilavını bende yiyorum.

Canım dışarı çıkarken göğüs pedi tak

Kızlar sabah kızımın kulağımdan kan gelmişti. Hemen acile gittik. İçimiz rahat etmedi kbb ye götürdük babası işten geldi. KBB de baktı kulağında sorun yok dedi. Ateş takibi yapın ateşi yükselirse acile gelin dedi. Ama içim rahat etmiyor. Sanki baştan savar gibi baktılar. Neden gelmiş olabilir ki.
Anne olmak çok zor gerçekten, sağ kolu morarıyordu kafamdan onunla ilşkilendirip kurdukça kuruyorum şu an. Şu kadar akmış bu arada azda değil

Eklentiler

• IMG-20220701-WA0000.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 48
Benim bebeğim 2 aylık. İbrahim saraçoğlu maydanoz, nane anne sütünü azaltır diyor. Bulgur pilavını bende yiyorum.
Yok canım ya maydanoz her yerde yazıyor süt arttırır diye ben hatta doğumdan beri nane de yiyorum

Kolu için götürmediniz mi canım Bi araştırma hastanesine götürseydiniz kulaktan neden kan gelirde araştırmadan gönderdiler

Kolu için götürmediniz mi canım Bi araştırma hastanesine götürseydiniz kulaktan neden kan gelirde araştırmadan gönderdiler
Kolu için götürdük canım. Çocuk kardiyologu bulduk zar zor. Kalpten kaynaklı değil dedi. Başka bir alana yönlendirdi. Onada götürücez. Kulağına boru gibi birşeyle bakıp birşey yok dediler.

Kolu için götürdük canım. Çocuk kardiyologu bulduk zar zor. Kalpten kaynaklı değil dedi. Başka bir alana yönlendirdi. Onada götürücez. Kulağına boru gibi birşeyle bakıp birşey yok dediler.
Niye kanıyor o zaman İnş aktif olmaz belki yara falan vardır o kanıyordur

Çok olduğundan akmıyordur ya sanmıyorum benim oğlum çok az emiyor o yüzden göğsüm hiç boşalmadı hatta tıkanıklık olacak diye korkuyorum 1 ayda mı 1 kilo almış canım
Evet 1.ay verdigiyle 750 gr almisti buay 1 kg almis. Bundan sonrada azaliyorzaten genelde

Canimhic biliyorum ama onemli bisey degildir insallah kafanda kurup uzme kendini

Bizim bebeninde agzidan cok tukuruk cikiyor varmi bizi gibi olan bu ayda neden olur ki baya salya giibi
Bizimde çıkıyor canım çoğunluk köpüklü tükürük hemde bazen normal tükürük olarak akıyor. 2.ay kontrolüne gidemedik daha ama oral dönemde oldukları içinmiş

Bizimde çıkıyor canım çoğunluk köpüklü tükürük hemde bazen normal tükürük olarak akıyor. 2.ay kontrolüne gidemedik daha ama oral dönemde oldukları içinmiş
Aynenn aynen kopuklu , kucagimizda gezdirirken bir bakiyorum elime islaklik geliyor. Biz gittik ama diger sorunlardan tukurugu sormak aklima gelmedi

Evet 1.ay verdigiyle 750 gr almisti buay 1 kg almis. Bundan sonrada azaliyorzaten genelde
Hımm anladım canım ben 15 gün mama takviyesi yaptım günde 2 defa ilk hafta 30 cc ikinci hafta 60 cc olarak 1350 gram almıştı şimdi de mama veriyorum içmiyor bile tek emiyor bakalım bu ay ne kadar alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…