2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bebesi uyumayanlar yüksek ihtimal bebeeler sert yataktan rahatsiz oluyor 2 gundur baslarim boyle ise dedim aldim reflu yatagindan kendi yanima cocuk fos fos uyuyor besigine koysam oda sert uyurmu bilmiyorum onu denemedim gun icindede ana kucagina koydum emin oldm yani benim bebe yumusak yer ariyor

Bence yatakta sizin kokunuzu aldigi icin rahat uyuyordur

Insallah. Cok endiselenmedim ama bi gostericez tabi. Ilcede oturuyoruz merkeze gittigimizde halledicez insallah en kisa zamanda
Ya bu meseleyi duydum, biliyorum. Ama memede süt bitti mi bitmedi mi anlamiyorum ben. Genelde uzun uzun bir memeyi emiyor, derince uykuya dalinca birakiyor. Uykusu derinlesmjs uyumaya dvam ediyorsa obur memeyi vermiyorum. Ama uyumadi hemen uyandiysa obur memeyi de veriyorum. On sut mu nedir bilmiorum ama

Yahu hanımlar benim bebe ters çıktı insanlar bi uykuluyken emzirebiliyorum diye yakınır benimki uykuluyken memeyle kavga ediyor mama yaptım verdim az önce sakinledi ama 10-20 ml anca içti desem ki dünyaları yedi çocuk sütüm yetmemiş demekki o da değil anlamadım bu işten bir şey moralimi bozuyor tosbaa

Bence yatakta sizin kokunuzu aldigi icin rahat uyuyordur
Yok yok ana kucagindada aynı veya yumusak yastıga koyuncada ayni 2 gundur deniyorum alip besigine koyayim tik uyaniyor vallahi annemde diyo yeni moda daş gbi yerde ezin cocuklarin sirtini basini b.k uyur diyor ezildi herbiyakasi yavrumun diye masaj yapiyo cocuga kadin hakli sanirim biz sizi reflü yataginda mi buyuttuk sert sungere mi koyduk hanginizin orasi burasi hasarlı dio bisey diyorum sus tırıvırını dinleyemicem deyip agzima laf tikiyo

Hasardan degil ya bogulmasin diye yumusak yere koymasin diyolar heralde

Emerken yutma sesi geliyor ya cok cok hatta dha kuvvetli uzun çeker o anda bitmeye yakin daha kısa cekisler yapar yutkunma azalır oyle oldugunda 3 5 dk devam ederse tekrar cokur cokur sütü indiriyor anlarsiniz zaten

Omurga gelisimi ve bogulma tehlikesi iste aman bende sanki gömüyorum cocugu pamugun icine bu doktorlari herzaman dinlememek lazim
Ayy haklisin gercekten hele ben varya kizim park yatakta yatarken ust kademeden alt kademeye indirdik ya. Icim bi tuhaf oldu bebe sanki yerde yatiyomus gibi geldi bana. Incecik bi sungerin ustunde. Gidiyorum yatiyorum sungerin ustune bakiyorm fln yok rahat degil sonra altina kadife battaniyelerden koymustum sungerin. Biraz yukselmisti sungerde icimi rahatlattim guya. Sonra az daha buyuyunce odasina gecirdim rahat rahat yatti cocugum.

Bu kizimda da bi tane daha sunger aldim diger cok deforme olmustu. Alt kademeye gecirince 2 sungeri ust uste koycam artik hem yukselir hem daha yumusak olur diye düşünüyorum

Ben park yatagin sungerini attim icine bildiginiz bebekler icin uretilmis yatak aldim bizim karyolalar gbi olan yataklardan koydum icine oglum hep onda yatti kizida onda yatircam biraz dha buyuyunce sevmiyo bebekler gercekten ufaciklar sert geliyo annem haklı sizde cift koyarsaniz baya yumusar gene oyle yapin yazik gunah bebislerimize

Omurga gelisimi ve bogulma tehlikesi iste aman bende sanki gömüyorum cocugu pamugun icine bu doktorlari herzaman dinlememek lazim
Biz doğduk doğalı reflü yatağında yatıyoruz. Ama reflü yatağımız sert hiç yumuşak değil. Markasından fark ediyordur belki

Uyudumu bebeğiniz?
Dün akşam 10 da uyudu. Neden o kadar huzursuzdu anlamadık. Kakası normalde koyu sarı gibidir, sabah baktım yeşilimsi renge dönmüş. Yediğim birşey mi dokundu acaba diye düşündüm. Nette de bebeğin anne sütünün yağlı kısmını alamamasından kaynaklı olabilir diye yazıyor. Emzirmeden önce sağıp öyle emziricem. Kızım çabuk doyuyor memeyi bitiremiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…