Eğer sıkıntı gorulmediyse korkma daha küçükler yeni yeni başlıcaklar bizimkiler prematüre bebek düzeltilmiş ayına göre gelişimini takip et maşallah bak ne güzel seni takip etmiş annesi35 haftalik doğdu benim kızımda evet yaptırdık şuan için Bi sıkıntı görünmüyor ama tamda belli değil 3 hafta sonra tekrar gelin demişlerdi eşim kesinlikle birdaha gitmeyeceğim dedi. Bilmiyorum ya belkide ben çok evham yapıyorum bugün dikkat ettim ben mutfaktayken ben gidip geldikçe beni az da olsa göz yada kafa Bi şekilde takip etti bayram sonrasına göz için randevu alicam
Canım bugün bizde göz muayenesine geldik sadece ışıkla uzaktan baktı tamam dedi çıkarken de 3 aylık olunca seni takip etmezse tekrar getir dedi o yüzden için rahat olsun bak seni takip ediyormuş35 haftalik doğdu benim kızımda evet yaptırdık şuan için Bi sıkıntı görünmüyor ama tamda belli değil 3 hafta sonra tekrar gelin demişlerdi eşim kesinlikle birdaha gitmeyeceğim dedi. Bilmiyorum ya belkide ben çok evham yapıyorum bugün dikkat ettim ben mutfaktayken ben gidip geldikçe beni az da olsa göz yada kafa Bi şekilde takip etti bayram sonrasına göz için randevu alicam
Ayy çok teşekkür ederim 3 ay miymis oh ya içim rahat etti. Allah razı olsun kızlar buraya yazıp sizden cevaplar alınca gerçekten içime birazda olsa su serpildiCanım bugün bizde göz muayenesine geldik sadece ışıkla uzaktan baktı tamam dedi çıkarken de 3 aylık olunca seni takip etmezse tekrar getir dedi o yüzden için rahat olsun bak seni takip ediyormuş
Hemen herşeye evham yapma annesi her çocuğun gelişimi farklıdır kitapta yazan gibi olacak diye birley yok bazen zaman vermek gerekiyor yine olmadı doktora götürürsün.Ayy çok teşekkür ederim 3 ay miymis oh ya içim rahat etti. Allah razı olsun kızlar buraya yazıp sizden cevaplar alınca gerçekten içime birazda olsa su serpildi
Bende 27 günlükken yaptırdım 3 günde tamamen iyileşti çok şükürBiz 47 günlükken yaptırdık geçti gitti çok şükür. Ne kadar erken olursa o kadar rahat geçiyormuş
Merhaba benimkide aglayinca dudak çevresi bariz morariyor. Bebeklerde oluyormuş böyle daha renkleri tam oturmadığı için. İnşallah seninkide öyle bişeydir. İçini rahat tut.Kızlar 40 günden sonra ilk kez bebeğim bugün kendş başına kaka yaptı. Fitilsiz zeytinyağısız. Nasıl sevinmiştik anlatamam. Ama akşam saatlerinde sağ kolu durup durup morardı. Önceden de nadiren morarıyordu hatta yazmıştım buraya. Araştırma hastanesine sora bulmak çok zor. Bir tanıdık buldu sağolsun salıya. Salıyı nasıl bekliycez bilmiyorum. Hastanemizdeki doktor birşey diyemedi. Şansa muayenede de morardı. Çocuk kardologu baksın dedi. Oda araştırmada var. Çok korkuyorum. Böyle bir şey bilen duyan varmı ? Kızlar neden oluyor olabilir. Ciddi birşey değildir demi. Gazdan sıkıldığı için falan olur mu acaba.
