- 20 Kasım 2019
- 3.804
- 5.074
- 158
Aynen öyle canım hepsine katılıyorum ben sadece 1 hafta anne sutu emmisim sonra meme reddi yapmisim. Neden öcü gibi gösterildiğini anlayamıyorum ben yurtdisinda yaşıyorum burada nerdeyse tanıdığım herkes hem emziriyor hem takviye veriyor. Ben geceleri görüyorum uyumadan önce cocuk eziyet crkiyo resmen defalarca memeyi çıkarıp geri birakiyo debelenip zorla onu uyutabilirim ama neden eziyet edeyim hangi birimiz aç uyuyoruz ki doktorumjzda zaten bütün gün anne sütü iciyor bebeğiniz oldukca iştahlı ve buna ihtiyacı var her bebegin ihtiyacı olmayabilir ama herkes kendi bebeğini tanımalı dedi.Yani eğer huysuzlasiyor ve mama ile rahatliyorsa tabiki verin, ilk çocukta genelde anneler illede süt ne olursa olsun süt, sütte süt kendini paramparça et çocuğu huzursuz et ama yinede süt diyip bebek büyüyünce de amann valla suanki aklim olsa ne çocuğa eziyet ederdim ne kendime diyor benim bebeğim sadece 1,5 ay anne sütü alabildi dünyanın sonu değil yani hiç alamayan bebeklerde var ben 2,5 yaşına kadar emmisim eşim hiç emmemis ama kesinlikle benden daha sağlam kendinizi lütfen sartlayip üzmeyin bebeginiz sizi zaten yönlendiriyor ve sizde farkındaysanız eğer yetersiz geldiğini düşünüyorsanız gece mama takviyesi verin bebeğinizi en iyi siz okur onunla ilgili en doğru kararı da siz verirsiniz başkalarının yönlendirmesiyle kendinizi hirpalamaya gerek yok
Mesela benim bebegim gün içinde 2- 3 defa kaka yapiyor geceye kadar ve farkediyirum her kaka yapısında cok daha acikarak geliyor iki göğsümüde bitiriyor o sekilde doyuyor ilkgunden beri çok istahliydi oyuzden kilo kaybetmedi hic ilk 10 gün oyuzden o nasil isterse öyle yapacağım