• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Yumurta beyazı ne zaman yiyebilir bilginiz var mı ben doktora sormayı unuttum..?
Kahvaltıya her gün ne yedirsem diye düşünüyorum çok zorlaniyorum.. yumurta kurtarıcı oluyor..

Kızlar bebeğinize yumurtayı ne sıklıkla veriyorsunuz benim kızım omleti çok seviyor her gün yese sorun olur mu?
Yumurta beyazı ne zaman yiyebilir bilginiz var mı ben doktora sormayı unuttum..?
Kahvaltıya her gün ne yedirsem diye düşünüyorum çok zorlaniyorum.. yumurta kurtarıcı oluyor..
Ben bir kac kere verdim ,doktora sormadan sorun olmadi.Yeni çalışmalar bir yas sınırını kaldırdı

Beyazı 1 yaştan sonra veriliyor .. gecen kendi omletimizden verdm löp löp yedi o ayri 🤭 bende genelde 1 gun yumurtali bi gün yulafli vs hazirliyorm kahvaltisini hergün yemesin diye ama zararı olacagini sanmiyorum

Ben her sabah 1 yumurta sarısı yediriyorum. Beyazı içinde dr 1 yaş sonrası dedi ama bazı yerlerde ben 9 ay sonrası diye okumuştum

Ben de her sabah yediriyorum yedircek başka bi seçenek yok bence de. Domates denemiştik menemen yapıyorum arada çok sık değil korkuyorum fazlasının alerji yapmasından. Bazen yulaflı kahvaltı hazırlıyorum ama 1 haftanın en az 5 günü omlet pancake 🫠 beyazı 10. Aydan sonra diye biliyorum ben

Kızlar kızım yulaflı kahvaltı yemiyor kaç kez denedim ağzını açmıyor..
Bikac gündür yumurtayı tüm verdim sadece sarısı değil ama bi alerji yapmadı..
Inanın ne yedircemi şaşırıyorum seçenek yok çocuk labne ve yumurta yiyor bitek.. pankeki nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz kızlar..?

Inanın ne yedircemi şaşırıyorum seçenek yok çocuk labne ve yumurta yiyor bitek.. pankeki nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz kızlar..?
Ben muz,siyez unu ,yogurt ve yumurtayı göz kararı çırpıp yağsız sıcak tavada pisiriyorum

Muz yumurta sarısı biraz su tam buğday unu buğday ruşeymi katıyorum. Ama çok kilo almış diye bu ara yapmıyorum sadece yumurta sarısı yiyo. Neden çeşit arıyosunuz ki? Bende her sabah yumurta yiyorum yani 😅😅 oda yesin nolacak

Kızlar kızım muz yedimi hemen kabız oluyor muz katmadan yaparım artık..
Kızım hep aynı şeyler yiyor dedim sizin özel bebeklerin sevdiği tarifler varsa paylaşın lütfen hepimiz faydalanalım..
Sabah kahvaltı yiyor yumurta peynir labne vs...
Öğlen irmikli meyveli muhallebi..
Akşam sebze püresi ve et (tavuk..balık..kıyma..)hergün farklı bir yemek yapıyorum..

Muz yumurta sarısı biraz su tam buğday unu buğday ruşeymi katıyorum. Ama çok kilo almış diye bu ara yapmıyorum sadece yumurta sarısı yiyo. Neden çeşit arıyosunuz ki? Bende her sabah yumurta yiyorum yani 😅😅 oda yesin nolacak
Ben bile yumurta görmekten bıktım🤣🤣 kızım farklı tatlar denesin istiyorum..

İnstagramda çok güzel sayfalar var canım tarif paylaşan ben de onlardan fikir alıyorum. Bakmak istersen aşağıya sevdiğim 2 sayfayı bırakacağım☺️
Tarhanalı omlet, tarhanalı pankek, sebzeli omlet, patatesli, taze soğanlı omlet. Pankek ve omleti çeşitlendiriyorum😂 oğlum alerjik bir bebek olduğu için seçeneğimiz kısıtlı🥹 Muz dokunuyor ama abartmadan veriyorum. Süt ürünlerini henüz denemedik. Patates tost yapıyorum bazen bazende krep.