İlk gün inanılmaz zorduYaa nasıl geçti sürecimiz maşallah kuzu'ya
İnşallah bizimde öyle geçerİlk gün inanılmaz zorduama sonrası çok rahat canım
Evet biz aç sanıyoruz bebişleriCanım bizimki doğduğundan beri 5 dk emip saatlerce uyuyor sıkıntı yok sanırım kilo aldığına göre 15 gündür mama veriyorum günlük 2 kez ilk bir hafta 30 cc 2. Hafta da 60 vermeye başladım ama çoğu zaman bitirmiyordu bende dert ediyordum aç diye ama değil sanırım
İçin rahat olsun canım herşeyi zehir etmeyelim kendimize Allah ım evlatlarımızla sınamasın bizleriAyy çok teşekkür ederim 3 ay miymis oh ya içim rahat etti. Allah razı olsun kızlar buraya yazıp sizden cevaplar alınca gerçekten içime birazda olsa su serpildi
Bizim başından beri öyleydi canım bu ara biraz uzun emmeye başladı ama geri 5 dk ya düştü bazenEvet biz aç sanıyoruz bebişleriama büyüdükçe kısalacak herhalde emme süreleri daha kuvvetleniyorlar diye
Bana mor gelmedi. Bebeklerin oralarda cok fazla kan dolasimi olmuyor o yuzden elleri ayaklari soguk oluyor zaten. Yani rengide size oralarda kan dolasimi daha az oldugu icin oyle geliyordur muhtemelen.Kızlar bugün oğlumu hastaneye götürdük fazla beslenmek istemedi sürekli uyudu eve gelince yıkadık Bi kaç saat sonra sağ elinin parmaklarının mor olduğunu gördüm sebebini bilen var mı internette bazı durumlarda normal yazıyor ama
Bana mor gelmedi. Bebeklerin oralarda cok fazla kan dolasimi olmuyor o yuzden elleri ayaklari soguk oluyor zaten. Yani rengide size oralarda kan dolasimi daha az oldugu icin oyle geliyordur muhtemelen.
Bizimde çok morarıyor. Kardiyolog gördü. Kalpten kaynaklı değil dedi. Detaylı kan tahlili yaptıracağız. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama gene de korkuyorum morardıkçaMerhaba benimkide aglayinca dudak çevresi bariz morariyor. Bebeklerde oluyormuş böyle daha renkleri tam oturmadığı için. İnşallah seninkide öyle bişeydir. İçini rahat tut.
Benimde akıyor. İlk 1 ay sağdım. Ama artık sağacak kadar yok kızıma anca yetiyor, ona rağmen akıyor. Bir göğsümü emzirirken diğeri akıyor mesela. Ama baksan yumuşacık çok süt yokKızlar sizinde sütünüz kendiliğinden akıyor mu benimki akıyor dışarı çıkmak içimden gelmiyor kıyafetim hep ıslak oluyor dün oğlum çok emmedi hep uyudu gece de 5 saat aralıksız uyumuşuz Bi göğsümü emip geri uyudu 2 buçuk saat sonra kalktığımda diğer göğsümden bayağı fazla süt akmıştı
Ah nerdee. İlk zamanlar oluyordu bebeğimin genzine bile kaçıyordu. Şimdi Bebeğime ancak yetiyor. Siz ne yiyorsunuz sütüm bollaşsın isterim bendeKızlar sizinde sütünüz kendiliğinden akıyor mu benimki akıyor dışarı çıkmak içimden gelmiyor kıyafetim hep ıslak oluyor dün oğlum çok emmedi hep uyudu gece de 5 saat aralıksız uyumuşuz Bi göğsümü emip geri uyudu 2 buçuk saat sonra kalktığımda diğer göğsümden bayağı fazla süt akmıştı
Biri 40 çıkınca bitiyor demişti demek ki bitmiyormuş bende dün dışardaydım hep üstüme çıkmış çamaşırın silikonu ince diyedir dedim de aslında normal bişey ama ıslanınca hoş durmuyorBenimde akıyor. İlk 1 ay sağdım. Ama artık sağacak kadar yok kızıma anca yetiyor, ona rağmen akıyor. Bir göğsümü emzirirken diğeri akıyor mesela. Ama baksan yumuşacık çok süt yokben sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yoksa elbisem süt oluyor canım sıkılıyor. Sürekli değişte olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?