- 20 Kasım 2019
- 3.804
- 5.074
- 158
Canim ben aslında her emzirme sonrasi yapmiyorum cunku benim kizimda cok sabırsız ve gaz çıkarmaya calisirken ağlıyor şöyle detayli anlatayım. Yatarak emzirme pozisyonu diye bisey var o sekilde emziriyorum internette bakabilirsin emzirme derneği diye bir sayfa var orada detayli anlatıyor biz cok sevdik bu pozisyondayken bebegim karnının üstünde oluyor ve bacakları kurbağa gibi yapiyor genelde emerken gazini bu sekilde hep kendi çıkarıyor ben emzirirken sol kaburgasinin altını ovuyorum, ayrica ek olarak kolayca çıkarmasina yardimci olan sey videosunu yazicam asagi her besleme öncesi bir masaj var onu mutlaka yapiyorum ve gaz damlası kullaniyorum. Kullandigimiz damla COLIEF adi. Eger emzirirken gaz sesi duymadiysam omzuma aliyorum ve doğum koçum vardi onun önerdiği bir hareket var onu yapıyorum . Aşağıdan yukarı doğru ovala, emerken sol kaburgasiın altının elinin ayasi ile ovmaya basla bir de elini üçgen gibi yaparak bir kez popo kısmına bir kez sırtına ve sonra omuz kısmına gelecek şekilde pat pat vur çıkana kadar gegirme ya da gaz sesi duyunca bırakıyorum. Bazen ağlıyor konuşuyorum hala devam ediyorsa tekrar meme ye koyuyorum ve tekrar deniyorum..Birşey daha sorabilir miyim, mesela emzirdim ve süt sarhoşu gibi oluyor uykulu o an gaz cikaramiyorum. Bazen de kendinde oluyor ama çok ağlıyor gaz çıkartırken de durmuyor. Siz nasıl ve ne zaman gaz çıkartıyorsunuz. Ben her emzirme sonrası gaz çıkartamiyorum bazen de çıkmıyor
Bir de cok gazi olunca memedeyken memeyi cekistirmeye başlıyor memeden çıkartıyorum hemen omzumda dediklerimi yapiyorum hemen gegirmesi cikiyor ve tekrar memeye koyuyorum.