- 12 Kasım 2013
- 140
- 193
- 303
Zannetmiyorum ya çünkü ilk hamileligimde hiç böyle bişey olmamıştıEneeee ben hep tuzlu kraker çizi yerim çok severim ondan mı bulanmıyor ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zannetmiyorum ya çünkü ilk hamileligimde hiç böyle bişey olmamıştıEneeee ben hep tuzlu kraker çizi yerim çok severim ondan mı bulanmıyor ki acaba
Nane limonVallah gebeyken napılır ben unuttum
Bizimde aile apartmani hepimiz icioz hatta hep donen muhabbet bizim binadaki kadinlar kadar kimse sigara icmiyo bak goruonzmu hic varmi balkonlrda icen :)))Benım ailede 1 kişi var içmeyen bi oturuyoruz 10 kişi yakıyor ev kahvehane o anda
Ne demek canim tabi aşırı bulantısı olanlar gibi degiliz bence çünkü eminim çok zordurAy çok teşekkür ederim ben şu yaşıma kadar pek mide bulantısına dahi yaşamadım. Demekki mide kazıntısı da aç kalmak bulantıdan sayıkıyor ,
Siyah Palto bsnim midem bulanmış arada ben ne olduğunu bilmeden haftasını bilemicem geçti gitti çünkü
Vallahi çok şükür canım ya anlattıklarında bile kötü oluyorım demekki öğürsem çıkarsam eyvah eyvahNe demek canim tabi aşırı bulantısı olanlar gibi degiliz bence çünkü eminim çok zordur
Cnm ihlamur hamikeyken icilmezNane limon
Ihlamur
Ve parol kullanılıyordu sanırım yarın doktruma sorarım tabi ama kıdemliler de yazabilir
Senın durum daha vahimBizimde aile apartmani hepimiz icioz hatta hep donen muhabbet bizim binadaki kadinlar kadar kimse sigara icmiyo bak goruonzmu hic varmi balkonlrda icen :)))
bende bunu not alayımNane limon
Ihlamur
Ve parol kullanılıyordu sanırım yarın doktruma sorarım tabi ama kıdemliler de yazabilir
ben bebelere bisey olmuştur die korkmuştum ama demekki yalnız değilmişim bulantı konusundaZannetmiyorum ya çünkü ilk hamileligimde hiç böyle bişey olmamıştı
Bitki çayı şeklinde değil de evde toplanmış ıhlamurum vardı. Hadi ya ıhlamur içilir dediler bana vay hainlerCnm ihlamur hamikeyken icilmez
Bitki caylari yasak eczacim soledi hicbrini icme die
Ve daha onceki hamileligimde ihlamur ictigim gun lekelenmem olmustu denkmi geldi bilmem ama icmeyin derim
Balli sicak su için gerci bu bogaz agrisi icin
Parol verior drlr sorup iceblesiniz
Herkesi dinleme bak bende sana uyup ekran aldım bende herkesi dinlemeyeyimBitki çayı şeklinde değil de evde toplanmış ıhlamurum vardı. Hadi ya ıhlamur içilir dediler bana vay hainler
Bence riske girmeyin derim benimkide bahceden toplamaydi.Bitki çayı şeklinde değil de evde toplanmış ıhlamurum vardı. Hadi ya ıhlamur içilir dediler bana vay hainler
Nane limon okey ama dimmiBence riske girmeyin derim benimkide bahceden toplamaydi.
Çok şükür bencede Böyle geçer merak etme Allah'ın izniyleVallahi çok şükür canım ya anlattıklarında bile kötü oluyorım demekki öğürsem çıkarsam eyvah eyvah
Naneyi bilemedim ama bence portakal limon karisik suyunu filan içinNane limon okey ama dimmi
Aynen bende bı tuhaf olmuştum ilk hamileligimde insan merak ediyo niye benim midem bulanmiyo diye ama herşey çok normaldişimdi ise çok belirti yaşadımumarım daha iyi olucazSenın durum daha vahim
bende bunu not alayım
ben bebelere bisey olmuştur die korkmuştum ama demekki yalnız değilmişim bulantı konusunda
Çok sağol canım yarın doktruma bi danışayım başım çatlıyor çünküNaneyi bilemedim ama bence portakal limon karisik suyunu filan için
C vit yiyin bolbol
Bazi seylerde sokturucu etkisi filan oluor oyuzden bisy diyemicm
Belirti yaşamadığında oğlun olmuştu di mi az önce yanlış okumadımAynen bende bı tuhaf olmuştum ilk hamileligimde insan merak ediyo niye benim midem bulanmiyo diye ama herşey çok normaldişimdi ise çok belirti yaşadımumarım daha iyi olucaz
Benım ilk değil ama 12 sene gectı unuttum gitti ne zaman baskadıgı ondan dogurana kadar midem bulandı benımAynen bende bı tuhaf olmuştum ilk hamileligimde insan merak ediyo niye benim midem bulanmiyo diye ama herşey çok normaldişimdi ise çok belirti yaşadımumarım daha iyi olucaz
Tüplü seni dicem ama alınma sakınİçinizde tek tüp bebek ben miyim
paralı bebek diyen var eşim küçük tüp diyor ben minyonum dieTüplü seni dicem ama alınma sakın