- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.394
- 83
- 33
Bence yatakta sizin kokunuzu aldigi icin rahat uyuyordurBebesi uyumayanlar yüksek ihtimal bebeeler sert yataktan rahatsiz oluyor 2 gundur baslarim boyle ise dedim aldim reflu yatagindan kendi yanima cocuk fos fos uyuyor besigine koysam oda sert uyurmu bilmiyorum onu denemedim gun icindede ana kucagina koydum emin oldm yani benim bebe yumusak yer ariyor
Insallah. Cok endiselenmedim ama bi gostericez tabi. Ilcede oturuyoruz merkeze gittigimizde halledicez insallah en kisa zamandaBizim ilk dogdugunda duyulmustu 3.gun azalmis ama hala hafif duyuyorum deyince doktorumuz cocuk kardiyolojisine gittik 10 gunlukken eko falan cektirelim diye profesor geldi dinledi güldü tertemiz dedi bebeklerin yuzde 95 i açıklıkla doğar (delik harici birseyden bahsetti adi net aklimda degil ) ilk 1 hafta da o açıklık kendini kapatir dedi veyahut bebek zayif oldugunda kan akış seslerini cocuk doktorlarının alanı olmadigi icin üfürüm zannedebiliyolar dedi sizin bebekte hicbisey yok muhtemelen o acikligi duymustur dedi ekoya ultrasona falan gerek yok dedi geldik tabi yinede gosterin aklinizda kalmasin
Ya bu meseleyi duydum, biliyorum. Ama memede süt bitti mi bitmedi mi anlamiyorum ben. Genelde uzun uzun bir memeyi emiyor, derince uykuya dalinca birakiyor. Uykusu derinlesmjs uyumaya dvam ediyorsa obur memeyi vermiyorum. Ama uyumadi hemen uyandiysa obur memeyi de veriyorum. On sut mu nedir bilmiorum amaBirde hep ön sütü aliyosa bebeginiz o yuzden de az kilo almis olabilir ön süt sulu oluyor ya hemen diger meneye gecmeyin bitti deyip biraz bos bos emsin 3 5 dk icinde tekrar cokurdatmaya basliyor goreceksiniz iste o yagli sut oluyor onu alsin mutlaka bana da ebem soylemisti bitti deyip geciyordum digerine bende hakkaten dedigi gbi oluyor
Yok yok ana kucagindada aynı veya yumusak yastıga koyuncada ayni 2 gundur deniyorum alip besigine koyayim tik uyaniyor vallahi annemde diyo yeni moda daş gbi yerde ezin cocuklarin sirtini basini b.k uyur diyor ezildi herbiyakasi yavrumun diye masaj yapiyo cocuga kadin hakli sanirimBence yatakta sizin kokunuzu aldigi icin rahat uyuyordur
Hasardan degil ya bogulmasin diye yumusak yere koymasin diyolar heraldeYok yok ana kucagindada aynı veya yumusak yastıga koyuncada ayni 2 gundur deniyorum alip besigine koyayim tik uyaniyor vallahi annemde diyo yeni moda daş gbi yerde ezin cocuklarin sirtini basini b.k uyur diyor ezildi herbiyakasi yavrumun diye masaj yapiyo cocuga kadin hakli sanirimbiz sizi reflü yataginda mi buyuttuk sert sungere mi koyduk hanginizin orasi burasi hasarlı dio bisey diyorum sus tırıvırını dinleyemicem deyip agzima laf tikiyo
Emerken yutma sesi geliyor ya cok cok hatta dha kuvvetli uzun çeker o anda bitmeye yakin daha kısa cekisler yapar yutkunma azalır oyle oldugunda 3 5 dk devam ederse tekrar cokur cokur sütü indiriyor anlarsiniz zatenInsallah. Cok endiselenmedim ama bi gostericez tabi. Ilcede oturuyoruz merkeze gittigimizde halledicez insallah en kisa zamanda
Ya bu meseleyi duydum, biliyorum. Ama memede süt bitti mi bitmedi mi anlamiyorum ben. Genelde uzun uzun bir memeyi emiyor, derince uykuya dalinca birakiyor. Uykusu derinlesmjs uyumaya dvam ediyorsa obur memeyi vermiyorum. Ama uyumadi hemen uyandiysa obur memeyi de veriyorum. On sut mu nedir bilmiorum ama
