- 20 Kasım 2019
- 3.803
- 5.073
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi tıpkısının aynısı emzirme sonralarinda sağayim bakalim biraz arttirmaya çalışayım bari teşkkür ederim cevabınız içinEvet benim de bir meme daha dolu dolu diğeri daha boş oluyor. Misal biri ile bütün gün geçer diğerini tek emmede doymuyor
Vallahi benimde fark baya açıldı son zamanlarda dünden beri kafama taktım biraz annemde diyor çoğu insanın birinde daha çok olur eşit olmaz diyor ama benim aradaki fark yarı yarıya nerdeyse bilemedim teşekkür ederim cevap yazdığınızi çinBenimde sol tarafta az sag tarafta daha coksut oluyor.sagi daha uzun emiyor solu 2 dk da bitiriyor
Ayni benimde baya farkli , ama instagramda emzirme danismanlarini takip ediyorum orda da yorumlarda cok denk geliyorum cogu kisinin boyle sanirim . olsunn ikiz anneleri hep tek meme tek bebek oluyor ,bizimde yeter bebelerimizeVallahi benimde fark baya açıldı son zamanlarda dünden beri kafama taktım biraz annemde diyor çoğu insanın birinde daha çok olur eşit olmaz diyor ama benim aradaki fark yarı yarıya nerdeyse bilemedim teşekkür ederim cevap yazdığınızi çin
Ben yazdım canım bugün 40 gün oldu dün yine geldi kan normal herhalde yaKızlar biri yazmıştı kanama geçmişti tekrar başladı regl olabilir mi diye bulamadım mesajı , benimde kanama bitmişti bugün 39. Gun , dün hafif şekilde damla damla tekrar oldu normal mi acaba
Benimde sağ memem doluyor sertleşiyor. Sol memem hiç sertleşmedi. Yumuşak günde 2 kez falan emziriyorum bitiyor. Mecbur sağ mememi emziriyorumVallahi benimde fark baya açıldı son zamanlarda dünden beri kafama taktım biraz annemde diyor çoğu insanın birinde daha çok olur eşit olmaz diyor ama benim aradaki fark yarı yarıya nerdeyse bilemedim teşekkür ederim cevap yazdığınızi çin
Benim son 4/5 gündür kananmam bitti canım.Ben yazdım canım bugün 40 gün oldu dün yine geldi kan normal herhalde ya
Evet sizlerden de duyunca rahatladm demek olabiliyor boyle verem asisi da etkilemez ya korkmayin bence kaba deri alti sonucta kendi sismesi kizarikligi olursa olurBenimde sağ memem doluyor sertleşiyor. Sol memem hiç sertleşmedi. Yumuşak günde 2 kez falan emziriyorum bitiyor. Mecbur sağ mememi emziriyorum
Bende de oldu tam bitti demişken adet kanaması gibi taze kan geldi 3-4 günde öyle sürdü 45 günlükken anca bittiKızlar biri yazmıştı kanama geçmişti tekrar başladı regl olabilir mi diye bulamadım mesajı , benimde kanama bitmişti bugün 39. Gun , dün hafif şekilde damla damla tekrar oldu normal mi acaba
Benim diğer doğumum da bitip başladı sürekli 60 gün sürmüştü sanırım bu da öyle olacakBenim son 4/5 gündür kananmam bitti canım.
Çünkü tüm dogan bebeklere verem aşısı yapılıyor eğer yaptirmazsanda çocuğum ileride verem olursa tüm sorumluluk bana aittir diye kağıt imzaliyorsun ama şu da varki ülkemize harıl harıl çeşit çeşit insan ve çeşit çeşit virüs girerken koruyuculugu kanıtlanmış bir aşıyı yaptırmamak bilmiyorumKızlar verem aşısı yaptırmasam olmaz mı ? Artık hiç verem hastalığı duymadım ben. Kızımın kolları morarıyor. Koldan oluyormuş oda. Korkuyorum. Bacaktan yapmazlar mı acaba.
Merhaba tabikide tercih senin ama hala verem savaş dispanserleri var ve olan insan sayisida çok fazla. Bence riske girmeyin sonuçta yıllardır yapılıyor bu aşı.Kızlar verem aşısı yaptırmasam olmaz mı ? Artık hiç verem hastalığı duymadım ben. Kızımın kolları morarıyor. Koldan oluyormuş oda. Korkuyorum. Bacaktan yapmazlar mı acaba.
Ben yazdım canım bugün 40 gün oldu dün yine geldi kan normal herhalde ya
Bende de oldu tam bitti demişken adet kanaması gibi taze kan geldi 3-4 günde öyle sürdü 45 günlükken anca bitti
Merhaba tabikide tercih senin ama hala verem savaş dispanserleri var ve olan insan sayisida çok fazla. Bence riske girmeyin sonuçta yıllardır yapılıyor bu aşı.
Yaptırmak istiyorum ama birkaç şey okudum, koltuk altı şişiyor, kolda apse oluşuyor falan diye. Kızımın zaten morarıyor hepten korkarım kafama takarım diye korktum. 9 unda ama yaptırırım muhtemelen. İnşalalh sorun olmaz, kolay atlatırız.Çünkü tüm dogan bebeklere verem aşısı yapılıyor eğer yaptirmazsanda çocuğum ileride verem olursa tüm sorumluluk bana aittir diye kağıt imzaliyorsun ama şu da varki ülkemize harıl harıl çeşit çeşit insan ve çeşit çeşit virüs girerken koruyuculugu kanıtlanmış bir aşıyı yaptırmamak bilmiyorum
Benim de öyle canım bir gün bi kaç damla geliyor sonrası yok ara ara geliyor normalde 40 dan önce bitiyor ama Bi sıkıntı yokİyi bari kızlar rahatladım oluyor demekki böyle , çok çok az geliyor zaten günde 4/5 damla falan en fazla.
Verem mikrobu hala aktif ama çoğumux aşılı oldğmz için yakalanmıyoruz.Yaptırmak istiyorum ama birkaç şey okudum, koltuk altı şişiyor, kolda apse oluşuyor falan diye. Kızımın zaten morarıyor hepten korkarım kafama takarım diye korktum. 9 unda ama yaptırırım muhtemelen. İnşalalh sorun olmaz, kolay atlatırız.
Masallah tek gozü bile cok tatlı renkli gibi duruyor gozlerıKızlar bebisinin gözü böyle olan var mı yada tecrubesi olan benim gozum mavi esimin sarılı kahve aydinlikta renkli duruyor karanlikta koyu duruyo ne bu cocugun gozu anlayamadik hala net belli degil oglumun dogdugundan beri kahveydi sdce rengi acildi bunu anlayamadik
Benım bebişiminde yeşil alenenKızlar bebisinin gözü böyle olan var mı yada tecrubesi olan benim gozum mavi esimin sarılı kahve aydinlikta renkli duruyor karanlikta koyu duruyo ne bu cocugun gozu anlayamadik hala net belli degil oglumun dogdugundan beri kahveydi sdce rengi acildi bunu anlayamadik
Yaa çok teşekkür ederiz bütün bebekler çok güzel çok masumlar bizde bekliyoruz bakalım ne olacak diye öyle bi merak oluyor insanda işte sağlıklı olsunlarda hiç onemli degil ❤Masallah tek gozü bile cok tatlı renkli gibi duruyor gozlerı