• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaz geldiğinde her türlü en az 1 yaşında olcaklar canım. Benim oğlum 8.ayda 75 cm 9 kiloydu. Yazlıkları 12-18 almayı düşünüyorum bazı markalarda 9-12ler şuanda tam oluyor zaten.
Sen de tam olsun istiyorsan 9-12 ve 12-18 alabilirsin.
Canım burda ölçüler biraz farklı avrupada yaşıyorum ben.. cm le satılıyor şuan kızım 74 giyiyor kendisi 70 cm.. yaza 80 alsam olur herhalde 86 cm çok büyük olur bence..80.mi 86 mı karar veremedim bir türlü emanet gibi dursun istemiyorum.. katlayıp giydirmek de istemiyorum.. Şuan 70 cm olan boyu yazs kaç cm olur bilmiyorum.. boya göre satılıyor burda yani..

Canım burda ölçüler biraz farklı avrupada yaşıyorum ben.. cm le satılıyor şuan kızım 74 giyiyor kendisi 70 cm.. yaza 80 alsam olur herhalde 86 cm çok büyük olur bence..80.mi 86 mı karar veremedim bir türlü emanet gibi dursun istemiyorum.. katlayıp giydirmek de istemiyorum.. Şuan 70 cm olan boyu yazs kaç cm olur bilmiyorum.. boya göre satılıyor burda yani..
Burda hem ay hem de boy ve kilo ölçüsü var canım. 9-12 ay 74-80cm zaten. 12-18 ay 80-86 cm.

Burda hem ay hem de boy ve kilo ölçüsü var canım. 9-12 ay 74-80cm zaten. 12-18 ay 80-86 cm.
Sence 80 cm.mi 86 cm mi yaz için olur canım şuan 70 cm kızım 16 cm birden büyüyemez herhalde 6 ayda 80 cm mi alsam çok kararsız kaldım..?

Uzamaz uzamaz birden uzayacağı tutarsa😅 86 cmleri daha uzun giydirirsin canım. Ama tam giydirmek istediğin için 80 cm tercih edebilirsin diye düşünüyorum. Duruma göre 86da ekleme yaparsın.

Uzamaz uzamaz birden uzayacağı tutarsa😅 86 cmleri daha uzun giydirirsin canım. Ama tam giydirmek istediğin için 80 cm tercih edebilirsin diye düşünüyorum. Duruma göre 86da ekleme yaparsın.
Yaa kuzumm sepette duruyor 6 takım beğendim şimdilik bunları 80 cm alayım o zaman olmazsa etiketi koparmam hediye ederim diye düşünüyorum h&m kaliteli malı var yıkıyorum yıkıyorum aynı duruyor kaçırmak istemem indirimi.. 17 eur olan takımlar 10 eur olmuş uygun yani.. Umarım kızıma nasip olur yazın..

Inşallah bizde yaşında toka takarız tabi izin verirse kafasına bişey takmama izin vermiyor bere yi bile kendi çıkarıp atıyor..
Kızlar küpe konusunda ne düşünüyorsunuz yaşından sonra deldirmeyi düşünen var mı?

Arkadaşlar her şey o kadar pahalı oldu ki indirim yakalayan paylaşsın lütfen. Oğlumun her şeyine çok ama çok özendim ,hep kız kıyafetlerine aksesuarlarına da içim giderdi ,hep başkalarına hediye alırdım. Simdi şansa her sey inanılmaz pahalı yahu çok canim sıkılıyor

Ayyy bu kargoculari dövmek istiyorum ya ,geliyorlar zil çalıyorlar daha hic beklemeden alacaklı gibi kapıya vurmaya başlıyorlar ,zaten bebeği çok zor uyutuyorum ,hicbir şey yemiyor iki gündür.Oksursek agliyor,konuşsak agliyor,gülsek ağlıyor, dışkısı da cıvıklaştı, gelemedi bu diş,buzluktan süt çıkardım o da bitti ne yapacağımı şaşırdım ,mama da vermek istemiyorum

Inşallah bizde yaşında toka takarız tabi izin verirse kafasına bişey takmama izin vermiyor bere yi bile kendi çıkarıp atıyor..
Kızlar küpe konusunda ne düşünüyorsunuz yaşından sonra deldirmeyi düşünen var mı?
Ben uzun suredir düşünüyorum ama nerde nasil vs bunu bilemiyorum ,eşimin de gönlü yok ,ben de tek başıma bu sorumluluktan korkuyorum sanki🙈

Kızlar ben yaz için kızıma biseyler almak istiyorum indirim var yazlık kıyafetler de burda..
Şuan kızım 70 cm 8 bucuk kg yazın kac cm olur ve ona hangi bedeni almalıyım..
Internette 9 aydan sonra bebekler daha az kilo alır ve daha az uzar yazıyor..
Üstünde tam dursun büyük olmasın istiyorum.. yardımcı olabilir misiniz..
Benim kızımda 70 cm 9200 şuan 12.18 giyiyor 18.24 alırım ben alacak olsam 9.12 ler düdük gibi kaldı altları ama benim kızımın bacak boyu uzun karnımdaykende doktorlar söylemişti gercekten öyle üstlerin kolları uzun bacakları tam geliyor 12.18 ay olanlar evet 9 aydan sonra kilo alımları baya yavaşlayacak hem haraketlenecekler hem diş vs derken arya dün 9 ayı doldurdu 15 gündür kilo almıyor cunku surekli haraketli işler yapıyor. Şuan ayına uygun giyiniyorsa yine öyle alabilirsin canım biz ayımıza uygun giyinemiyoruz altlardan ötürü kısa kalıyor yazlık kıyafetler şort etek vs olacagindan yaşına uygun olanlarda olur gerçi

