2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canim lansinohta var elimde ozaman ona geçeyim riske etmeyim. Araştırırken o sekilde bilgi almistim cok sasirdim avent icin
Lansinohu kullandığında farkedeceksin avent daha hızlı akışa sahip canım. Ben şüphelenmiştim meme reddi ve biberonu bırakmak istediğim için danışmanlık aldığımda hemşirede onayladı.

Lansinohu kullandığında farkedeceksin avent daha hızlı akışa sahip canım. Ben şüphelenmiştim meme reddi ve biberonu bırakmak istediğim için danışmanlık aldığımda hemşirede onayladı.
Tamam canim cok tesekkur ederim geceleri digerini vericem. canim kizim ya iyi ki redd yapmadi

Tamam canim cok tesekkur ederim geceleri digerini vericem. canim kizim ya iyi ki redd yapmadi
Bende wee nin gaz önleyicili biberonunu kullandım günlük 2 kere o da meme reddi yapmadı canım hatta bizimki biberonu emmek istemiyor dün hemşire de mama verme artık gereksiz kilo almasın dedi ben sarılık geçsin diye veriyordum mamayı

Bebeğinde üfürüm olan var mı?
Bizimde dogdugu gun cocuk doktoru duymustu 3. Gun muaynesinde azalms ama var deyip kardiyolaga yonlendirmisti 9 10 gunlukken kardiyolaga goturdum dr ultrason bile cekmedi 1 doktor 1 profesor dinledi temiz dediler gulduler hatta alanlari olmadigi icin bebekler ilk dogdugunda zayif olduklarindan cocuk doktorlari kalpteki pompalanan ve duvarlara carpan kanı üfürüm zannediyolarmis bide bebeklerin hepsinde bisey oluyomus herkes oyle doguyomus yaniltmayayim adini tam hatirlayamiyorum o 1 haftada kapaniyomus onuda ufurum zannediyorlarmis gittigimzde bizde hicbisey yoktu ama ileri zamanlarda devam ediyorsa kontrolu aksatmayin tabi yinede

Kızlar bebisinin gözü böyle olan var mı yada tecrubesi olan benim gozum mavi esimin sarılı kahve aydinlikta renkli duruyor karanlikta koyu duruyo ne bu cocugun gozu anlayamadik hala net belli degil oglumun dogdugundan beri kahveydi sdce rengi acildi bunu anlayamadik

Eklentiler

• 20220628_173452~2.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 84
Lacivert. Bence zamanla kahverengi olacak

Kızlar 40 günden sonra ilk kez bebeğim bugün kendş başına kaka yaptı. Fitilsiz zeytinyağısız. Nasıl sevinmiştik anlatamam. Ama akşam saatlerinde sağ kolu durup durup morardı. Önceden de nadiren morarıyordu hatta yazmıştım buraya. Araştırma hastanesine sora bulmak çok zor. Bir tanıdık buldu sağolsun salıya. Salıyı nasıl bekliycez bilmiyorum. Hastanemizdeki doktor birşey diyemedi. Şansa muayenede de morardı. Çocuk kardologu baksın dedi. Oda araştırmada var. Çok korkuyorum. Böyle bir şey bilen duyan varmı ? Kızlar neden oluyor olabilir. Ciddi birşey değildir demi. Gazdan sıkıldığı için falan olur mu acaba.

Yani eğer huysuzlasiyor ve mama ile rahatliyorsa tabiki verin, ilk çocukta genelde anneler illede süt ne olursa olsun süt, sütte süt kendini paramparça et çocuğu huzursuz et ama yinede süt diyip bebek büyüyünce de amann valla suanki aklim olsa ne çocuğa eziyet ederdim ne kendime diyor benim bebeğim sadece 1,5 ay anne sütü alabildi dünyanın sonu değil yani hiç alamayan bebeklerde var ben 2,5 yaşına kadar emmisim eşim hiç emmemis ama kesinlikle benden daha sağlam kendinizi lütfen sartlayip üzmeyin bebeginiz sizi zaten yönlendiriyor ve sizde farkındaysanız eğer yetersiz geldiğini düşünüyorsanız gece mama takviyesi verin bebeğinizi en iyi siz okur onunla ilgili en doğru kararı da siz verirsiniz başkalarının yönlendirmesiyle kendinizi hirpalamaya gerek yok

40 ımız çıkmasına 1 hafta var çoktandır kanama yoktu sadece açık kahverengi leke vardı bu ara hiç birşey gelmiyordu bugün kırmızı adet kanaması gibi başlamış 40 çıkmadan adet olunmaz herhalde

Benim kizimda üfürüm duymustu doktor. Kardiyologa gittik. 2 mm delik varmis. Sıkıntı olmaz cok küçük dedi. 1 yasta kontrol edelim tekrar dedi.
Biz özele gidiyorduk. Dün doktorumuzu değişip devlet hastanesine gittik oradaki doktor dedi. Dedim biz 3 muayene olduk bundan önce doktor demedi. Detaylı ultrasona girdim kalbinde sorun yoktu. Bir şey demedi. Kardiyoloğa falan da yönlendirmedi. Ne yapacağım şimdi anlamadım

Doktorumuzu değiştik o hiç bahsetmedi böyle bir şeyden. Pişman oldum şimdi ama özele devam edecek durumumuz yoktu. İçime bir sıkıntı attı bu doktor. Hangi bölüme gideceğimizi de söylemedi. Üfürüm duyuyorum dedi sadece. Geçiyorsa içim rahat etti biraz. Detaylı ultrasona girmiş miydiniz siz orada kalpte inceleniyor çünkü olsa bir şey çıkardı diyorum kendi kendime

Bizim ilk gittiğimiz çocuk doktoru da ufurum duyuyorum dedi, kardiyologa gittik. Adam bakti ve güldü bugune kadar ufurum diye sevk edilen hicbir bebekte ufurum duymadim dedi. Cocuk doktorlarini anlayamıyorum hemen aileleri de panik yaptiriyolar dedi. Icinizi ferah tutun buyuk ihtimalle yoktur ufurum gercektrn varsa bile 1 yasina kadar gecermis normal bi durummus yenidoganda olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…