2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Burda miğde bulantılarını görünce acaba bende mi sorun var diyorum bi bende yok sanırım inşaallah herşey yolundadır

Burda miğde bulantılarını görünce acaba bende mi sorun var diyorum bi bende yok sanırım inşaallah herşey yolundadır
Herkeste olucak diye bir kaide yok yok dersen başlar sonra 😅 gebeliğe hemen hemen aynı olsa da aslında herkesin bedeni farklı yanıt veriyor sıkıntı etmeyin mide bulantısı bebeğin varlıgıyla olan birşey değil hormonların değişimiyle alakalı, sağlıksız gebeliklerde de görülüyor mide bulantısı ayırt edici bir özellik değil aklınıza kötüyü getirmeyin

Kızlar benim yine karın, kasık karışık bir ağrı başladı böyle olunca modum çok düşüyor ancak mı düzelecek yolunda mı acaba herşey diye düşünmeden edemiyorum
Feridyy sakin bebelekam 😄 bende takıyorum ama çok normalmiiiş İnternette olumsuz hiçbirşey görmedim ilk aylardaki ağrılarla alakalı

Ya o kısmı ben de tam bilmiyorum. Doktorlar kalp atışından sonra sağlıklı tam bir gebelik olarak görüyorlar sanırım o dan böyle dedi. Bir de hipotiroid ve hipokalsemi hastasıyım. O yüzden demiş de olabilir 🤷🏻‍♀️
Ya benden sağlık ocağında kan istedi doktor sonradan hemşire idrar istedi onada bakalım dedi ama afedersiniz idrarın yoktu onu yapamadım ama burda herkes idrar falan yazmış kalp sesinden spnra tekrar gittiğimde idrarıda yapiyim ya işkillendim başka test isterse artık hastane yada doktpr bakıcam artıkk.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Kızlar benim yine karın, kasık karışık bir ağrı başladı böyle olunca modum çok düşüyor ancak mı düzelecek yolunda mı acaba herşey diye düşünmeden edemiyorum
Normalmiş kasık karin ve bel ağrıları kendini strese sokma sakın. Allahın izniyle yolundadır. Dayanılmicak bi ağrın varsa o zaman sıkıntı yoksa kötü düşünme ben burdayım diyo bebişin🤗🌼
Bende de yok merak etme 😂 bugün evin içinde çok dolandım hafiften bi kaşık karin ağrım var o kadar Elhamdülillah. Rabbim yardım etsin çok ağrı çeken annelere 🤲

Aynı durum bende de devam ediyor.
4. İğneyi oldum popom mosmor ve agrısı geçmiyor.
Kanama alanı inşallah geçip gider bu iğneler sayesinde.
Allah’ıma Şükür ki henüz leke vs gelmedi
Kusmaktandır yada üzerine yüklenditsen yada tatilde kolunu incittiysen de olabilir.

Bu kanama alanı olduğu için, progestanın ipne şekli. Daha çok etki etsin diye. Kanama alanı olduğu için mi kasık ağrısı var acaba, yada regl tarihim olduğu için mi böyle ki, vücut hamileliği algılayamafı mı bilmiyorum. Leke kan falan gelmedi benden ama kanama alanını taktım kafaya

Ben 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
Çok sevindim maaşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin
Aynı durum bende de devam ediyor.
4. İğneyi oldum popom mosmor ve agrısı geçmiyor.
Kanama alanı inşallah geçip gider bu iğneler sayesinde.
Allah’ıma Şükür ki henüz leke vs gelmedi
İnşallah canım. Kasık ağrım geçti şükür. O iğneden dolayı 2 gün bacağım ağrıdı. Haftaya salı bi tane daha var

günaydın kızlar bana mide bulantısı güncellemesi geldi bu sabah itibari ile allah yardımcınız olsun gerçekten allahım ne zormuş kendimi iş yerine nasıl attım bilmiyorum prilam aldım hemen

Herkeste olucak diye bir kaide yok yok dersen başlar sonra 😅 gebeliğe hemen hemen aynı olsa da aslında herkesin bedeni farklı yanıt veriyor sıkıntı etmeyin mide bulantısı bebeğin varlıgıyla olan birşey değil hormonların değişimiyle alakalı, sağlıksız gebeliklerde de görülüyor mide bulantısı ayırt edici bir özellik değil aklınıza kötüyü getirmeyin
Çoğu kişi de olunca acaba neden yok diye korkuyor insan 😁annemin de hiç olmamış benim bi tiksinmek bide uyku olmuş 🤗

Yaaaz kızım 😂 sabahları çarpıntı 😂
Bi de bu eklendi. 2 gündür sabah çarpıntıyla uyanıyorum 1-2 saate düzeliyor. Normalde de nabzım hep yüksekti. Şimdi daha da arttı sanki.
valla anlamadım ben bu işi. Buna da şükür ama hee gün yeni bişey çıkıyo gibi geliyo

X