- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Kanama olabiliyor. Önemli olan sarımsı vs enfeksiyon akıntılı birşey olmasın.Yok düşmedi diye endişe etmiyorum da doktor bakınca kanamaya başladı iltihap gbi alttan gözüküyor ondan korktum. Yikamiyorum bu arada göbek bağı düşmeden bende
Tendirdiyot falan da dökmedik hiç kendiliğinden kurur diye peki düşünce bişey kullandınız mıBizim göbek bağımızda 15.gün düşmüştü. Kordon kalınsa daha geç düşebiliyormuş doktor öyle söylemişti.
Hadi ya çok uzun sürmüş ben dokunsam düşecek de canı yanar diye karışmıyorum benim yeğenleriminki genelde 7. Gün düşmüş oluyordu bizde niye düşmedi diye kaygı ediyordukBizimki 20. Gunde falan dustu 20 yi gecmisti hatta tam hatirlamiyorum ben endiselendim, doktor sorun yok, enfeksyon olmadığı surece gec dusse de bisey olmaz deid
5. Gün hastaneye götürdüm 19 çıktı 3 gün kuvezde kaldı 8.4 le taburcu olduk cuma günü kontrole götürdüm 9 çıktı yarın geri kontrolü var yüksek çıkarsa endokrinoloji doktoru varmış oraya gönderecekBizimki de uyuyor çoğunlukta. Sarılık 12 çıkmıştı 2 gün önce kan almışlardı. Siz olcturdunuz mu hiç kaç çıktı. Bazen uyandırmak bi mesele oluyor vallahi
Yok canım öncesinde veya sonrasında herhangi bir şey sürülmüyor. Hava alması için düşene kadar bezini göbek bağı dışarda kalcak şekilde bağladık. Düştükten sonra da birkaç gün daha öyle devam ettik. 2 gün sonrada yıkadık.Tendirdiyot falan da dökmedik hiç kendiliğinden kurur diye peki düşünce bişey kullandınız mı
Ben hastaneden çıktığımız gün yıkamıştım yani 2. Gün onun üstüne yıkamadım çocuk sıcaktan pişti ama göbeği için bekliyorumYok canım öncesinde veya sonrasında herhangi bir şey sürülmüyor. Hava alması için düşene kadar bezini göbek bağı dışarda kalcak şekilde bağladık. Düştükten sonra da birkaç gün daha öyle devam ettik. 2 gün sonrada yıkadık.
Sen uykudan uyandırabiliyor musun ben zorla uyandırıyorum onda da 2 kere sütü çekmeden geri dalıp gidiyor ancak kendiliğinden uyanırsa emiyor ne yapacağımı şaşırdım artık başka Bi hastalığı mı var diye düşünmekten Bi hal oldum 2 güne 1 kontrole gidip kan veriyoruzBizimki de uyuyor çoğunlukta. Sarılık 12 çıkmıştı 2 gün önce kan almışlardı. Siz olcturdunuz mu hiç kaç çıktı. Bazen uyandırmak bi mesele oluyor vallahi
Canım ilk günler öyle oluyor .Aynı şeyleri yaladım o kadar zorla uyandırrıyordum ki onda da iki üç çekip yine uyuyordu.Hemen hemen 40 ı çıkama kadar böyleydi.Endişelenme yaniSen uykudan uyandırabiliyor musun ben zorla uyandırıyorum onda da 2 kere sütü çekmeden geri dalıp gidiyor ancak kendiliğinden uyanırsa emiyor ne yapacağımı şaşırdım artık başka Bi hastalığı mı var diye düşünmekten Bi hal oldum 2 güne 1 kontrole gidip kan veriyoruz
Bizde sarılıktan çıktı ya canım 3 gün kuvezde yattık kontrollerde tekrar sarılık değeri yüksek çıkarsa endokrinoloji bölümüne yönlendireceklermiş acaba böbreklerinden karaciğerinden gelen Bi hastalık var mı diye bakmaya sanırımCanım ilk günler öyle oluyor .Aynı şeyleri yaladım o kadar zorla uyandırrıyordum ki onda da iki üç çekip yine uyuyordu.Hemen hemen 40 ı çıkama kadar böyleydi.Endişelenme yani
Ben ovulasyon testi ile ogrenmistim ama adetten once sanirim sende gebelik yokOvulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Sarılıkta uyanmıyorlar, endişelenme. Bize hemşire öğretmişti. Ayağını kavrıyoruuz, topuğuna sertçe pıt pıt şeklinde vuruyorduk. Baş parmağınla işaret parmağına destek verip sertçe çarparsın ya. Çığlık atıp uyanıyordu. Onun dışında bez açmak ayakları soğuk suyla silmek kucağa almak falan hiçbir şey kar etmiyordu.Sen uykudan uyandırabiliyor musun ben zorla uyandırıyorum onda da 2 kere sütü çekmeden geri dalıp gidiyor ancak kendiliğinden uyanırsa emiyor ne yapacağımı şaşırdım artık başka Bi hastalığı mı var diye düşünmekten Bi hal oldum 2 güne 1 kontrole gidip kan veriyoruz
Bende altını açınca bazen uyandırabiliyorum ayy erkek çocuk zor ne zaman altını açsam çişini yapıp üstünü batırıyor buna nasıl çare bulacağım bilmiyorumSarılıkta uyanmıyorlar, endişelenme. Bize hemşire öğretmişti. Ayağını kavrıyoruuz, topuğuna sertçe pıt pıt şeklinde vuruyorduk. Baş parmağınla işaret parmağına destek verip sertçe çarparsın ya. Çığlık atıp uyanıyordu. Onun dışında bez açmak ayakları soğuk suyla silmek kucağa almak falan hiçbir şey kar etmiyordu.
Arkadaşım yeni bezi takana dek çorap takıyorum diyordu :) erkek bebişlerde o sorun oluyormuşBende altını açınca bazen uyandırabiliyorum ayy erkek çocuk zor ne zaman altını açsam çişini yapıp üstünü batırıyor buna nasıl çare bulacağım bilmiyorum
Bazı günler öyle :/ öyle olunca, gece uyur ya da ertesi gün uyur diye kendimi avutuyorum. Bir de şunu biraz deniyorum, yanlış olabilir amaSaat 11den beri doğru düzgün hiç uyumadı ya felaket yorgunum kıçımın üstüne oturamıyorum çok ağrıyor emzirmekten bi hal oldum nasıl geçecek bu günler çok kötüyüm ya
Bende ayni derten muzdaribimBende altını açınca bazen uyandırabiliyorum ayy erkek çocuk zor ne zaman altını açsam çişini yapıp üstünü batırıyor buna nasıl çare bulacağım bilmiyorum
Ben bezini değiştirirken pipisine selpak koyuyorum yapıyorsa da ona yapıyoBende altını açınca bazen uyandırabiliyorum ayy erkek çocuk zor ne zaman altını açsam çişini yapıp üstünü batırıyor buna nasıl çare bulacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?