• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
35 haftalik doğdu benim kızımda evet yaptırdık şuan için Bi sıkıntı görünmüyor ama tamda belli değil 3 hafta sonra tekrar gelin demişlerdi eşim kesinlikle birdaha gitmeyeceğim dedi. Bilmiyorum ya belkide ben çok evham yapıyorum bugün dikkat ettim ben mutfaktayken ben gidip geldikçe beni az da olsa göz yada kafa Bi şekilde takip etti bayram sonrasına göz için randevu alicam
Eğer sıkıntı gorulmediyse korkma daha küçükler yeni yeni başlıcaklar bizimkiler prematüre bebek düzeltilmiş ayına göre gelişimini takip et maşallah bak ne güzel seni takip etmiş annesi
İçim rahat etsin dersen normal göz bölümüne götür tekrar rop çocuğa eziyet olur ondan geçmiş zaten

35 haftalik doğdu benim kızımda evet yaptırdık şuan için Bi sıkıntı görünmüyor ama tamda belli değil 3 hafta sonra tekrar gelin demişlerdi eşim kesinlikle birdaha gitmeyeceğim dedi. Bilmiyorum ya belkide ben çok evham yapıyorum bugün dikkat ettim ben mutfaktayken ben gidip geldikçe beni az da olsa göz yada kafa Bi şekilde takip etti bayram sonrasına göz için randevu alicam
Canım bugün bizde göz muayenesine geldik sadece ışıkla uzaktan baktı tamam dedi çıkarken de 3 aylık olunca seni takip etmezse tekrar getir dedi o yüzden için rahat olsun bak seni takip ediyormuş

Canım bugün bizde göz muayenesine geldik sadece ışıkla uzaktan baktı tamam dedi çıkarken de 3 aylık olunca seni takip etmezse tekrar getir dedi o yüzden için rahat olsun bak seni takip ediyormuş
Ayy çok teşekkür ederim 3 ay miymis oh ya içim rahat etti. Allah razı olsun kızlar buraya yazıp sizden cevaplar alınca gerçekten içime birazda olsa su serpildi

Ayy çok teşekkür ederim 3 ay miymis oh ya içim rahat etti. Allah razı olsun kızlar buraya yazıp sizden cevaplar alınca gerçekten içime birazda olsa su serpildi
Hemen herşeye evham yapma annesi her çocuğun gelişimi farklıdır kitapta yazan gibi olacak diye birley yok bazen zaman vermek gerekiyor yine olmadı doktora götürürsün.

Bizimde arkadasin dedigi gibi 2 defa isikla bakildi sadece bi sıkıntı farkedersen getir yoksa gerek yok ilk göz muaynesi 1 yaşında olacak dediler

Kızlar 40 günden sonra ilk kez bebeğim bugün kendş başına kaka yaptı. Fitilsiz zeytinyağısız. Nasıl sevinmiştik anlatamam. Ama akşam saatlerinde sağ kolu durup durup morardı. Önceden de nadiren morarıyordu hatta yazmıştım buraya. Araştırma hastanesine sora bulmak çok zor. Bir tanıdık buldu sağolsun salıya. Salıyı nasıl bekliycez bilmiyorum. Hastanemizdeki doktor birşey diyemedi. Şansa muayenede de morardı. Çocuk kardologu baksın dedi. Oda araştırmada var. Çok korkuyorum. Böyle bir şey bilen duyan varmı ? Kızlar neden oluyor olabilir. Ciddi birşey değildir demi. Gazdan sıkıldığı için falan olur mu acaba.
Merhaba benimkide aglayinca dudak çevresi bariz morariyor. Bebeklerde oluyormuş böyle daha renkleri tam oturmadığı için. İnşallah seninkide öyle bişeydir. İçini rahat tut.