Yaşindayken 75 76 cm olur ortalama oğlum öyleydi 76 cm di ayda 1 1.5 cm uzuyacaklar ortalama şuan nisan mayıs da 1 yaşında olacaklar yaz sonu 1.5 yaşa yaklaşacaklar öyle düşün ama yazlık kıyafetler kolsuz yada etek vs oldugu icin kisa kalmaz heralde 80 cm alabilirsin

Yaşindayken 75 76 cm olur ortalama oğlum öyleydi 76 cm di ayda 1 1.5 cm uzuyacaklar ortalama şuan nisan mayıs da 1 yaşında olacaklar yaz sonu 1.5 yaşa yaklaşacaklar öyle düşün ama yazlık kıyafetler kolsuz yada etek vs oldugu icin kisa kalmaz heralde 80 cm alabilirsin
Suan 74 cm giyiyor hala yani 6 -9 ay giyiyor çünkü burda kalıplar büyük..
Turkiyeden bi kaç hediye kıyafet geldi lcw den fln onlar 12 -18 aylık bizim 9 -12 ile aynı kalıp.. ben burda h&m den alıyorum hep.. ve kollu bacakları uzun alıyorum burda çok fazla yaz göremiyoruz.. sonbahara uygun aldım yani yaşında giymeye başlayacak temmuz a kadar.. burda temmuz ağustos sıcak olur bitek..

Son düzenleme:
Suan 74 cm giyiyor hala yani 6 -9 ay giyiyor çünkü burda kalıplar büyük..
Turkiyeden bi kaç hediye kıyafet geldi lcw den fln onlar 12 -18 aylık bizim 9 -12 ile aynı kalıp.. ben burda h&m den alıyorum hep.. ve kollu bacakları uzun alıyorum burda çok fazla yaz göremiyoruz.. sonbahara uygun aldım yani yaşında giymeye başlayacak temmuz a kadar.. burda temmuz ağustos sıcak olur bitek..
Hmm ozaman bişey diyemiyorum ortaya karısık yapın birşeyler 🙂 lcw nın bazı modelleri geniş kalıp bazıları ufak lcw yı bende görmeden alamıyorum o sebeple

Kızlar sol meme başımın alt kısmı birleşim yeri öyle böyle acıyıp yanmıyor anlamadım bu ne şimdi durduk yere gözüken bişeyde yok acaba ısırdımı ben farkında olmadan bu sabah başladı mastit falan değildir bu demi başıma gelmedi hiç daha önce sanki çatlamışta acıyor yanıyor gibi ustüne bastıramıyorum dururkende yanıyor tam hafifliyor yine emziriyorum yine artıyor varmı bi çözumu bunun

Yaa kuzumm sepette duruyor 6 takım beğendim şimdilik bunları 80 cm alayım o zaman olmazsa etiketi koparmam hediye ederim diye düşünüyorum h&m kaliteli malı var yıkıyorum yıkıyorum aynı duruyor kaçırmak istemem indirimi.. 17 eur olan takımlar 10 eur olmuş uygun yani.. Umarım kızıma nasip olur yazın..
Öyle yap o zaman canım. Uygun bulmuşken 1-2 tanede 86 al istersen onada ihtiyaç olcak illa ki🥹

Arkadaşlar her şey o kadar pahalı oldu ki indirim yakalayan paylaşsın lütfen. Oğlumun her şeyine çok ama çok özendim ,hep kız kıyafetlerine aksesuarlarına da içim giderdi ,hep başkalarına hediye alırdım. Simdi şansa her sey inanılmaz pahalı yahu çok canim sıkılıyor
Her şey gerçekten inanılmaz pahalı💆🏻‍♀️
Hepsiburada da güzel indirimler oluyor canım arada bir bak istersen. Şuanda bildiğim hmde seçili ürünlerde %40a varan indirim var.

Her şey gerçekten inanılmaz pahalı💆🏻‍♀️
Hepsiburada da güzel indirimler oluyor canım arada bir bak istersen. Şuanda bildiğim hmde seçili ürünlerde %40a varan indirim var.
Teşekkürler canım

Hanımlar bebislere yemek yedirirken nasıl oyaliyorsunuz?benim oğlum asla sabit duramıyor mama sandalyesinde bile olsa sürekli hareket halinde yemek yedirmek tam bir iskenceye dönüşüyor böyle olunca.yere oturtup yedirince de hemen sürünüp gitme derdinde.oyuncak ya da başka şeylerle sürekli dikkatini çekmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor artık.acaba yanlış birsey mi yapıyorum

Hanımlar bebislere yemek yedirirken nasıl oyaliyorsunuz?benim oğlum asla sabit duramıyor mama sandalyesinde bile olsa sürekli hareket halinde yemek yedirmek tam bir iskenceye dönüşüyor böyle olunca.yere oturtup yedirince de hemen sürünüp gitme derdinde.oyuncak ya da başka şeylerle sürekli dikkatini çekmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor artık.acaba yanlış birsey mi yapıyorum
Tek başımaysam koyuyprum mama sandalyesine Açıyorum baby tv yi yada minika da reklam varsa şanslıyım diyorum yediriyorum 😂 eşim evdeyse o oyalıyor ben yediriyorum yoksa kaşığa vurmalar yüz göz ovuşturmalar tükürmeler herşey mevcut yedirmek imkansız tv yi minimalize şekilde tutmaya çalışıyorum ama yasak yok bizde.

Back