Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bulantısı kalktım canım.Cok şükür.Tabi günün ilerleyen saatlerinde nasıl olur bilmiyorum.Ya o ses yok mu dünya duruyor sanki duyunca.Insallah sende duy minnakin kalbinin sesini kos gel bize de ver o güzel haberi tamammi canım.Çok şükür heyecanla doktor randevusunu bekliyorum minik insan tanemin kalp atışını sağlıkla duymak istiyorum inşaallah sen nasılsın canım
Bendede yok cnm bulantı iyimi bilemedim kilo almak biraz korkutucuBurda miğde bulantılarını görünce acaba bende mi sorun var diyorum bi bende yok sanırım inşaallah herşey yolundadır
İğne sonrası kontrole ne zaman çağırdı doktor?Çok sevindim maaşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım. Kasık ağrım geçti şükür. O iğneden dolayı 2 gün bacağım ağrıdı. Haftaya salı bi tane daha var
Evet canım merak etme. Hasta olacakmışsın gibi ağrılarının olması çok normal. Dinlenmeye çalış zorlama kendiniKizlar günaydın, 4+6 görünüyorum âdet ağrılarm var kasik ,bel,ayak gibi normal midir? Çok korkuyorum
Bugün doktora gidecem zaten,çok sağ ol canımEvet canım merak etme. Hasta olacakmışsın gibi ağrılarının olması çok normal. Dinlenmeye çalış zorlama kendini
Topluca aynı şikayetlerimiz var kanama olmadıgı sürece çok normalKizlar günaydın, 4+6 görünüyorum âdet ağrılarm var kasik ,bel,ayak gibi normal midir? Çok korkuyorum
Uyuyamadım heycandan ilk doktor muanem rüyamda görüyorum randevumda akşamGünaydın kızlarrr.
Ultrasona gidecek olanları merakla bekliycem hayırlı sonuçlarla bizede haber vermenizi bekliyor olucam
Bende bi güncelleme yapmak istiyorum yatakta dönerken hani vücut bi yerinden destek alır ya sanki göbeğimden alıyormuşum gibi bi ağrım oluyo anı olan sancılar hissettim sizde oldunu hiç
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBugün doktora gidecem zaten,çok sağ ol canım
Birden mi kesildi yoksa yokmuydu yoksa normal ama birden kesildiyse sorun diye biliyorum yinede kötüyü çağırmayınBende de hiçbirsey yok. Ne gogus agrisi ne bulanti ne baska bisi. Surekli herhalde durdu diyorum buyumesi. Bayramdan sonra ogrenecegim artik....
Hayırlı uğurlu nur topu güncellemeniz hayırlı olsun Allah kolaylık versin efendimgünaydın kızlar bana mide bulantısı güncellemesi geldi bu sabah itibari ile allah yardımcınız olsun gerçekten allahım ne zormuş kendimi iş yerine nasıl attım bilmiyorum prilam aldım hemen
Ya bende de oldu ama geçti tansiyonun oynamasıyla alakalı o, tansiyonunu takip et ama bir süreYaaaz kızım sabahları çarpıntı
Bi de bu eklendi. 2 gündür sabah çarpıntıyla uyanıyorum 1-2 saate düzeliyor. Normalde de nabzım hep yüksekti. Şimdi daha da arttı sanki.
valla anlamadım ben bu işi. Buna da şükür ama hee gün yeni bişey çıkıyo gibi geliyo
Şunun şurasında akşama ne kaldı canım Ay çok tatlı şeyler değilmi ilk ultrasonlar bebişi görmeye gitmek kalp atışını duymak falan Benide doktor haftaya cuma çağırdı kalp atışı için ama kesin olsun diye bayramdan sonra gidicem çok heyacanlııUyuyamadım heycandan ilk doktor muanem rüyamda görüyorum randevumda akşam
Oyyy baya da geçmiş, sık dişini sonu güzel olacak hayırlısıylaAmiiiin ben bugün doktora soracagım randevumda dokuzda akşam , bekle bekleyebilirsen
Bende bir gelen bir giden hafif mide bulantısı ve hafif karın ağrısı var. Onun dışında çok hareket edemiyorum hemen yorgunluk geliyor. Bi de bugün 6 saatlik yolculuk yapıcam İstanbul'dan İzmire inşallah sorunsuz atlatırımGünaydın kızlar.Nasilsiniz?
Merhaba canım dün sabah gittim ilk karından bakıldı. Kese ve içinde embriyo gözüktü çok şükür ama minik olduğu için kalp atışı duyulmadı.alttan bakalimmi dedi doktor baktık çok şükür derinden de olsa duyuldu duyulmasindan ziyade ekranda ufacık kalbi pırpır ediodu onu gördüm çok şükür6+1 dik dün ultrasonla uyumlu dedi hatta ölçümlerde 6+2 de yazıyordu.Merhaba ,
Nasıl geçti kontrol .
ultrasonda da aynı mı gebelik haftan?
Günaydın canım. Ben yataktan kalkıp o hissiyatı duyunca tekrar yatağa atıyorum kendimi Allah yardımcımız olsungünaydın kızlar bana mide bulantısı güncellemesi geldi bu sabah itibari ile allah yardımcınız olsun gerçekten allahım ne zormuş kendimi iş yerine nasıl attım bilmiyorum prilam aldım hemen
Günaydın canım o durumun normal olduğunu okumuştum bı yerde vücuttaki kan dolaşımı pompolamasi bebek beslenmeye başladığı zaman arttığı için çarpıntı oluyor.Yaaaz kızım sabahları çarpıntı
Bi de bu eklendi. 2 gündür sabah çarpıntıyla uyanıyorum 1-2 saate düzeliyor. Normalde de nabzım hep yüksekti. Şimdi daha da arttı sanki.
valla anlamadım ben bu işi. Buna da şükür ama hee gün yeni bişey çıkıyo gibi geliyo