- 20 Ocak 2020
- 3.304
- 1.399
- 133
- 31
Taze anneyiz ya daha tecrübe edineceğizFarketmeyi beklemeden altını açar açmaz ıslak mendil koy canım o zaman kazalar olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze anneyiz ya daha tecrübe edineceğizFarketmeyi beklemeden altını açar açmaz ıslak mendil koy canım o zaman kazalar olmuyor.
Bende zararsız ve iyi leke çıkaran bir deterjan arıyorum. Ben memnun kalmadım. Kakayı çıkarmıyor. Süt kusmuk falan çıkarıyor ama en önemlisi kaka zaten.Aslında iyi marka o da ama demek ki marka adıyla olmuyormuş
İyi emdiyse emzik verip ıyutuyorum. Ama iyi emmediyse emzik vermiyorumBen bebeğin ağlamasını teskin etmek için sürekli emziriyorum gibi geliyor. İyi emdi diyelim hala ağlıyorsa ne yapmak gerekir. Siz alıp kucakta gezdirme, oyuncakla oyalama yapıyor musunuz.
Bende temizleme pamuğu koyuyorum yada çorap diyolar gerçekten erkek bebeğin altını değiştirmek zormuşBen bezini değiştirirken pipisine selpak koyuyorum yapıyorsa da ona yapıyo
Öyle bi deterjan yok galiba ya beyaz sabunla çitilemek gerek makinaya atmadan kakalı kıyafetleri ben öyle yapıyorumBende zararsız ve iyi leke çıkaran bir deterjan arıyorum. Ben memnun kalmadım. Kakayı çıkarmıyor. Süt kusmuk falan çıkarıyor ama en önemlisi kaka zaten.
Kızım emzik tutmuyor :/ memede uyuyor ama yerinde hemen uyanıyorİyi emdiyse emzik verip ıyutuyorum. Ama iyi emmediyse emzik vermiyorum
Genelde kilo aralığı bilgisi olur canım ona göre koyAna kucağını kullanan var mı kızlar. 31 günlük kızım. Oturtsam mı acaba. Üstünde doğumdan 9. Aya kadar kullanımı uygundur yazıyor.
Max kilo yazıyor. Min yok ama. Yarın bi deneyeyim. Bu aralar kızımın gazı oluyor. Sallanıyor ya gazını rahat çıkarır belki. Bir yandan da boynunu falan tutamıyor ya daha kararsız kaldımGenelde kilo aralığı bilgisi olur canım ona göre koy
Evet benmkide öyleydi bi haftadır emzik veriyorm üç haftalığı geçtiğinden beri yani. Emdikten snra uyanıyordu şimdi yerine koyup emzik verince dalıyor. Emzik öneririmKızım emzik tutmuyor :/ memede uyuyor ama yerinde hemen uyanıyor
Burnu tıkalı şişmiş geniz etlerinolabilir serum fizyolojık uygulayın kesınlıkle nefes alısı rahatlar dha kolay emer..Bugün çok zorlu Bi gündü zaten oğluş uyanmamak için direniyordu bugünde emmemek için direndi sabahtan bu saate kadar bir göğsümü bir biberonu deniyorum ikisini de tutmadı birde ikindinden beri uyanık kaldı hayret ettim şimdi az bişey emdi ama sabahtan beri aç Bi faydası oldu mu bilmiyorum emsin diye çabaladıkça kafasını sallıyor göğsümü itiyor ne yapacağımı şaşırdım taş gibi oldu artık göğüslerim elimle de sağlamıyorum akıl fikir versin
Emzik meme reddi yapar diyorlar facede emzirme danışmanlığı verenler. Bir kere sordum hemen çöpe at meme reddi yapar dedi. Sizce nasılEvet benmkide öyleydi bi haftadır emzik veriyorm üç haftalığı geçtiğinden beri yani. Emdikten snra uyanıyordu şimdi yerine koyup emzik verince dalıyor. Emzik öneririm
Dün cekildik bizde cocuk dokroruna aliyosunuz o yonlendiriyoKızlar kalça ultrasonu için hangi bölüme sıra aldınız. Çocuğa mı alacağım, o mu yönlendiriyor.
Çocuk uykuya dalarken veriyorm sdce çnkü uykuya dalarken memede durmak istiyor ama emmiyor. Bi saat emzir üstüne yarım saat memede tutmak beni yoruyor. gün içinde asla vermiyorm. Bunlara dikkat etmek lazm.Emzik meme reddi yapar diyorlar facede emzirme danışmanlığı verenler. Bir kere sordum hemen çöpe at meme reddi yapar dedi. Sizce nasıl
Anladım söylemek kolay tabi onlara bebeği sallamayın, emzik vermeyin nasıl durduracağız yaÇocuk uykuya dalarken veriyorm sdce çnkü uykuya dalarken memede durmak istiyor ama emmiyor. Bi saat emzir üstüne yarım saat memede tutmak beni yoruyor. gün içinde asla vermiyorm. Bunlara dikkat etmek lazm.
Ben doğduğu gün verdim ağzına ama uykuya geçerken veriyorum şu an gün içinde dursun diye vermiyorum iler ki aylarda büyük kurtarıcı bence meme reddi yaşamadıkEmzik meme reddi yapar diyorlar facede emzirme danışmanlığı verenler. Bir kere sordum hemen çöpe at meme reddi yapar dedi. Sizce nasıl
Ben sallayarak uyutmuyorm ama yatağında uyanır gibi olursa sallayarak tekrar uyumasını sağlıyorm bi de uyuyunca emziği alıyorm ağzından yada o atıyor zaten herşeyi abartmadan yapablrsnz ya meme resdi olacağını düşünmüyorum. Ama çocuk gün içinde emecekken emzik vermemek lazm.Anladım söylemek kolay tabi onlara bebeği sallamayın, emzik vermeyin nasıl durduracağız ya
Merhaba benim oğlum da 13 günlük hala tam memeye alışamadı silikona da tam alışamadı acaba bebeğiniz kaç dakika emiyordu silikonla ne kadar zamanda emziriyordunuz ve şu an birakabildiniz mi silikonu cevap verirseniz çok sevinirimMerhaba kakayi hatırlayamadım, ertesi gün yapmış olabilir. Memeyi biz de tutturamadık, silikon uç ile emiyor. Şu an da hala silikon uç ile emiyor, hastaneye haftada bir iki kez götürüp emzirme danışmanı ile memeyi tutturma çalıştırıyoruz. Çenesi kuvvetlendikce silikonu atar dediler, üç haftalık şimdi tam olarak ne zaman bırakır bebekten bebege değişirmis. Benim meme ucum yeterliymis ama kızımiz emerken damagina tam değsin istiyormuş. Ya da hastanede çok erken verdiler silikon uç ve alışkanlık oldu, bilemiyorum artık..