Son düzenleme:
Kızlar kızım muz yedimi hemen kabız oluyor muz katmadan yaparım artık..
Kızım hep aynı şeyler yiyor dedim sizin özel bebeklerin sevdiği tarifler varsa paylaşın lütfen hepimiz faydalanalım..
Sabah kahvaltı yiyor yumurta peynir labne vs...
Öğlen irmikli meyveli muhallebi..
Akşam sebze püresi ve et (tavuk..balık..kıyma..)hergün farklı bir yemek yapıyorum..
Yumurta sarısı +siyez unu + elma veya muz azcık da sulandırıyorum yanına tahin pekmez ceviz karıştırıyorum yarın ilk kez labne vericem. Yumurtasını da bazen lorlu bazen tarhanalı yapıyorum

İnstagramda çok güzel sayfalar var canım tarif paylaşan ben de onlardan fikir alıyorum. Bakmak istersen aşağıya sevdiğim 2 sayfayı bırakacağım☺️
Tarhanalı omlet, tarhanalı pankek, sebzeli omlet, patatesli, taze soğanlı omlet. Pankek ve omleti çeşitlendiriyorum😂 oğlum alerjik bir bebek olduğu için seçeneğimiz kısıtlı🥹 Muz dokunuyor ama abartmadan veriyorum. Süt ürünlerini henüz denemedik. Patates tost yapıyorum bazen bazende krep.

Tamam canım çok teşekkür ederim..
Bende bakayım yeni biseyler denemek istiyorum..

Tamam canım çok teşekkür ederim..
Bende bakayım yeni biseyler denemek istiyorum

Kızlar tam herşey yavaş yavaş oturuyor dedim eşim işten çıkacağım 25.000 eu kredi çekeceğim entegrasyon(dil) yazılım kursuna gideceğim araba alacağım diye tutturdu 🤦🏼‍♀️

Çöktüm yere ağlıyorum. Allahım bu adam harbiden bu kadar gerizekalı mı? Allahım bana bir çıkar yol göster nolur. Trdeki evimin parasına mı güveniyor Allahım nolur bana bir akıl ver nolur 😞

Kızlar tam herşey yavaş yavaş oturuyor dedim eşim işten çıkacağım 25.000 eu kredi çekeceğim entegrasyon(dil) yazılım kursuna gideceğim araba alacağım diye tutturdu 🤦🏼‍♀️
Eşin çalışmazsa nasıl geçineceksiniz? Gerçekten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olgunlukta değil galiba kendisi? İş için tüm düzeni bozup Almanyaya gitmek büyük bir fedakarlıkken şuan her şey çocuk oyuncağına bağlandı. Bence çok ciddi bir şekilde konuşun ya herro ya merro misali.

Sizin yurtdışına gitme planınız tr deki işlerinden memnun olmadıgı icin mi oldu yoksa planda varmiydi daha önce okadar düzen bozuldu işi niye bırakıyor hazır paraya dağ dayanırmı 25 bin e 500 binden fazla yapar kursla mursla oyalanilacak zaman mi simdi ne desem gercekten bilemedim

Çöktüm yere ağlıyorum. Allahım bu adam harbiden bu kadar gerizekalı mı? Allahım bana bir çıkar yol göster nolur. Trdeki evimin parasına mı güveniyor Allahım nolur bana bir akıl ver nolur 😞
Çok üzüldüm. Keşke tr deki evinizi satmadaydınız. Satmanız çok kötü olmuş. Para sizdeyse vermeyin.

Canim senin eşin gerçekten bir değişik, Allah akil fikir versin.Sana yardım etsin. Sanki biraz senin ailene guveniyor

Back