Canım bizimki doğduğundan beri 5 dk emip saatlerce uyuyor sıkıntı yok sanırım kilo aldığına göre 15 gündür mama veriyorum günlük 2 kez ilk bir hafta 30 cc 2. Hafta da 60 vermeye başladım ama çoğu zaman bitirmiyordu bende dert ediyordum aç diye ama değil sanırım
Evet biz aç sanıyoruz bebişleri 🤗 ama büyüdükçe kısalacak herhalde emme süreleri daha kuvvetleniyorlar diye

İçin rahat olsun canım herşeyi zehir etmeyelim kendimize Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleri

Kızlar bugün oğlumu hastaneye götürdük fazla beslenmek istemedi sürekli uyudu eve gelince yıkadık Bi kaç saat sonra sağ elinin parmaklarının mor olduğunu gördüm sebebini bilen var mı internette bazı durumlarda normal yazıyor ama

Eklentiler

• IMG_20220701_002959.jpg
    IMG_20220701_002959.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220701_002952.jpg
    IMG_20220701_002952.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bugün oğlumu hastaneye götürdük fazla beslenmek istemedi sürekli uyudu eve gelince yıkadık Bi kaç saat sonra sağ elinin parmaklarının mor olduğunu gördüm sebebini bilen var mı internette bazı durumlarda normal yazıyor ama
Bana mor gelmedi. Bebeklerin oralarda cok fazla kan dolasimi olmuyor o yuzden elleri ayaklari soguk oluyor zaten. Yani rengide size oralarda kan dolasimi daha az oldugu icin oyle geliyordur muhtemelen.

Bana mor gelmedi. Bebeklerin oralarda cok fazla kan dolasimi olmuyor o yuzden elleri ayaklari soguk oluyor zaten. Yani rengide size oralarda kan dolasimi daha az oldugu icin oyle geliyordur muhtemelen.
🤷‍♀️ Bilmiyorum ki ilk defa dikkatimi çekti eli hep yumuk olurdu dünde hep açık tuttu dikkatimi çekti internette de öyle yazıyor da kafama takıldı yine de diğer eli normal rengi

Kızlar sizinde sütünüz kendiliğinden akıyor mu benimki akıyor dışarı çıkmak içimden gelmiyor kıyafetim hep ıslak oluyor dün oğlum çok emmedi hep uyudu gece de 5 saat aralıksız uyumuşuz Bi göğsümü emip geri uyudu 2 buçuk saat sonra kalktığımda diğer göğsümden bayağı fazla süt akmıştı

Merhaba benimkide aglayinca dudak çevresi bariz morariyor. Bebeklerde oluyormuş böyle daha renkleri tam oturmadığı için. İnşallah seninkide öyle bişeydir. İçini rahat tut.
Bizimde çok morarıyor. Kardiyolog gördü. Kalpten kaynaklı değil dedi. Detaylı kan tahlili yaptıracağız. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama gene de korkuyorum morardıkça 🤷

Kızlar sizinde sütünüz kendiliğinden akıyor mu benimki akıyor dışarı çıkmak içimden gelmiyor kıyafetim hep ıslak oluyor dün oğlum çok emmedi hep uyudu gece de 5 saat aralıksız uyumuşuz Bi göğsümü emip geri uyudu 2 buçuk saat sonra kalktığımda diğer göğsümden bayağı fazla süt akmıştı
Benimde akıyor. İlk 1 ay sağdım. Ama artık sağacak kadar yok kızıma anca yetiyor, ona rağmen akıyor. Bir göğsümü emzirirken diğeri akıyor mesela. Ama baksan yumuşacık çok süt yok 🤷 ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yoksa elbisem süt oluyor canım sıkılıyor. Sürekli değişte olmuyor.

Ah nerdee. İlk zamanlar oluyordu bebeğimin genzine bile kaçıyordu. Şimdi Bebeğime ancak yetiyor. Siz ne yiyorsunuz sütüm bollaşsın isterim bende 🤭

Benimde akıyor. İlk 1 ay sağdım. Ama artık sağacak kadar yok kızıma anca yetiyor, ona rağmen akıyor. Bir göğsümü emzirirken diğeri akıyor mesela. Ama baksan yumuşacık çok süt yok 🤷 ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yoksa elbisem süt oluyor canım sıkılıyor. Sürekli değişte olmuyor.
Biri 40 çıkınca bitiyor demişti demek ki bitmiyormuş bende dün dışardaydım hep üstüme çıkmış çamaşırın silikonu ince diyedir dedim de aslında normal bişey ama ıslanınca hoş durmuyor 😔 gerçi süt olsun da aksın da işte

Back