2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kaka degil ama cis sayisina bakmak gerekiyor bildigim kadariyla. Cunku 7 gune kadar kaka yapmayan bebekler var

Bizimki tam boyle oldu. 3050 dogdu , 2750 ye dustu , 1.ay kontrolunde 3500 cikti.

Emerken yutma sesi geliyor ya cok cok hatta dha kuvvetli uzun çeker o anda bitmeye yakin daha kısa cekisler yapar yutkunma azalır oyle oldugunda 3 5 dk devam ederse tekrar cokur cokur sütü indiriyor anlarsiniz zaten
Hahahh harika anlatim. Denicem bakalim bi takip edeyim. Tesekkur ederim
Kızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin
Ben emziriyorjm ama normalde emerken uyuyor kizim, ama o sekilde emzirirken asla uyumuyor hatta daha cok sinirlenior memeyle kavga ediyor

Kızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin
Ben yatarak emziriyorum canim , ama meme bağımlısı oldu benim yavrum surekli memede olmak istiyor doymuyor galiba hep yutkunma seside geliyor .
Gunde 2-3 kaka 8-9 ciş yapiyor . Gunluk toplamda 60-70 ml de mama veriyorum yoksa çıldırıyor cok iştahlı sanirim anlayamadim

Kızlar ,oioi indirim var haberiniz olsun.Ben tabak ,bardak,pipet ,diş kaşıyıcı,kase,kaşık,alıştırma bardağı aldım

Canim sütün yag oranıyla ilgili dedi bana doktor. Sütünüz olabilir ama su gibi olabilir buda kilo aldırmaz bebege dedi ve beslenme sekli , takviye onerdi.
Solgarin Brewers Yeast B12 li takviyesini şiddetle tavsiye ederim çünkü kilosu baya arttı bebeğimin.
Beslenme sekli olarakra karbonhidrat ve protein ağırlıklı yiyeceksin dedi.
Badem basta olmak üzere internetten yulaf topları diye bisey var onlardan yap gunde 4 5 tane agzina at.

Kızlar ,oioi indirim var haberiniz olsun.Ben tabak ,bardak,pipet ,diş kaşıyıcı,kase,kaşık,alıştırma bardağı aldım
Bir tek vakumlu kase cok mantikli geldi bana. Onun haricinde diger urunlerin yüksek fiyatina degcek ekstra bi ozelligi var mi? Bilmedigimden soruyorum. Hani baska bir seyden bebek yenek yiyemezmis , imkansizmis gibi anlaityorlar da instagram da
Beslenmeme daha cok dikkat edicem insallah. 15 gun sonra kilo kontrolu ypacak doktor, olmazsa mamaya baslariz bakalim. Zaten acik soylemem gerekirse baştan elimden geldigince sadece emzirmek taraftariydim. Ama doymuyor mu ya da baska sorun ku var bilmiyorum, surekli memede olmak istedikce ben de psikolojik olarak cok yoruldum. Biraz mama versem rahat edebilirim belki. Halbuki dogumdan hemen sonra sutum hemen heldi, bebegim memeyi hemen tuttu, sutum memeden taşıyor, masallah her sey cok iyi diye seviniyordum. Ama olmayinca olmuyormus ya

Her sitede oioi indirimi var sanirim su an ve hepsiburada da ekstra bi kod varmis 100 e 20 indirim yapiyo bugune ozel Bi bakin
Canım tabak ve kasenin özelliği vakumlu ve kaliteli plastik.Diğer aldıklarımı zaten çok uyguna aldım kaşık diş kaşığı vs.Bi de meyve silikon püre aldım bebekler çok seviyormuş

Ben denedim, ozellikle sabaha karşı emzirmelerde dinlenme fırsatı veriyor.
Bende bazen yatarak emziriyorum ama uyuya kalmaktan korkuyorum
Uyuya kalirsam burnunu kapatir gogsum diye
Allah korusun

Size ne söyledi doktorunuz, takviye mama verdi mi avar yoksa beklenen bu şekilde mıymış.
Bize ayni sekilde devam edin dedi , cunku muayeneden 8 gun once bi doktora gitmistik 3160 olculmustu. 8 gunde 340 gr almis dedi doktor , artik almaya baslamis ayni sekilde devam edelim dedi. Umarim bu ay daha iyi alır. Zaten doktorlar verrdigi kiloyu da hesaplamali bnce verdigiyle 750 gr almis gozukuyor. Ama bazisi verdigini hic hesaba katmayip az almis mama baslayin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…