Omurga gelisimi ve bogulma tehlikesi iste aman bende sanki gömüyorum cocugu pamugun icine bu doktorlari herzaman dinlememek lazimHasardan degil ya bogulmasin diye yumusak yere koymasin diyolar heralde
Ayy haklisin gercekten hele ben varya kizim park yatakta yatarken ust kademeden alt kademeye indirdik ya. Icim bi tuhaf oldu bebe sanki yerde yatiyomus gibi geldi bana. Incecik bi sungerin ustunde. Gidiyorum yatiyorum sungerin ustune bakiyorm fln yok rahat degilOmurga gelisimi ve bogulma tehlikesi iste aman bende sanki gömüyorum cocugu pamugun icine bu doktorlari herzaman dinlememek lazim
Ben park yatagin sungerini attim icine bildiginiz bebekler icin uretilmis yatak aldim bizim karyolalar gbi olan yataklardan koydum icine oglum hep onda yatti kizida onda yatircam biraz dha buyuyunce sevmiyo bebekler gercekten ufaciklar sert geliyo annem haklı sizde cift koyarsaniz baya yumusar gene oyle yapin yazik gunah bebislerimizeAyy haklisin gercekten hele ben varya kizim park yatakta yatarken ust kademeden alt kademeye indirdik ya. Icim bi tuhaf oldu bebe sanki yerde yatiyomus gibi geldi bana. Incecik bi sungerin ustunde. Gidiyorum yatiyorum sungerin ustune bakiyorm fln yok rahat degilsonra altina kadife battaniyelerden koymustum sungerin. Biraz yukselmisti sungerde icimi rahatlattim guya. Sonra az daha buyuyunce odasina gecirdim rahat rahat yatti cocugum.
Bu kizimda da bi tane daha sunger aldim diger cok deforme olmustu. Alt kademeye gecirince 2 sungeri ust uste koycam artik hem yukselir hem daha yumusak olur diye düşünüyorum
Akşam üst üste üç kere kaka yaptıAy değiştir değiştir bi hal oldum artıkalıyorum arkamı dönüyorum pırt bazende ıkınıyor komik oluyor
Ben denedim, ozellikle sabaha karşı emzirmelerde dinlenme fırsatı veriyor.Kızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin
Aynen öyleBen denedim, ozellikle sabaha karşı emzirmelerde dinlenme fırsatı veriyor.
Benim memeler ufak oldugu icin çocuğun ağzına yetismiyo yatıncaKızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin
Benim de bi tanesi çok yetişmiyor .Uzata çekiştire yetiştiriyorumBenim memeler ufak oldugu icin çocuğun ağzına yetismiyo yatınca
Biz doğduk doğalı reflü yatağında yatıyoruz. Ama reflü yatağımız sert hiç yumuşak değil. Markasından fark ediyordur belkiOmurga gelisimi ve bogulma tehlikesi iste aman bende sanki gömüyorum cocugu pamugun icine bu doktorlari herzaman dinlememek lazim
Uyudumu bebeğiniz?Biz doğduk doğalı reflü yatağında yatıyoruz. Ama reflü yatağımız sert hiç yumuşak değil. Markasından fark ediyordur belki
Dün akşam 10 da uyudu. Neden o kadar huzursuzdu anlamadık. Kakası normalde koyu sarı gibidir, sabah baktım yeşilimsi renge dönmüş. Yediğim birşey mi dokundu acaba diye düşündüm. Nette de bebeğin anne sütünün yağlı kısmını alamamasından kaynaklı olabilir diye yazıyor. Emzirmeden önce sağıp öyle emziricem. Kızım çabuk doyuyor memeyi bitiremiyor gerçekten.Uyudumu bebeğiniz?
Yatarak hiç denemedim emerken iyi yutuyor mu benim bebekte arada boğazına kaçırıyor korkarım yatarak emzirmeye çok mu konforluKızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?